Dün akşam benim MSN haclendi aynen. sorunu olanlar bana ulaşabilir. Ben 10 dakikada ve çok kolay geri aldım kendi bildiğim yollarla.
arkadaşım msn funmarker kendını 1 ay içinde yok eder ve çalışmaz hale gelir sonrada bişi olmaz eger silmek istersen
quote:
o prgamı silmen için windows-system32 de svchost var onu sil,ama icon u msn hack programının ikonu sakın gidip baska svchost silme hee
yap yada 1 ay bekle
quote:
Orjinalden alıntı: FouBoy
arkadaşım msn funmarker kendını 1 ay içinde yok eder ve çalışmaz hale gelir sonrada bişi olmaz eger silmek istersen
quote:
o prgamı silmen için windows-system32 de svchost var onu sil,ama icon u msn hack programının ikonu sakın gidip baska svchost silme hee
yap yada 1 ay bekle
bir ay beklemek çözüm deil benim arkaadaşlardan biri yüklemiş bilgisayara açtı msn sini bi baktım bna link geldi programa ait olan dedim bu çocuk açmış ve kurmuş ben göndermediğim halde cd romunu falan açtım onra sildirttim ii deil bu yüzden silinmesi bence daha uygundur
komutları Nereye Yazağım?
normal de nereye yazıyon konuşmalarını oraya yazıyon bunu ben arkdaşlarıma yaptım çogu yuttu çok eğlenceli cd rom açıyom pc restart çekiyom msn de yazıştıklarının msj ları bana geliyo v.s süper di
ya ben yapamadım dosyanın ismini değiştirdim belli olmasın die acaba ondanmı olmamıştır merak ettim şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme