Şimdi Ara

Msn'de Ingilizce-Türkçe sözlük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim de bi suredir msn de ekli olan bi bot..

encarta@botmetro.net

eklemeniz yeterli..
    bu botla fazla derin olmamak kaydiyla :) muhabbet edebilir sorular sorabilirsiniz..
    ancak tamamen ingilizce..
    veri tabani genis bi yapi..
    bazi arkadaslarin isine yarayabilir
  • paylaşım için tşk.ben ensozluk1243 olarak ekledim o beni ensozluk1350 olarak ekledi listesine
  • ben de bi ekleme yapayım:
    spleak@hotmail.com
    miserable nickli arkadaşın bizimle paylaştığı türden bişey ama o da tamamen ingilizce
  • Teşekkürler güzelmiş.
  • Resmi açıklamalara göre Türkiye Microsoft'un MSN hizmetinin en çok kullanıldığı 5. ülke. 12 milyona yakın abonesi bulunan hizmetin mesajlaşma yazılımının aboneleri için ilginç işlevlerden biri de ODTÜ Enformatik Enstitüsü'nden Süleyman Özarslan tarafından geliştirildi. Listenize (X harfi yerine 1 ile 5 arası bir rakam koyarak) msn_sozlukX@hotmail.com adresini eklediğinizde mesaj olarak yolladığınız İngilizce kelimelerin Türkçe karşılığı otomatik olarak geliyor. Denemesi de kullanması da bedava.

Kaynak:www.radikal.com.tr

• 1-5 arası dolu 6,7 ve üzerini ekleyin

msn_sozluk6@hotmail.com

msn_sozluk7@hotmail.com

geçende burada konu açan o idi o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: flogart

Resmi açıklamalara göre Türkiye Microsoft'un MSN hizmetinin en çok kullanıldığı 5. ülke. 12 milyona yakın abonesi bulunan hizmetin mesajlaşma yazılımının aboneleri için ilginç işlevlerden biri de ODTÜ Enformatik Enstitüsü'nden Süleyman Özarslan tarafından geliştirildi. Listenize (X harfi yerine 1 ile 5 arası bir rakam koyarak) msn_sozlukX@hotmail.com adresini eklediğinizde mesaj olarak yolladığınız İngilizce kelimelerin Türkçe karşılığı otomatik olarak geliyor. Denemesi de kullanması da bedava.

Kaynak:www.radikal.com.tr

• saoLAsn kuLLanısLı işe yarar.
  • sağol
  • yaww güzel ama sürekli oturumu açıp-kapanıyor deli ediyor beni
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.