Şimdi Ara

MSN hack (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün akşam benim MSN haclendi aynen. sorunu olanlar bana ulaşabilir. Ben 10 dakikada ve çok kolay geri aldım kendi bildiğim yollarla.
  • arkadaşım msn funmarker kendını 1 ay içinde yok eder ve çalışmaz hale gelir sonrada bişi olmaz eger silmek istersen

quote:

o prgamı silmen için windows-system32 de svchost var onu sil,ama icon u msn hack programının ikonu sakın gidip baska svchost silme hee

yap yada 1 ay bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: FouBoy

arkadaşım msn funmarker kendını 1 ay içinde yok eder ve çalışmaz hale gelir sonrada bişi olmaz eger silmek istersen

quote:

o prgamı silmen için windows-system32 de svchost var onu sil,ama icon u msn hack programının ikonu sakın gidip baska svchost silme hee

yap yada 1 ay bekle

bir ay beklemek çözüm deil benim arkaadaşlardan biri yüklemiş bilgisayara açtı msn sini bi baktım bna link geldi programa ait olan dedim bu çocuk açmış ve kurmuş ben göndermediğim halde cd romunu falan açtım onra sildirttim ii deil bu yüzden silinmesi bence daha uygundur

• komutları Nereye Yazağım?
  • normal de nereye yazıyon konuşmalarını oraya yazıyon bunu ben arkdaşlarıma yaptım çogu yuttu
    çok eğlenceli cd rom açıyom
    pc restart çekiyom
    msn de yazıştıklarının msj ları bana geliyo v.s
    süper di
  • ya ben yapamadım dosyanın ismini değiştirdim belli olmasın die acaba ondanmı olmamıştır merak ettim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.