Şimdi Ara

MSN de onay olmadan eklenenleri engelleme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdilerde biz onaylamadan kendini ekletme modası başladı. ufak bi kodlamayla yapılan *.ctt dosyası sayesinde direk listenizde beliriyorlar. bu yüzden çok rahatsızlık duymaya başladım. bunları tamamen engelleyebiliyor muyuz? silmek falan işe yaramıyor çünkü.

• İlk kez duyuyorum.
  • hiç karşılaşmadım bu durumla
  • yapması sorun değil. oldukça basit bi kodlaması var. hatta nette verilmiş durumda kodlamalar. o yüzden herkes kafasına göre ekliyor. uğraştım ama engellemeyi bi türlü başaramadım. bişii değil nickimden hatun sanıp ekleyenler git gide arttı. bıktım valaaa erkek olduğumu anlatmaktan. isterseniz kodlamaları burda veririm. zaten olabilir de forumlarda. bilen biri varsa çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GES_OhAO

yapması sorun değil. oldukça basit bi kodlaması var. hatta nette verilmiş durumda kodlamalar. o yüzden herkes kafasına göre ekliyor. uğraştım ama engellemeyi bi türlü başaramadım. bişii değil nickimden hatun sanıp ekleyenler git gide arttı. bıktım valaaa erkek olduğumu anlatmaktan. isterseniz kodlamaları burda veririm. zaten olabilir de forumlarda. bilen biri varsa çok sevinirim

Farklı uzantıda bir hesap aç hotmail dışında
  • burada msn adresi paylaşımı yapılıyormu ark. istiyorum (girl)
  • chat e gir o zamn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GES_OhAO

yapması sorun değil. oldukça basit bi kodlaması var. hatta nette verilmiş durumda kodlamalar. o yüzden herkes kafasına göre ekliyor. uğraştım ama engellemeyi bi türlü başaramadım. bişii değil nickimden hatun sanıp ekleyenler git gide arttı. bıktım valaaa erkek olduğumu anlatmaktan. isterseniz kodlamaları burda veririm. zaten olabilir de forumlarda. bilen biri varsa çok sevinirim

neymiş o kodlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.