Şimdi Ara

MSN KORUMALI ÇAR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLARR Bİ TAKAS İŞİNE GİİRŞİYORUMM DA 91 LW BOW VERİP 95 LW NUKER ALICAMM ALACAĞIM NUKER MSN KORUMALI

SALI GÜNÜ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ADAM HER ŞEKİLDE TÜM BİLGİLERİ İLK VERİCEKK .SİZCE YAPMALIMIYIM TAKAS

BANA Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVENİRİMM . BU ARADA MSN KORUMALI ÇARDA MSN DEN NELERİ DEİŞTİRİCEM BİDE ONU SÖLERMSİNN.

KOLAY GELSİ HERKEZE

• MSN korumalıysa MSN'ini verir herhalde?Aldıktan sonra da şifresini değiştirirsin olur biter...
  • msn @hotmail yada @windowslive ile bitsin @yahoo ise sakın yapma birde msn i alınca hesaplarıma gir orada şifre birde alternatif msn adresi bu ikisini birde gizliyi kesin deiştir hiç bir şekilde ulaşamaz ondansonra bu msneye şifre deişirken kod yolancak onu alacaksın kopyalayıp hemen kodun üstünde siteye girişe tıkla oraya kodu gizliyi yaz şifrei deiştir hiç bir sorun olmaz
  • sanırım hotmailde bir açık vardı şifre değiştirme mesajını diğer msn adresine yolladığında 1 gün içinde değiştirebiliyordu.Öyle hatırlıyorum genede bi araştır.
  • çok saolunn alarr msn yahoo ait mişş hulskk adam diyoki yahoo daha güvenliymişş yapmamaya karar verdimmm
    çok saolunherşey için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.