Şimdi Ara

MSN emi hacklediler hem dekolay bi şekilde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce tanımadığım biri 2 ay önceden beni msn nine eklemiş ve bugün sen kimsin ben kimim die konuşurken bana bi dosya gönderdi ''msn koruma programı'' die dosya explorer uzantılıydı. Bende bi salaklık içinde kabul ettim ve herif 5 dakika sonra msn ni ele geçirdi şifremi gizli sorumu yanıtımı deiştirmiş
    herşeyi yani
    öbür msn adresimden girdim baktım benim hacklenen msn adresi onlie olmuş biraz küfür ettim .
    sonra çözüm yolları aradım bu konuyu açmadan önce msn yardım sitesine emaili geri istediğimi yazım bana 24 saat içinde cevap vereceklermiş. ama emin değilim yine de ya nasıl hacliyorla arkadaş yahu
    başka bir çözüm yolu varmı acaba hacklenen msn adresimi ben hacklesem die düşünüyorum ama nasıl
    yapacamı bilmiom
    o kişinin strtejisinden farklı olmallı ki çünki adam zaten biliyor kendi yaptığını o tereciye tere satamam
    başka bir yolu olmalı die düşünüyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler....

• geçmiş olsun. nasıl kurtarılacağı hakkında bilgim yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16514481/mpage_1/key_//tm.htm#16564840 geri almada bu konu yardımcı olabilir sana
  • support hakkında bütün yolları denedim ama yardımcı olamadı
    dahada bekliyorum bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.