ya messengerda eskiden sol taraftaki ikonlar yoktu..... şimdi yeni bi mailla açınca msni sol kenarda reklam ikonları çıkıyo acaba o ikonları kapatmanın bi yolu yokmudur????
Bunun için 2 yöntem var.Birincisi çalıştıra regedit yaz oradan HKEY_CURRENT_USER seçeneğinden Software seçeneğini seç daha sonra Microsoft sekmesini tıkla ve Msn messenger klasörünü tıkla sağ tarafta değerler var orada sağ tuş yap yeni bir DWORD değeri oluştur.DWORD değererinin adını DisableTabs yaz.Sonra bunun üzerinde sağ tuş yapıp değerini de 1 yap msn i kapa aç olay hallolur.İkinci yöntem buna göre daha basit ama programı indirmen lazım.Stuffplug die bir yama programı var kurarsan orda reklamları kaldırma die bi seçenek var onu seçerek halledebilirsin.Hem ayrıca bu prıgramın bir çok özelliği var resimleri büyütme işte birden çok msn açma gibi özellikleri var. Eyw.
Sakın msn e bu gibi aptal patchler yuklemeye kalkma, ben de bir patch yukledim ve bu patch deki virus 2 harddiskimide bozdu.
abdus25 bir şeyden anlamadığın kesin bu stuufplug dediğin program aptalca bir yama değil bilmiyorsan sallama kardeşim.Bu programı microsoft destekliyor.Eğer iyi bir msn kullanmak istiyorsanız bunu yüklemenizi tafsiye ediyoruz diye bir uyarı bile yapıyolar.Diğer yamalardan bahsetmedim farkındaysan sadece stuffplug u tafsiye ettim hepsini aynı terazide tartamazsın.
Yaw arkadaş tamam sinirlenmene gerek olacak bir şey soylemedim, soylediklerim sayesinde bu postu okuyan insanlar her onune gelen msn patchini yuklememeleri gerektiğini oğrendi, zararlı bir şey yazmadım, kendine hakim ol biraz.