Şimdi Ara

MSN'den IP Adresi Ögrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar MSN den bir sekilde Ip adresi ögrenemysi biliyor musunuz?

• bir kere daha yazmışım

quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

... MSN'dekini diyorsanız ona bir dosya gönderin veya kameralı görüşme yapın. Bu sırada da(görüşme veya transfer sırasında) cmd -> netstat -n yazın oradan karşınızdaki ADSL kullanıyorsa 85,81'le başlayan IP'leri alın. Bunu yaparken başka bir işlem yapmayın ki aradan seçebilesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 30 Aralık 2006; 2:14:42 >
  • quote:

bir kere daha yazmışım

quote:

... MSN'dekini diyorsanız ona bir dosya gönderin veya kameralı görüşme yapın. Bu sırada da(görüşme veya transfer sırasında) cmd -> netstat -n yazın oradan karşınızdaki ADSL kullanıyorsa 85,81'le başlayan IP'leri alın. Bunu yaparken başka bir işlem yapmayın ki aradan seçebilesiniz.

tabi bu işlem msn live ile mumkun değil 7.5 kullanmanız gerek
  • msn live'da dosya transferi yapılırken direk bağlantı kurulmuyor mu? bilmediğimden soruyorum denemedim de hiç live'ı. neyse deneyeyim bir bakalım nasıl oluyormuş..

progressiver indirip denedim şimdi. bunda da bu yöntem çalışıyor. IP'yi alabiliyorsunuz yani. zaten işin mantığına göre direk bağlantının gerçekleştiği her yerde alabilmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 30 Aralık 2006; 11:23:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.