Şimdi Ara

Msn'de Sizi Silenleri Görmek ( MSN PLUS )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msnemizin Yukarısında Dosya Kişiler Falan Filan var En Sondada Plus var Plusa Tıklıyoruz Kişi Listesi Temizleyicisi çıkıyor

Msn'de Sizi Silenleri Görmek ( MSN PLUS )

Hayırlar ya Sizi Silmiş yada kabul etmemiştir İnanmıyanlar içinde

Eski Çıktığım Kız Msn Listemdeydi şimdi çıktığım kişi silmemi istedi ve bende sildim aradan bir kaç gün geçti ve Eski Çıktığım kız bana neden msn'ni açmıyorsun dedi bende ödev yapıyorum gibi yalanlar söledim (sildiğimi sölemek istemedim ) sonraki gün eski çıktığım yanıma gelip sen beni silmişsin msn plusta hayır gözüküyor deyince şok oldum ama yalan falan dedim geçti gitti

• Evet bu yöntem çoğu zaman işe yarar.
  • iimis. tesekkurler
  • biliyodum bunu ama yinede sağol
  • Hep yanlış çıkartıyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Hep yanlış çıkartıyor bu

son cevrım ıcı durumuna gore sana lıstesındesın veya yoksun dıyor..
    3 ay bı arkadasın msn gırmedıyse o senı sılmıs gosterıyor...
    :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Hep yanlış çıkartıyor bu

çünkü artık çalışmıyor..o özellik engellendi
  • Microfost o özelliği engelledi.Aslında güzel bir özellikti.Plusla çok kolay bir şekilde liste halinde görebiliyorduk
  • Güzel bir çalışmaydı fakat gereksiz olarak görüyorum. Birinin sizi silip silmediğini engellediğini görmek saçma buda bi nevi özel hayat
  • quote:

Orijinalden alıntı: didayzs

Güzel bir çalışmaydı fakat gereksiz olarak görüyorum. Birinin sizi silip silmediğini engellediğini görmek saçma buda bi nevi özel hayat

Bence çok gerekliydi ona göre dostumuzu düşmanımızı biliyorduk..
  • geçmişte kaldı
  • peki başka bir şekilde ögrenmemiz mümkünmü acaba?
  • şu an için pek mümkün gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

şu an için pek mümkün gözükmüyor.

bu gizlilikte adreslere sağ tıkladığımızda neden çoğunda Sil çıkmazken bazılarında çıkıyor? silen kişileri öyle anlıyorduk önceden, sistem engellendiyse bu farklılık niyedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

şu an için pek mümkün gözükmüyor.

bu gizlilikte adreslere sağ tıkladığımızda neden çoğunda Sil çıkmazken bazılarında çıkıyor? silen kişileri öyle anlıyorduk önceden, sistem engellendiyse bu farklılık niyedir acaba?

herşey olduğu gibi kaldığı için..sistem çalışırken evet veya hazır yazdıysa şimdide onlar aynen o şekilde yazar..yeni birini ekleyin direk hayır yazar..eskiler ise sistem kapanmadan önceki halinde yazar

• Bence engellenmeseydi daha iyi olurdu..o akdar çok kişi olduki msn'de, eski görüşmediğim ya da beni silmiş olabilecek insanları hatırlayamıyorum..
  • yanlış bu ya..listemde 150 kişi war 16 sının yanında evet işaretiwar.ben ım ortalamam zaten online.olarak 18 ın ustunde nasıl oluyor bu şiimd,i
  • artık calısmıyormus.engellemisler o özelligi.
  • ya demin baktım gizlilikten sağ tıklayıp silmediğine emin oldugum insanların sil yazısı aktif gözüküyor yani silmişler gibi varmıdır böle bişey bu devam ediyormu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

ya demin baktım gizlilikten sağ tıklayıp silmediğine emin oldugum insanların sil yazısı aktif gözüküyor yani silmişler gibi varmıdır böle bişey bu devam ediyormu arkadaşlar

çalışmıyo o özellik artık diye yazılmış konuyu, biraz okusan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.