enterasan bi konu üstte olsan ne olmasan ne o insanın kafasında üstte ol yeter en alttaysan bile bulur seni (ne felsefe yaptım )
quote:Orjinalden alıntı: beyondparadise enterasan bi konu üstte olsan ne olmasan ne o insanın kafasında üstte ol yeter en alttaysan bile bulur seni (ne felsefe yaptım ) ha...haa katılıorum aslında
quote:Orjinalden alıntı: hdg52 ÜSTE ÇIKTIM DİYE SEVİNME ALTA DÜŞTÜM DİYE YERİNMEEEE.. HAYDA BREHHHHHHHHHHHHHHH AŞIKSAN VUR SAZA ŞÖFÖRSEN BAS GAZA DİYE DEVAM ETSEN TAM OLACAKMIŞ
quote:Orjinalden alıntı: appiah_haktan peki en altta bulunmak için ne yapmak lazım z,x gibi şeyLerLe basLasan inersn en aLta.
quote:Orjinalden alıntı: MAG Eğer karşınızdakiler e-mail adreslerine göre sıraladıysa n'olcak?? Evet bu ihtimali de göz önüne almak lazım
EET OLUYOR PLUS YUKLU OLMASI GEREKIYOR SADECE O KADAR quote:Orjinalden alıntı: pau_gasoll quote:Orjinalden alıntı: P2edatoR /nick ctrl+b yapın enter dıın dırek gorunmes oluyor nıckınız hemde ustte yer alıyor gorunmes nıck ıcınde ugrasmak zorunda kalmassın bu dediğin msn 7.5 te oluyomu??
quote:Orjinalden alıntı: uckalkan2 Hmmm çok faydalı bir topic olmuş. Bunu herkes yaparsa nolcak herkes üstte kalmaya çalışırsa listede