Benim merak ettigim olay, biriyle msn de kameralar acik vaziyette konusurken ucuncu bir kisinin (Hacker, lamer etc) bu goruntuleri izlemesi mumkunmudur herhangi trojan vs. vasitasiyla? Ya da basit bi teknolojiyle olabilecek biseymidir bu? Sanirim olsa bile bi kisinin sabahtan aksama oturup diger kisinin kamera acmasini beklemesi gerekir sanirim oyle mi?
Acil cevap
hayır
quote:
Orjinalden alıntı: Raziel®
hayır
trojanla dediği için cevap hayır olmamalı.evet trojanla bu mümkün oluyor.fakat artık en kötü antivirüs bile bu tür trojanları yakalıyor bu açıdanda mümkün değil
hayır
bence mümkün değildir.hackerin normal bi msn kullanıcı olarak girmemesi gerekir izleyebilmesi için. bağımsız biri gibi. oda msnde mümkün değil(saçmaladım sanırım içimden gelen bu :P)
quote:
Orjinalden alıntı: mrsPR1EST
bence mümkün değildir.hackerin normal bi msn kullanıcı olarak girmemesi gerekir izleyebilmesi için. bağımsız biri gibi. oda msnde mümkün değil(saçmaladım sanırım içimden gelen bu :P)
hiç bir antivirüs v güvenlik programı kurulmamış bir pcye trojan yerleştirip daha sonrada ip port üzerinden kare kare olsada görüntü alınabiliyor.bunu 2 yıl kadar önce arkadaşla denemiştik ve sonuç almıştık.evt msn kullanıcı olarak görüntülemiyor bu doğru.camın verdiği görüntüyü kare kare gibi bir hızla gönderebiliyordu
Başında msn izin vermez buna.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme