arkadaşlar şimdilerde biz onaylamadan kendini ekletme modası başladı. ufak bi kodlamayla yapılan *.ctt dosyası sayesinde direk listenizde beliriyorlar. bu yüzden çok rahatsızlık duymaya başladım. bunları tamamen engelleyebiliyor muyuz? silmek falan işe yaramıyor çünkü.
İlk kez duyuyorum.
hiç karşılaşmadım bu durumla
yapması sorun değil. oldukça basit bi kodlaması var. hatta nette verilmiş durumda kodlamalar. o yüzden herkes kafasına göre ekliyor. uğraştım ama engellemeyi bi türlü başaramadım. bişii değil nickimden hatun sanıp ekleyenler git gide arttı. bıktım valaaa erkek olduğumu anlatmaktan. isterseniz kodlamaları burda veririm. zaten olabilir de forumlarda. bilen biri varsa çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: GES_OhAO
yapması sorun değil. oldukça basit bi kodlaması var. hatta nette verilmiş durumda kodlamalar. o yüzden herkes kafasına göre ekliyor. uğraştım ama engellemeyi bi türlü başaramadım. bişii değil nickimden hatun sanıp ekleyenler git gide arttı. bıktım valaaa erkek olduğumu anlatmaktan. isterseniz kodlamaları burda veririm. zaten olabilir de forumlarda. bilen biri varsa çok sevinirim
Farklı uzantıda bir hesap aç hotmail dışında
burada msn adresi paylaşımı yapılıyormu ark. istiyorum (girl)
neymiş o kodlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme