Şimdi Ara

MSN iletileri ne gidiyor ne geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msni açtığımda normal bir şekilde hiç bir sorun olmadan açlıyor.ama ben birine yazdığımda yada biri bana yazdığında ki bunu sms atıp söylüyorlar yazılanlar gelmiyor..işin garip tarafı iletiniz kullanıcıya iletilemedi gibi uyarılarda çıkmıyor..aynı bilgisayarda farklı kullanıcılar var onlarda bi sorun yok. hatta bende yeni bi kullanıcı alıp denedim onda da sorun olmaadı..çoklu konuşmaya da giremiyorm..15 20 saniye sonra yada bişey yazmaya çalıştığımda hemen herkes çıkmış gibi gösteriyo halbuki ben konuşmada görünüyormuşum..arkadaşlar aradım taradım bi çözüm bulamadım.. yardımcı olursanız sevinirim..

• arkadaşım aynı problem bende de oluyordu belki sürümdendir dedim eski sürüm vardı güncelledim yeni msn daha berbat çıktı birsürü yerde sorunlar verdi hatta başta açamadım netten flan uraştım biraz vs. yeni sürümde de iletilerin zaman zaman ulaşmaması problemini yaşadım. şimdi tekrar eski sürümü ve plus kurdum. bu iletilerin ulaşmamsı problemi netten veya pcdeki solucan türevi şeylerden olabilir tam emin değilim..
  • bende diyorum virüs solucan vb bişey olabilr diiye ama sadece benim hesapta yapıyor. kardeşlerimde kullanıyorlar onlarda hiç bir sorun yok :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir mesaj geldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.