Şimdi Ara

MSN de birinin beni silip silmediğini nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
31.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaşlar msn de birinin beni silip silmediğini nasıl anlarım yardımlarınızı bekliyorum kızın biriyle kapıştık sonra kız birden bire kesildi anlayamadım nasıl oldu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karşı Tarafın Numaranı MSN'den Sildiğini Nasıl Anlarsın?

Bir kişinin sizi MSN'den silip silmediğini anlamanın birkaç yolu vardır:

• Kişinin Profiline Bak: Kişinin profiline gidin ve "Kişi Ekle" düğmesinin görünür olup olmadığına bakın. Görünüyorsa, kişi sizi silmiştir.
    • Mesaj Göndermeyi Dene: Kişiye bir mesaj göndermeyi deneyin. Gönderemezseniz veya mesaj "Teslim Edilmedi" olarak işaretlenirse, kişi sizi silmiştir.
    • Arama Yap: Kişinin adını MSN arama çubuğuna yazın. Kişi görünmüyorsa veya numaranızla birlikte listelenmiyorsa, kişi sizi silmiştir.
    • Bilgisayarınızdaki Kişiler Listesini Kontrol Edin: MSN'yi bilgisayarınızda kullanıyorsanız, "Kişiler" listenize gidin ve kişinin hala listelenip listelenmediğine bakın. Listede yoksa, kişi sizi silmiştir.

Yukarıdaki yöntemleri denerseniz de kişinin sizi silip silmediğinden emin değilseniz, doğrudan kişiyle iletişime geçmek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • silenleri görmek için bisürü site var...mesela

http://www.msndeletechecker.tk/

ama kız seni engellediyse görmen biraz zor....
  • www.blockstatus.com a giriyoruz
    orada üst te msn delete checker linki ni tıkla
    sonra çıkan bölüme msn nizi ve şifresini girince size gösterir kimin sizi engellediği
  • Bu tür siteler pek güvenli değildir, bu sitelerden kimin sildiğini öğrenmek isterken, msn'den sizi silerler dikkatli olun

Kimin sildiğini öğrenmek istiyorsanız, seçenekler/gizlilik/orada kişi listesi vardır, şüphelendiğiniz kişinin üstüne sağ tıklayın, eğer sil seçeneği aktif ise karşı taraf sizi silmiş demektir.

2 konu aşağınızda aynı konu mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_3569577/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 26 Temmuz 2007; 12:51:45 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinglion -- 26 Temmuz 2007; 16:20:23 >
  • seçeneklerde

kişisel ayarlarda

gizlilik denen yere bak

kişilerin üstüne sağ tıkla

eğer sil aktif ise

o seni silmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

seçeneklerde

kişisel ayarlarda

gizlilik denen yere bak

kişilerin üstüne sağ tıkla

eğer sil aktif ise

o seni silmiştir

arkadaşım bir önceki konuda resimle birlikte göstermişim o sil in onla alakası yok. sadece uzun süredir konuşmadığın kişilerde çıkıyor o. resimdeki kişiyle 1 yıldır falan konuşmuyordum msn de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bu muhabbet doğru mu yanlışlıkla yargısız infaz yapmıyalım . Bana pek doğru gelmiyor "sil" aktif muhabbeti
  • yan yana iki bilgisayarda denedim sil aktifse karşı taraf seni silmiştir.engellemeye gelince eski sürümlerde biliniyordu amma şimdi galiba anlaşılamıyor
  • Arkadaşım yanlış!!!!!!!!

Önceki mesajımı yazarken baktım brezilyalı bi karı vardı sil tuşu etkindi dedim beni silmiş fakat sonra online oldu .
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Arkadaşım yanlış!!!!!!!!

Önceki mesajımı yazarken baktım brezilyalı bi karı vardı sil tuşu etkindi dedim beni silmiş fakat sonra online oldu .

o zaman seni engellemeden silmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetyqirl

quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Arkadaşım yanlış!!!!!!!!

o zaman seni engellemeden silmiştir.

Yoo konuşuyoruz öpücükleşiyoruz He şöyle olabilir evli olduğu için kocası görmesin diye silmiştir.. oda çok normal problem değil...
  • Kişinin üstüne sağ tıkla msn plus özellikleri/kişi bilgisine tıkla sol altta kişinin listesindesiniz yada değilsiniz yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opps

Kişinin üstüne sağ tıkla msn plus özellikleri/kişi bilgisine tıkla sol altta kişinin listesindesiniz yada değilsiniz yazıyo

Hocam aklımı aldın ya.. aynen dedigin gibi yaptım. "bu kişinin listesinde değilsiniz" yazıyodu. Ve bende ekli olan kisilere baktım aynısı yazıyo hikaye bu..
  • HORT

outlookta nasıl engellim değilmi öğrenmenin yolu varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.