Şimdi Ara

MSN Her açılışta kişi kendi listesine Ekledi Mesajı Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da söylediğim gibi Msn Mesenger ı her açışımda kişi kendi listesine ekledi mesajı geliyor. İptal etmeme rağmen her açılışta geliyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Yardımlarınızı bekliyorum....
  • net anlaşılmıyor.aynı kişidenmi geliyor bu ekleme başka başka kişilerdenmi.iptal ediyorum derken napıyorsunuz çarpıdanmı kapatıyorsunuz.
    ekleme geldiğinde evet yada hayır seçeneklerinden birini işraretleyip tmm demeniz gerekiyor iptal yada pencereyi kapatarak çıkarsanız her açtığınızda tekrar gelir
  • Aynı Sorun Bendede Var 100 tane kişi eklemiş her msn açışımda kabul etmiyorum kişi listeme ekleme iletişim kurmama izin vermeyi seçiyorum tek tek 100 adam için aynı işlemi yapıyorum msn kapatıp açınca gene aynı şeyleri soruyor...

Şuan Msn Kişi listesi Temizleyici Bir Proğram Buldum Onu Deniyorum Sonuç Olumlu Olursa Paylaşırım.

Bu arada Fake Olayları çok bu yüzden iyi araştırdım sadece msn üzerine yapılmış bir sitenin admini paylaşmış ve baya eski bir site o yüzden güveniyorum bakalım sonuç ne olacak...
  • İptal'e basarsan her açılışta aynı şey gelir..İki tane kutucuk vardı.Alttakini işaretkeyip Tamam'a basacaksın daha çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.