Şimdi Ara

MSN Discovery sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedenini anlayamadığım bir şekilde akşam kurduğum MSN Discovery sabah uçmuş! Hayır zaten kurduğum halde de çalıştıramamıştım..aktif olmamıştı..bir kaç defa hem MSN live i hem de discovery i silip tekrar yüklemiştim..(Discovery son versiyonu bu arada..) Yardım edebilecek olan var mı acaba?Neden böyle olur?

• yok mu yorumu olan ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimero -- 2 Kasım 2006; 21:39:25 >
  • bende de aynı.. çok saçma bişii olmuş..sorun çıkartıp duruyor..
    sadece pencere açanların görülmesi iyi :d
  • bende merak ettim????
  • bu discovery nin doğru düzgün çalışanı yok mu ?
    bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum..
  • bendede aynı problem oldu formatlamadan önce düzgün çalışıyordu daha sonra bilgisayarıma format attım ve yüklememe rağmen hizmete geçmedi

sebebi şudur diye düşünüyorum

kopya xp cdkey
    windows media player 11 i yüklemeye çalışırken kopya xp kullanıyorsunuz diye msj verdi ve yüklemedi buda belki bu yüzden çalışmıyor olabilir.
  • evet aslında benim de aklıma ilk gelen oydu ..ancak garip bi durum daha var geçen gün XP yi güncelleştirdim sorun olmadan o nedenle sonradan vazgeçtim o düşünceden..bilemiyorum belki de yanlış bildiğim birşeyler var..iyi yorum yapamıyorum o nedenle..
    bunun bir çözümü olmalı...
  • bende de önceden çalışmıyordu..fakat bluetooth um sorun çıkardı bende onu çözmek amacıyla güvenlik duvarı ayarlarına girdim bi baktım ki discovry i engellemiş durumda sonra onun engellemesini kaldırdım.ve şuanda en son sürümü ile tıkır tıkır kullanıyorum..yanlız şunuda söleyim msn 8.1 beta ile çalıştırmayı deniyorsanız olmaz..bende msn in 8.0.0812 versiyonu var discovry ninde 1.1 build 152 versiyonu var(30ekimdeki en son versiyon)

bu arada bende de var kopya xp..yani çalışmaması ondan deil..
  • MSN plus ı yükledim ve çalışır durumda..plus oluyor da neden discovery olmuyor anlamadım.. bir de güvenlik duvarı ayarlarına nereden giriliyor??denetim masasında yok öyle bir ikon..(benim pc de bulamadım..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalimero

MSN plus ı yükledim ve çalışır durumda..plus oluyor da neden discovery olmuyor anlamadım.. bir de güvenlik duvarı ayarlarına nereden giriliyor??denetim masasında yok öyle bir ikon..(benim pc de bulamadım..)

başlat>donatılar>sistem araçları>güvenlik merkezi
  • yok öyle bişey bende ne yapıcam!! güvenlik merkezi yok!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.