=)acılar çürütmüş hayallerini ama gözlerine dokunmamış yar... =)Gülmek için mutluluğu beklersen, tebessüm bile edemeden ölürsün. =)ben yoksam sen yoksun ben yoksam hiç kimse yok =)dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç =)yaşadıgın kadar yakınsın sonuna;ne kadar yaşarsan yaşa =)yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, buğulu bir cama güneşi çizebilmektir.yaşamak direnmektir!
assssss'dan inciler
quote:
Orjinalden alıntı: öSCi
beyazorkide
İmzadaki Link ne öle yaa Bii şiiR..Güzel bi resim falan behlioodum
evet arkadaşlar gerçekten yazdıgınız isimler çok komk ve güzeldi (: bnde -HAK EDENİ HAYATIMA S.KARIM,HAK ETMEYENİN HAYATINA S.KARIM -CHOCOLATE MANİA
GİBİ NİCKLER KULLANIYORUM. HER NEYSE ŞİMDİ DİCEKSİNİZ BEYAZ ORKİDEDEN NİE ALINTI YAPTIN.ÇÜNKÜ ONA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.DÜN BURAYA Bİ KONU AÇMIŞTIM İŞTE SİTE YAPTIM ZİYARET EDİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM FALANDI FİLANDI.. BU SİTEDEN BEYAZ ORKİDE NİCKİNDE BİRİSİ SİTEME YORUM YAPMIŞ RESİMLERİME BAKMIŞ OLACAK Kİ sen çok güzel bi bayansın.bu site ne böyle falan fian DİE GİDİYO RTÜK VAR YANİ. KENDİSİNE SORUYORUM O MU?
•Düşmanının bile insan olduğunu unutma •Hayatın sana yaptığı faullerden asla serbest atış kazanamazsın •Bugün yaşamınızın geri kalanının ilk günüdür •Bülbülden vefa ummayın çünkü her dem başka bir gül üzerinde öter •Bilmediğini bilmeyenden uzak dur Bilmediğini bilene öğret Bildiğinle bilmeyeni aydınlat Bildiğini bilene itaat et •Ağızdan çıkan sözü, yaydan çıkan oku, silahtan çıkan kurşunu geri döndüremezsin •Kazanmayı engelleyen en temel duygu kaybetme korkusudur •Akıllı ve çalışkansa onurlandır Aptal ve çalışkansa ilgilen Akıllı ve tembelse uyar Aptal ve tembelse uzaklaştır •Sevmeyi bilmeyen, sevildiğini anlayamaz •Allah, insana bir ağızla iki kulak vermiş, bir söyleyip iki dinlesin diye •Sevilmek istiyorsan sevilmeyi haket •Güçsüzlüğünü dile getirmek yüreği güçlü insanın işidir
ANTIRAMANDA TER DÖKMEYEN MAÇTA KAN DÖKER AKLIMDA KALAN BU
quote:
Orjinalden alıntı: mstf canpolat
ANTIRAMANDA TER DÖKMEYEN MAÇTA KAN DÖKER AKLIMDA KALAN BU
hort
ULAN BİDE okudum tüm mesajları ne hortlatıyorsunuz yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme