eklemeniz yeterli.. bu botla fazla derin olmamak kaydiyla :) muhabbet edebilir sorular sorabilirsiniz.. ancak tamamen ingilizce.. veri tabani genis bi yapi.. bazi arkadaslarin isine yarayabilir
paylaşım için tşk.ben ensozluk1243 olarak ekledim o beni ensozluk1350 olarak ekledi listesine
ben de bi ekleme yapayım: spleak@hotmail.com miserable nickli arkadaşın bizimle paylaştığı türden bişey ama o da tamamen ingilizce
Teşekkürler güzelmiş.
Resmi açıklamalara göre Türkiye Microsoft'un MSN hizmetinin en çok kullanıldığı 5. ülke. 12 milyona yakın abonesi bulunan hizmetin mesajlaşma yazılımının aboneleri için ilginç işlevlerden biri de ODTÜ Enformatik Enstitüsü'nden Süleyman Özarslan tarafından geliştirildi. Listenize (X harfi yerine 1 ile 5 arası bir rakam koyarak) msn_sozlukX@hotmail.com adresini eklediğinizde mesaj olarak yolladığınız İngilizce kelimelerin Türkçe karşılığı otomatik olarak geliyor. Denemesi de kullanması da bedava.
Resmi açıklamalara göre Türkiye Microsoft'un MSN hizmetinin en çok kullanıldığı 5. ülke. 12 milyona yakın abonesi bulunan hizmetin mesajlaşma yazılımının aboneleri için ilginç işlevlerden biri de ODTÜ Enformatik Enstitüsü'nden Süleyman Özarslan tarafından geliştirildi. Listenize (X harfi yerine 1 ile 5 arası bir rakam koyarak) msn_sozlukX@hotmail.com adresini eklediğinizde mesaj olarak yolladığınız İngilizce kelimelerin Türkçe karşılığı otomatik olarak geliyor. Denemesi de kullanması da bedava.
Kaynak:www.radikal.com.tr
saoLAsn kuLLanısLı işe yarar.
sağol
yaww güzel ama sürekli oturumu açıp-kapanıyor deli ediyor beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme