msja resim eklemeye çalıştım. eğer olduysa, engellediğim kişiler ve sildiğim kişiler sağ tarafta kalıyor. hotmailden de siliyorum. hatta her tarafı komple temizledim ama hala orada duruyorlar. onları silmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?
iyi günler...
sağ tıkladığında sil seçeneği çıkması lazım tek tek hepsini o şekilde silebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: @p4p800se
sağ tıkladığında sil seçeneği çıkması lazım tek tek hepsini o şekilde silebilirsin
eğer silmek istediğin kişinin listesinde varsan "sil" seçeneği aktif olmaz.silmenin tek yolu karşıdaki kişinin listesinde silinmiş olman.o seni silerse sende onu silebilirsin anca.
sanırım arkadaşlar yanlış anladılar
sağ taraftaki liseden eskiden sildiğin ya da engellediğin insanların bulunduğu listeden kurtulmak istiyor arkadaş, sağda olup da "sil" komutuyla bizi silip silmediğini öğrenebildiğimiz kişilerin listesinden değil
sağ tarafdaki
engellenenler listesinden kurtulmak istiyorum
sağ tıklayınca sil aktif olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: atikanatasoy
sanırım arkadaşlar yanlış anladılar
sağ taraftaki liseden eskiden sildiğin ya da engellediğin insanların bulunduğu listeden kurtulmak istiyor arkadaş, sağda olup da "sil" komutuyla bizi silip silmediğini öğrenebildiğimiz kişilerin listesinden değil
ben arkadaşın ne demek istediğini anladım.zaten dediğim gibi sil komutu aktif değil diyo arkadaş.benim yazdığım doğru.isterseniz 2 msn adresi alıp deneyin
peki kapatırsam hotmail msn felam hepsini sıfırlanırmı liste
benim msn bir ay kapalı kaldı, şifresini unutmuştum, tekrar giriş yaptım (gizli soruyu cevaplayarak yani) msn açıldığında listede engellediklerimde dahil kimse kalmamıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme