Şimdi Ara

<--- /// Msn Nick \\\ ---> [Başka konu açılmasın] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
102.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_10698383/mpage_1/tm.htm#10698383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!!!ANARCHY!!!!! -- 3 Haziran 2007; 16:38:30 >
  • bu güzel teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: J @ C K @ L

bu adrestende kendinize şekilli nickler yazabilirsiniz sadece bir dost tavsiyesi

http://www.tursu.net/msn_nick_olusturucu.php en üstteki boş satıra normal ne yazmak istiyorsak yazıyoruz sonrasında altındaki diğer satırlarda değişik şekillerde çıkıyor sonra copy yapın yapıştırın bu kadar

hazır gelmişiz buraya kadar bi nickte ben yazam bari

گєη ßαηα Hαк єтмє∂!кℓєя!м! √єя∂ιη ßєη∂є گєη∂єη нαк єтмє∂iğiηi уαηi " ßєηi " Gєяι αℓıуσяυм !!!!!!

• Birkaç tane şekilli harf aldım..

Teşekkürler
  • emege saygı.. ellerine saglık..
  • tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lahuti.

Birkaç tane şekilli harf aldım..

Teşekkürler

Sadece birkaç tane mi??
  • Herkese çok tşkr!

Gerçekten çok işime yaradılar
  • büyük emekler ellernize sağlık
  • emegine saglık güzel konu olmuş
  • konu mükemmel. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
  • Hepsi Çok Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık Arkadaşlar
  • bence iğrenç
  • saol
  • nickler için saol:D

baştaki konuşma pencerelerini görünce birden 7.5 i özledim yhaaa
  • Şekilli Nickler

(¯`·._.·[ (Msn nİCkLeri) ]·._.·´¯)
    (¯`·._.·[ (Buraya msn ismi) ]·._.·´¯)
    ¨°o.O (Buraya msn İsmi) O.o°
    ×÷·.·´¯`·)» (Buraya msn İsmi) «(·´¯`·.·÷×
    · ··^v´¯`×) (Buraya msn İsmi) (×´¯`v^·· ·
    ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Buraya msn İsmi) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸
    Oº°¨ (Buraya msn İsmi) ¨°ºO
    - - --^[ (Buraya msn İsmi) ]^-- - -
    "·.·´¯`·.·" (Buraya msn İsmi) "·.·´¯`·.·"
    `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Buraya msn Ismi) `·.¸¸.·´´¯`··._.·
    (¯`·._) (Buraya msn Ismi) (¯`·._)
    ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Buraya msn Ismi) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*'
    ·´): (Buraya msn Ismi) 9(`·
    .-~·*'ܨ¯`·¸ (Buraya msn Ismi) ¸·`¯¨Ü'*·~-.
    ¸‑.-·~¹°Æܨ (Buraya msn Ismi) ¨ÜÆ°¹~·-.‑¸
    ׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) "._.·´¯)
    ¤ıE`[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]´)÷¤
    ··¤(`×[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]×´)¤··
    ·´¯`·*» (Buraya msn Ismi) «*·´¯`·
    ]¦"¦[ (Buraya msn Ismi) ]¦"¦[
    `·.,¸¸,.·´¯ (Buraya msn Ismi) ¯`·.,¸¸,.·´
    [`·.] (Buraya msn Ismi) [.·´]
    (`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·')
    "´¯¥¯`" (Buraya msn Ismi) "´¯¥¯`"
    "^v^[ (Buraya msn Ismi) ]^v^"
    "·´¯°· (Buraya msn Ismi) ·°¯`·"
    ·°¯`·" (Buraya msn Ismi) "·´¯°·
    §.·´¨'°÷·..× (Buraya msn Ismi) ×,.·´¨'°÷·..§
    ]|I{"------» (Buraya msn Ismi) «------"}I|
    "]"·´º´·» (Buraya msn Ismi) «·´º´·"["
    ğº°Ü¨ (Buraya msn Ismi) ¨Ü°ºıE
    ׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) ׺°Ü`°º×
    .·´¯`·-> (Buraya msn Ismi) <-·´¯`·
    <º))))><.·´¯`·. (Buraya msn Ismi) ¸.·´¯`·.¸><((((º>
    - -¤--^] (Buraya msn Ismi) [^--¤- -
    ~²ºº²~ (Buraya msn Ismi) ~²ºº³~
    ._|.<(+_+)>.|_. (Buraya msn Ismi) ._|.<(+_+)>.|_.
    ..|..<(+_ (Buraya msn Ismi) _+>..|..
    -·=»ıE=·- (Buraya msn Ismi) -·=»ıE=·-
    "°o.O (Buraya msn Ismi) O.o°ıE
    º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Buraya msn Ismi ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
    .·´¯(_.·´¯(_.·´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`·._)¯`·._)¯`·.
    ,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-,
    (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
    ?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•?
    _\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_
    ¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=椺²°`¯ ¯`°º
    (¯`·._(¯`·._(¯`·._( Buraya msn Ismi )_.·´¯)_.·´¯)_.·´¯)
    *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`*
    ~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~
    ¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯Buraya msn Ismi¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯
    (¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Buraya msn Ismi.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯)
    ¸.·`¯`·.¸¸.·`¯`·Buraya msn Ismi·`¯`·.¸¸.·`¯`·.¸
    (¯`·.¸¸.-> °º Buraya msn Ismi º° <-.¸¸.·´¯)
    (`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´)
    °·.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°
    |!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!|
    ,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._.,
    .,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,.
    »»-(¯`·.·´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`·.·´¯)-««
    (¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨)
    .·`?exy`·..·> Buraya msn Ismi <·..·´?mart`·.
    .°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°.
    °º"°¨¨°(_.·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·._)°¨¨°º
    (_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_)
    (°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°)
    (^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^)
    ||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯|
    ²ºº³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²ºº³
    ¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥
    MSN nick icin farklı şekiller ...
    ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
    •°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•°
    ~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~
    _-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-')'-_°_-')'-_
    .o0×X×0o. Buraya msn Ismi .o0×X×0o.
    *-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-*
    ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Buraya msn Ismi) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
    <(*_*)>...:...Buraya msn Ismi...:...<(*_*)>
    [.. Buraya msn Ismi..]..[..Buraya msn Ismi..]
    /\/\/\/[. Buraya msn Ismi .]\/\/\/\
    NickLer
    °«[Cã§ãÑøvã]»°
    /\¯ ®øMëø ¯ /\
    { §@Ñ@L ßø¥ }
    ¯`° ¢åPkIÑ° `¯
    { D£vÎL }
    [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]]
    ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯
    [[[ åñGëL]]]
    Rë@LL¥ LøVë
    °±° Lµ¢K& °±°
    {{{ Gë¢ë Kµ§µ }}}
    ± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ±
    ¯°¯ `§T@® W@®§` _°_
    ¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯
    { PL⥠± ßØ& }
    [[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]]
    RøÑ@LDø ° 9 °
    ¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯
    L@Cø§Të___®
    ÑîKë___®
    {{{ €ÑtëL }}}
    Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥
    ¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯
    °-_-WøLF-_-°
    ±± M€®¢ëDë§ ±±
    °°°Fø®€v€R LøVë°°°
    ¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯
    [[[ MëMøLî ]]]
    ¤°± ¢®@Z¥ ±°¤
    °°° §îRîÑë °°°
    ¤¤DîåB£Ø¤¤
    °°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°°
    ~~߀§îKTâ§~~
    ««Gå£åTå§åR奻»
    «W€bM@§Të®»
    ¥åKı§ıK£ı P®ëѧ
    ]-[øø£îGåÑ
    M€T壣îCå
    :::]-[µñTë®:::
    °°§]-[åDøW°°
    «««DåMî€Ñ»»»
    Pø££îC€ ²°°¹
    ¯`°D®åCµ£Ã°`¯
    «±°:€î§::°±»
    §åVåG€°Gå®DëÑ
    §Cø®PîØñ§
    *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`*
    ««£ôV€®»»
    -¬=©ÄÑåVã®=¬-
    ¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦
    ±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±±
    ´¯`§µPë®M€ñ´¯`
    ´¯`§µPë®G´¯`
    ¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯
    ¦~° Pî§KøpÂT °~¦
    *´¯`*©Ä§µ§*´¯`*
    椺{Gµ€§T}°²ºæ
    ¯`*Gµë§§*´¯
    *=¤º°GëZgîÑ°º¤=*
    ~^~[ßô©ëK]~^~
    (¯`'·.«P£å&€®».·'´¯)
    ¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯
    ¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯
    ®~~ßµ®§â²ººº~~®
    «»Mµ®å']['«»
    ßê$îKTâ$
    Çâ®$
    *´¯`*ÂpØ££ø*´¯`*
    ~}-{âîM ®ëVîVø~
    «U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ»
    ']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR
    DøÑñà Kå®ÃÑ
    ®ÃLp}-{...LâµRëÑ
    «{ÑîghT Rîdë®»
    «···ºFI2èéDøMº···»
    !!^\!!@Liéñ!!/^!!
    #^^prøÚd³GÏ®£°
    ''DéVi£ of ¥Oú® héå®''
    {{ UncONscıOUS }}
    ~W¥¢£€ff~
    v~ÃfRåiD ¤f L¤\/é~
    7']['h }-{øµ§ë
    ']['â®Kã]\[
    Mµ§']['@Fâ
    §â]\[å£ Dا']['
    GôK}-{å]\[
    Â}-{m€']['
    €ß®µ
    Få']['mÂ
    Â¥$€
    °M€£']['ëM°
    °²¤PîÑâR¤²°
    ±Di)_ëK±
    ç)_ı
    ««GíZëM»»
    [[[µZÄ&£ı]]]
    C£µBbë®
    ¬=椺²°`JíGø£ô`°²º¤æ=¬-
    Díë§È)_
    ']['®íBµ]\[ ¢Ø©µgµ
    Dâ£Gı¢
    D®âgØÑ
    G£âd¥â']['ö®
    ']['ë®Mi]\[ª']['ôR
    §âVâ$¢ı
    §ëMpÃ']['îK
    ®ØmÃñ']['ík
    Ù']['âÑgé
    Kâ®íZmÃ']['íK
    §ø§&ë']['íK
    *´¯`*KôKô]\[å*´¯`*
    +*¨^¨*+ (Buraya msn Ismi) +*¨^¨*+

Msn isimleri

SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...

INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI...

UNUTMA KI INSAN SEVEBILDIGI KADAR INSANDIR.

INSANLARIN UMUDUNU KIRMA..BELKI DE SAHIP OLDUGU TEK SEY ODUR.

DUNYADA PAYLASILDIKCA BUYUYEN TEK SEY SEVGIDIR.HAYDI O ZAMAN PAYLASALIM...

NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA!

ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM,KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR,UNUTULMAYACAK KADAR DERIN,UMULMAYACAK KADAR YAKIN,TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR...

BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...

UZAKLIKLAR KUCUK SEVGILERI YOK EDER BUYUKLERI ISE YUCELTIR TIPKI RUZGARIN MUMU SONDURUP ATESI YUKSELTTIGI GIBI...

ASK BIR ELMA SEKERIDIR. YERSIN YERSIN ELINDE KAZIGI KALIR.

BASINI GOGSUME YASLADIGIN ZAMAN TEK DUSMANIM AKIP GIDEN ZAMANDIR.

UNUTAMADIM, UNUTAMADIM, NE OLUR ANLA BENI...

HAYATINDAKI UZUNTULER KUMSALDAKI AYAK IZLERI KADAR GECICI MUTLULUKLARSA MERMERE KAZINAN YAZILAR KADAR KALICI OLSUN...

SENIN ICIN UZAKTAN SEVMEYI,BAKMADAN GORMEYI,DOKUNMADAN,HISSETMEYI,DUYMADAN DINLEMEYI,GOZ YASLARIMLA GULMEYI VE KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA SENSIZLIGE ASLA...

BIR BAKISIN MANASI, HIC BIR LISANDA YOKTUR, BIR BAKIS BAZEN SIFA, BAZEN ZEHIRLI BIR OKTUR, BIR BAKIS BIR ASIGA NELER NELER ANLATIR, BIR BAKIS BIR ASIGI SENELERCE AGLATIR...

UNUTMA! NASIL SENSIZLIGI BEN YARATMADIMSA TADACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK...

KENARDAN BEN GECEYIM YOL SENIN OLSUN BEN ZEHIR ICEYIM SU SENIN OLSUN BI SEVGILI BULMUSSUN HAYIRLI OLSUN BI TANE DE BENIM VAR HABERIN OLSUN.

FIZIK ILE BULDUM, KIMYA ILE COZDUM, EDEBIYAT ILE SOYLUYORUM, SENI COK SEVIYORUM

GULU OYLESINE SEVMELISIN KI SORANLARA DIKENI YOK DIYEBILMELISIN.

BIR INSAN OLUNCE UNUTULMAZ, UNUTULUNCA OLUR!

SENII SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM,OULSUZ OLURDUM.... SEN HALA SONSUZLUDUN YUZUNDE BIR DAMLA GOZYASISIN..

FIRLATMISTIM KALBIMI UZAGA,EN UZAGA.DENK GELIRDE RASTLAR DIYE BIR YILDIZA...YANILIP SUSTURDUM,AGRIMIN CAGRISINI,CAGRIMIN KOHNEMIS AGRISINI...

OYSA KIM BILIR KI ,YANAGIMDA YANGINLARDAN COK ONCE O YARIN BIRAKTIGI OPUS IZI VAR... YUREGIMDE ANILARDAN KALAN BIN DUS IZI VAR...

KANMADIM AYNALARA SANA KANDIGIM KADAR...ICIMDE BIR BOSLUK SANA YANDIGIM KADAR..

BIR CIFT ELA GOZ YUZUNDEN ICIMDE BIR SONBAHAR ACIYOR OYLE ACIYOR KI, ACILAR ACISIZ KALIYOR, MEVSIMLER USTUME DEVRILIYOR,KISLAR KISSIZ KALIYOR...

PASLI BIR YANLIZLIKTI AVUCLARIMDA...ARDIMDA BIR YUREK YUKU RUZGAR...NE ZAMAN SEVMEYE KOYULSAM,DOGRULUP COGALDI AYRILIKLAR...

SENI SILDIGIMDE, ANILAR DEFTERINDEN,BILIYORDUM SOKUP ATTIGIMI HAYATIMIN YARISINI...

EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM...

BELIM BUKUYOR BOYLE AYRILIK. VERDIGIN ACILAR HASRET TANIDIK. GORMEDIM KI BIR GUN SENDEN YAKINLIK. DONMESENDE GERI FARKETMEZ ARTIK...

TUTULMUSUM BIR ESMERIN YAKICI GOZLERINE NEDEN SONRA ANLADIM BUTUN BUNLAR HEP HAYALMIS TAS BASTIRDIM GOGSUME BIR SEVGILI YERINE...

KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!!

HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM.

SILINIR DIYORLAR EN ACI IZLER, BITERMIS KISLARIM GELIRMIS YAZLAR, BILMEZLER SU GONLUM DERINDEN SIZLER, UNUTURSUN DIYE SOYLEMEK KOLAY...

FIKRINDEN GECELER YATABILMIREM BU FIKRI BASIMDAN ATABILMIREM NEYLEYIMKI SENE CATA BILMIREM AYRILIK AYRILIK AYRILIK...

UNUTMAK ZOR ANLATMAKSA IMKANSIZ CUNKU SEN UNUTTUKCA HATIRLANAN VEDE ANLATTIKCA BITMEYENSIN. BITANEM. SENI SEVIYORUM...

DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA...

UMUDA KURSUN SIKSADA OLUM, UNUTMA UMUDA KURSUN ISLEMEZ...

BELKI ANLAMADIGIM BI HIS,BELKI SANA KIZAMADIGIMIN BELGESI, BELKIDE SAMIMIYETI YANLIS ZAMANDA YANLIS INSANDA ARAMANIN CARESIZ ANLATILISI IDI...

SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN...

NEZAMAN SAGIR BIR RESSAM KIRISTAL BIR ZEMIN UZERINE DUSEN GULUN CIKARDIGI SESIN RESMINI YAPARSA ISTE O ZAMAN BEN SENDEN VAZGECERIM...

SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR. AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLA.SENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI...

SENSIZLIK HAYAT DENEN DEFTERIN ZINDAN KARASI YAPRAKLARINA HASRET KIRMIZISIYLA MULTECI HUZUNLER YAZMAK GIB ASKIMM...

YAZDIGIM HER CUMLE AGLIYOR.

ACIYI HISSETMIYORUM. SEVMEYI BECEREMIYORUM. CARESIZLIK HIC BITMEYEN BIR SENFONI SENSIZ...

HAYATTA 4 YANLIS YAPTIM DOGMAK YASAMAK BUYUMEK VE UMUTLARA SARILMAK 1 TEK DOGRU YAPTIM O DA SENI SEVMEK AMA UNUTMUSUM GUZELIM 4 YANLIS 1 DOGRUYU GOTURDU.

GERCEK GULUSLER SANA SANA UMUTLAR, MUTLULUKLAR SANA. SANA YAZ,SANA BAHAR RENGARENK CICEKLER BANA YALNIZLIK, KIS, KAR VE SAHTE GULUSLER YETER !..

NASILKI SENSIZLIGI BEN YARATMADIYSAM YASAYACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK UZULME UZULURSEN YILLARIN SENDEN ALACAGI TEK SEY GENCLIGIN OLACAKTIR...

BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM.

BEN SENI BIR NOKTADAN GECEN DOGRULAR KADAR SEVDIM,SEN BENI IKI NOKTADAN GECEN DOGRU KADAR ANLADIN...

ASK KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMAKLA HIYARIN TEKI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDAKI ZAMANDIR.

HADI GIT BIRAK BENI ESKI KISIMDA YARINLARIMI ALDA GIT OMRUM BOYUNCA YASIYACAGIM UNUTULUSLARI, HUZUNLERIVE OLUMLERI BIRAK VE GIT..

RUZGAR OZUR DILESEDE DAL KIRILDI BIR KERE...

SEN SOZLERIME ALDIRMA,GOZLERIN ZAMANSIZ ISLANMASIN,GUNESIN NERDEN DOGDUGUNU BILIRSIN VE SENI NASIL SEVDIGIMI DE BILIRSIN EGER BITSIN DIYORSAR YINEDE SEN BILIRSIN..!

SENIN YOKLUGUN CEHENNEMIN OBUR ADI NE OLUR GITME USUYORUM...

HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.YINE DE AGLAMAK ISTIYORSAN,BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN AGLATAN KADAR ALCALMASIN.SANA SEVGIMI SOYLESEM SEVGIMDEN KORKARSIN.BEN SENIN ICIN OLMASAM BILE SEN BENIM ICIN HEP VARSIN...

BIR COCUK GULUSUNDE, RUZGARIN EN CAPKIN OPUSUNDE, YAGMURUN HER SACINA DUSUSUNDE BENI HATIRLA....

EGER BENI BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHIRDE BULAMAZSAN,SEVGILIM BILKI BEN, GOZLERININ DALDIGI YERDEYIM.

BASKALARINA KENDINDEN FAZLA DEGER VERME.YA ONU KAYBEDERSIN, YA DA KENDINI MAHVEDERSIN.

SEVME BENI, HATIRLA.OZLEME BENI AMA UNUTMA.

SEHRIMIN BENSIZ SOKAKLARINI ADIMLARKEN,BEN SENSIZLIGIMIN SOKAKLARINDA BIR SEHIR KURUYORUM KENDIME.

SEN BENIM OLMADIN HICBIR ZAMAN, BEN SENINIM AMA DAIMA.SENDEKI YOKLUGUM YOK EDEMEDI BENDEKI VARLIGINI.YUREGIM SEVGI, YUREGIM OZLEM DOLU.

GUNES BATMADAN YILDIZLAR GORUNMEZ ELBET,GELECEK GUNLSER NE ALIR NE VERIR BILEMEM,BILDIGIM SARKILAR BITEN ASKLARIN CENAZE TORENLERIDIR.BIR SARKI SOYLE GOM GITSIN,GOM GITSIN YALANLARI GOM GITSIN YALNIZLIGI,GOM GITSIN ACILARI.SONRADA OTUR YUREGIN YESERENE KADAR...

BELKI BIR GUN BASKALARI DA SUPER KUPA'YI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI?

CIMBOMLU ARKADASLAR..FENERLILER BIZE MUTESEKKIR..BIZ OLMASAK AVRUPA TAKIMLARINI SEYREDEMEYECEKLER...

1905 TE DOGDU ASKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ,CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP SENIN YANINDAYIZ

BIZ ALISTIK AVRUPADA KUPA GORMEYE, SIRA SENDE FENERBAHCE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIS, HAYDI FENERE DE BIR ALKIS.

AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TURKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GOKTE YILDIZSIN GONULLERDE AY, BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY..

CIMBOMBOM DIYEREK SANA YUZ KOYDUK,SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK,YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK,CIMBOMBOM SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN

CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM.

ASLAN TERBIYE EDEN FENERBAHCELI TARAFTARIN NE HALE GELDIGINI BIRAK TURKIYEYI DUNYA GORDU. SEN KI KUCUK BIR KANARYASIN ASLANLA UGRASMAK SENIN NEYINE..

BAS KOYMUSUZ CIMBOMBOM'UN YOLUNA,SARI KIRMIZI RENGINE OLURUM CIMBOMBOM.AVRUPA'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR,FATIH'IN ASLANLARIYLA KUKRESIN CIMBOMBOM!

ISTERSEN EGLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. ISTERSEN GIRISELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY..

NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YUKSEL TAA ARSA KADAR SANLI GALATASARAY...

SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI ,SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI...

FENERLI OLMAK AYIP DEGIL, YETERKI CAKTIRMA..

ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..

KALPLERDE YILDIZ,GONULLERDE AY, SAMPIYONSUN GALATASARAY

BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL

Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!

Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı. Yarı ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli

Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan..

Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.
    Günesin buz tuttugu yerde bir alev görürsen bil ki o yalniz senin için yanan kalbimdir.
    O kadar güzelsin ki yüzüne bakamyyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamyyorum. Dolanyp sarasym geliyor saramyyorum. Öylesine ba?anmy?ym ki sensiz duramyyorum.
    .
    Ne aradiysam bilki sende bulmusum Senden öncesi yoktu seninle var olmusum Sende bütün özlemler Sende bütün gelecek Beni bende arama Ben artik sen olmusum.

Ask, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalir ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsin.

Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damlasini tutmaya çalis.Tutabildiklerin senin sevgin,tutamadiklarinsa,benim sana olan sevgimdir.
    Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin.

>Yanaðýna düþen kar tanesi eriyip dudaklarýna indiðinde ve o bir damla serinliði biriyle paylaþmak istediðinde yüzünü rüzgara dön, ordayým!
    • Ýnsanlar tanýdým yýldýzlar gibiydi, hepsi parlýyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneþi seçtim, bir güneþ için bin yýldýzdan vazgeçtim?
    • Bütün mevsimleri bir günde, bütün yýllarý bir mevsimde yaþamaya razýyým seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.
    • Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparýp kokladýðýnda vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çýkmamak için?
    • Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek deðil de sana hep yeniden baþlamak isterim.
    • Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarýnda mutluluk, yüreðinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasýnda iyi geceler öpücüðü, yanaðýný uzat.
    • Sana doðru bir kelebek uçurdum, daðlarý denizleri aþtý seni buldu, yanaðýna ufacýk bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?
    • Uykudan uyanýnca insaný uyandýðýna piþman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasýn!..
    • Aðýrdýr sevmelerim her yürek taþýyamaz, büyüktür umutlarým her omuz kaldýramaz, her þey olur da þu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
    • Mürekkepten denizler, kaðýttan gemiler yaptým. Sonra ismini her yere yazdým. Ýsmini yazýnca seni sevdiðimi sandýn, ben seni sevmedim sana taptým!..
    • Seni her düþündüðümde kalbime bir yýldýz çiziyorum. Benim þimdi kaç yýldýzým var biliyor musun? Benim artýk bir gökyüzüm var..
    • Bugün her zamankinden farklý bir þey yapayým dedim olmadý yine sana defalarca aþýk olup seni düþündüm...
    • Yedi ayrý iklimden yedi çesit arý getirseler yedi çesit arý yedi ayrý çiçeði dolaþsa yedi ayrý çiçekten bal yapsa senin kadar tatlý olamaz...
    • Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldý, ben seni bugün de sevmeyeceðim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarýn seveceðim çünkü yarýnlar hiç bitmeyecek!
    • Aðzýmdan çýkacak söz olsan konuþmam, gözümden akacak yaþ olsan aðlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere býrakmam!
    • Güneþin doðduðu da bir gerçek battýðý da... Kalbimin attýðý da bir gerçek, günün bittiði de... Ne çýkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iþte o en büyük gerçek...
    • Sen benim hayatýmda olduðun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin!
    • Dünde, bugünde, yarýnda? Yüreðin kadar yanýndayým. Kendini yalnýz hissettiðinde elini kalbine koy; ben hep ordayým!
    • Sana yýldýzlar kadar yakýn olmak isterdim, her baktýðýnda beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakýn olmak isterdim, üzüldüðünde gözyaþlarýný yaðmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakýn olmak isterdim ki beni, seni sevdiðim kadar sevebilmen için?
    • Güneþi seviyorum diyorsun güneþ açýnca gölgeye kaçýyorsun. Yaðmuru seviyorum diyorsun yaðmur yaðýnca þemsiyeni açýyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiðini söylüyorsun!
    • Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayým kokunu. Sevda essin baþak saçlarýnda, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsýn ölümüm olsun.
    • Yardým etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaþama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. Ýhtiyacým var bu ara unutmak üzereyim mutluluðu, unuttum sýcak bir çayýn tadýný, esen rüzgarýn serinliðini, hadi durma öyle hatýralarýmý canlandýr, iyi olanlarý?
    • Aðýrdýr sevmelerim her yürek taþýyamaz, büyüktür umutlarým her omuz kaldýramaz, her þey olur da þu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kaðýttan gemiler yaptým. Sonra ismini her yere yazdým. Ýsmini yazýnca seni sevdiðimi sandýn, ben seni sevmedim sana taptým!.. Güneþin buz tuttuðu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnýz senin için yanan kalbimdir.
    • Eðer seni nasýl ve ne kadar sevdiðimi öðrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalýsýn çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamýyorum. Ama bir þeyi bil ki seni çok seviyorum?
    • Bir insaný sevmek onunla yaþlanmayý kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.
    • Kuyruklu yýldýzlar vardýr, dünyaya yetmiþ yýlda bir gelirler. Ýnsanlar onu hayatý boyunca belki bir kez görürler. Ben o yýldýzý gördüm, o da sensin birtanem?
    • Sana bahçeden gül deðil güneþten atom koparýp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.
    • Karanlýk gecede önemli deðildir yýldýzlarý görmek. Gündüzleri yýldýzlarý görmek marifet, aþýk olmak önemli deðil, bir ömür boyu sevebilmek marifet?
    • Seni yýldýzlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar eriþilmezsin ama bir farkýn var onlar bin tane sen bir tanesin.
    • @--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadarý geliyor. Ama bil ki gerçeðini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiðimi fýsýldamak.. Seni seviyorum! Aþkým, birtanem, her þeyimsin?
    • Hep kalanlara gidenleri kattým! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattým yine de bir tane ?sen? edemediler. Önceleri hasreti hiç tatmadým, yarimden hiç ayrý kalmadým, biter diye takvimlere baktým. Zor geldi ayrýlýk alýþamadým. An gelir insan gülerken aðlarmýþ. Gözyaþlarý sel olup kalbine akarmýþ? Seni çok seviyor ve özlüyorum. Bu güzel aþkýmýza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getiriyorum?
    • Uykudan uyanýnca insaný uyandýðýna piþman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasýn! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamýyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamýyorum. Dolanýp sarmak geliyor içimden, saramýyorum. Öylesine baðlanmýþým ki, sensiz duramýyorum. Seni çok seviyorum?
    • Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultaný oldun, gece gökyüzünde parlayan yýldýzým, sabah ise ruhuma doðan güneþim oldun?
    • Sen var ya sen ayný sigaram gibisin. Dumaný gözlerin? Külü dudaklarýn... Yalnýz aranýzda bir fark var sigaramý ben, beni ise sen yakýyorsun...
    • Bir insanýn idealleri olmalý, sonsuzluk gibi. Bir insanýn özlemi olmalý, özlemle açan çicekler gibi. Bir insanýn bir tanesi olmalý, týpkký senin gibi.
    • O kadar güzelsin ki yüzüne bakamýyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamýyorum. Öylesine baðlanmýþým ki sensiz duramýyorum.
    • Yüreðimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaþatan tek duygu senmiþsin bebeðim...
    • Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceðim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
    • Sen bazen zifiri karanlýk gecemin güneþi, sen bazen hayatýn cesaret veren mutluluk yaný ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.
    • Günün ilk ýþýklarý sahile vurduðunda, martýlar yalnýzca ikimizin anlayacaðý bir dille þunu fýsýldar denizin kulaðýna: Seni çok özledim...
    • Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiðim zaman, üzüntülerimi alýp onlarýn yerine o tarifsiz sýcaklýðý koymayý baþarýyorsun...
    • Sana nasýl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatým desem hayat çok kýsa, çiçeðim desem çiçek soluyor. Sana caným demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yaþýyor...
    • Doðan her günün sabahýnda, içimde gözlerini görebilmek aþký olmasa, inan hiçbir þeye deðmezdi yaþamak..
    • Ben sevdanýn sokaðýnda oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.
    • Yüreðim hafif ýslaktýr benim kuytu köþelerde aðlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneþe asmaktan.
    • Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklýma vazgeçtim.
    • Hadi uyandýr beni söyle gördüðüm zamansýz bir düþ mü? Hadi git, uzaklaþ, yokluðuna inandýr beni. Gerçekten yoruldum her bulduðum yerde seni kaybetmekten.
    • Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düþtüðüm yer dudaklarýn olsa.
    • Buruk hasret dolu geceleri öldüreceðim bir gün bu ayrýlýk þarkýlarýný kurþuna dizeceðim ve seni benden ayýrdýðý için kaderimi mahkemeye vereceðim.
    • Güller anlatsýn sana olan sevgimi, güller anlatsýn yanlýzlýðýmý, çaresizliðimi? Yavaþ yavaþ eriyen yüreðimi güller anlatsýn ben anlatamadým?
    • Rüzgar alabildiðine hýrçýn,yaðmur alabildiðine inatçý, yüreðin ise onlara inat sanki bir liman... Týpký gözlerindeki huzur gibi...
    • Nasýl ki uzaktaki yýldýz parlak gelirse insana, uzakta olduðun için tutkunum sana! Hani en güzel aþklar imkansýz gelir ya insana, imkansýz olduðun için tutkunum sana?
    • Seni sevdiðim kadar yaþasaydým; ölümsüzlüðün adýný aþk koyardým...
    • Önce düþtüðümde kalkmayý, sonra aleve dokunduðumda acýyý, sevmeyi öðrendim, sevilmeyi her þeyi öðrendim de yalnýz seni unutmayý öðrenemedim!
    • Acý ve hüzün bir yýldýz kadar uzak, mutluluk gözbebeðin kadar yakýn olsun. Umutlarýn gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutluluklarýn sonsuz olsun...
    • Bir an buruk bir acý saplanýrsa yüreðine, gözlerin zamansýz takýlýrsa, kulaklarýn zamansýz deli gibi çýnlarsa bil ki bir yerlerde özlemiþsindir beni?
    • Gençliðine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.
    • Allah gücü erkeðe, güzelliði kadýna vermiþ... Ne var ki her þeyi yenen güç, güzelliðe yenilmiþ...
    • Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladým sevgimi, yaðmurlar yaðdýrdým gözyaþlarýmla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?
    • Nasýl ki uzaktaki yýldýz parlak gelirse insana, uzakta olduðun için tutkunum sana! Sana yýldýzlar kadar yakýn olmak isterdim, her baktýðýnda beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakýn olmak isterdim, üzüldüðünde gözyaþlarýný yaðmur olup silebilmek iÇÝN
    • Eðer gökyüzü bir parça kaðýt, deniz bir þiþe mürekkep olsaydý yine de sana olan duygularýmý yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...
    • Biliyorsun her gökkuþaðýnýn bittiði yerde bir hazine saklanýrmýþ. Gökuþaðýný takip ettim geçenlerde sende bitti... En deðerli hazinemsin benim, canýmsýn.
    • Bazý rüyalar diðerlerinden çok uzun sürer. Bazýlarý da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam þu an bu mesajý okuyor.
    • Bana dünya yuvarlaktýr dedin, dediðin doðruysa neden geri dönmedin?
    • Hasret kapýmda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir þehirde gözlerim onu arýyor...
    • Bir kuþ olup gitsem, aþsam þu enginleri, varsam senin yanýna. Öpsem doyasýya, koklasam seni...
    • En güzel yarýnlar senin olsun, sen buna layýksýn ömrün mutluluklarla dolsun. Eðer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlým canýn saðolsun.
    • Bugün yeni bir meyhane keþfettim mezarlýðýn karþýsýnda. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karþýsýnda.
    • Seni günde bir defa düþünüyorum o da 24 saatime maloluyor.
    • Denizi içerken maviler takýldý boðazýma, karaya vuran balýk gibi çýrpýnýyorum.
    • Bugün yeni bir meyhane keþfettim mezarlýðýn karþýsýnda. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karþýsýnda.
    • Paylaþtýkça çoðalan tek þeyin sevgimiz olduðunu hiç unutmayalým ve sevgimizi daima çoðaltalým sevgilim.
    • Biliyorsun her gökkuþaðýnýn bittiði yerde bir hazine saklanýrmýþ. Gökuþaðýný takip ettim geçenlerde sende bitti... En deðerli hazinemsin benim, canýmsýn. Sana doðru bir kelebek uçurdum, daðlarý denizleri aþtý seni buldu, yanaðýna ufacýk bir öpücük kondur
    • Mutlu olmayý biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.
    • Bir deniz düþün susuz, bir gece düþün uykusuz, bir insan düþün sevgisiz, bir bahar düþün çiçeksiz, bir de beni düþün sensiz...
    • Ne seni unutmak için bir çabam var ne de aþkýmý körükleyen bir rüzgar... Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.
    • Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliðe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalým nice yýllara...
    • Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime deðse samanyolundan bir yýldýz düþer.
    • Yataðýný gül yapraklarýyla, rüyalarýný papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarýný da ben aldým ki sen rahat uyu birtanem!
    • Aþkým yataðýn, sevgim yorganýn, yüreðim yastýðýn olsun iyi uyu birtanem.
    • Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.
    • Bir gün dudaklarýn kurursa okyanusu getiririm sana, akþam ayazýnda titrersen güneþi getiririm sana, eðer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana...
    • Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi deðil, özlediðimi bil her an hiçbir þey seni sevmek gibi deðil...
    • Yataðýný gül yapraklarýyla, rüyalarýný papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarýný da ben aldým ki sen rahat uyu birtanem!
    • Aþkým yataðýn, sevgim yorganýn, yüreðim yastýðýn olsun iyi uyu birtanem.
    • Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.
    • Yapraklar sararýp dökülürken yere, yaþlý gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yýlda bir kere, adýmý anmayý sakýn unutma!
    • Kimsin sen? Yaþamak isteyip de yaþayamadýðým umutlarým, farkýnda olmadan yýllardýr beklediðim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiðimsin, sevdiðimi söyleyebildiðim...
    • Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aþkýn içimde ve ruhun bedenimde olduðu sürece seni çok sevmeye devam edeceðim...
    • Gözleri uzaklýklar deðil, bazen de göze alamadýðýmýz yakýnlýklar acýtýr.
    • Seni ben deðil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beðendi. Sen benim deðil onlarýnsýn gittiysen bana ne onlar aðlasýn...
    • Yeryüzünde biten her aþk için gökyüzünde bir melek aðlar.
    • Sen güneþin doðduðu, karanlýðýn bittiði yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin...
    • Geceler seni sevdiðim kadar uzun olsaydý eðer inan ki yeryüzüne hiç güneþ doðmazdý.
    • Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi deðil, özlediðimi bil her an çünkü hiçbir þey seni sevmek gibi deðil!
    • Bu gece rüyama gir gizlice, beni sýmsýký sar öp kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolasý hayatýmdan sinsice!..
    • Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.
    • Yarýnlar hep güzel olacak derler, oysa bugünlerde dünlerin yarýný deðil mi?
    • Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanýn 60 saniye olduðu öðretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduðu öðretilmedi. Yaþamýmýzýn her anýnda birlikte olmamýz dileðiyle sevgilim...
    • Beni karanlýktan aydýnlýða, yalandan gerçeðe, ölümden ölümsüzlüðe götürdüðün için teþekkürler... Seni seviyorum!
    • Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz, ormanýn denizinde huzur gibisin, ýþýðým sensin, güneþimsin... Bil ki çok özlendin...
    • Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayýp az da olsa sevmek; bir kadýnla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalýþmamak gerekir.
    • Bir gün sevgilim sordu aþk nedir diye... Biraz zaman istedim düþüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir baþkasý ile, kulaðýna fýsýldadým aþk ýzdýraptýr diye.
    • Arzular göz açýp kapayýncaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramýzdaki sevgi ve aþk asla bitmedi. Ne kadar kötü þey yaþamýþ olsak da tüm bildiklerimi içimde yaþayan sana ayýrdým. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir þey yaparsam bil ki bu artýk senin gözünde deðer kazanmak ve daha mutlu etmek içindir. Seni seviyorum.
    • Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim þimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklýyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...
    • Ýnsanlar gelmeleriyle yanlýzlýklarýný daðýtanlarý severler, gitmeleriyle kendilerini yalnýz býrakanlara aþýk olurlar.
    • Hüsraný bir tek yerde kabul ediyorum, yaþamak varken yaþayamamýþ olmakta.
    • Unuturum desem de inanma sakýn, ömrümce kalbimden silinmez adýn. Bir sýzý içimde senden de yakýn kalbimin sesini dinler bulurum seni.
    • Beni bir dakika deðil bir saniye deðil bir saniyenin onda biri kadar sev... Bir yýl deðil on yýl deðil bin yýl mesut olurum.
    • Bir insanýn idealleri olmalý, sonsuzluk gibi... Bir insanýn özlemi olmalý, özlemle açan çiçekler gibi... Bir insanýn birtanesi olmalý, o da senin gibi...
    • Sevgililer öpüþürken neden gözlerini kapatýrlar bilir misin? Çünkü gözleriyle deðil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.
    • Gözleriyle gözlerine göz koyanýn, gözlerimle gözlerini oyarým. Gözlerini gözlerden sakýn, gözlerin gözlerime lazým.
    • Hani en güzel aþklar imkansýz gelir ya insana, imkansýz olduðun için aþýðým sana!..
    • Bir insanýn idealleri olmalý, sonsuzluk gibi... Bir insanýn özlemi olmalý, özlemle açan çiçekler gibi... Bir insanýn birtanesi olmalý, o da senin gibi...
    • Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiðim zaman, üzüntülerimi alýp onlarýn yerine þimdiye kadar kimsenin baþaramadýðý o sýcaklýðý koymayý baþardýðýn için...
    • Seni ve sensizliði düþündükçe, esen rüzgarlarýn ardýndan yaðan yaðmurlar gibi sana ve sensizliðe aðlamak istiyorum.
    • Seni ne kadar sevdiðimi merak ediyorsan, yaðan yaðmurun her damlasýný tutmaya çalýþ, tutamadýðýn her yaðmur damlasý kadar seviyorum seni.
    • Sana dalgalardan kalem yaptým ve kýyýya seni seviyorum yazdým, sen de inandýn deðil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baðlandým sana taptým...
    • Sana dalgalardan kalem yaptým ve kýyýya seni seviyorum yazdým, sen de inandýn deðil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baðlandým sana taptým...
    • Ayrýlýk küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Týpký rüzgarýn mumu söndürüp yangýný güçlendirdiði gibi... Bizim de sevgimiz hep yaþayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileðiyle...
    • Dün gece sen uyurken kýzýla boyadým denizleri, uçurumdan attým sessizliði, haber saldým rüzgarlara, fýsýldasýnlar seni ne çok sevdiðimi ve özlediðimi...
    • Seni denizdeki kumlar, gökteki yýldýzlar, ormandaki aðaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneþin ýþýklarýndan daha çok seviyorum.
    • Sevginin olduðu yerde mantýk olmaz derler... Ne kadar doðru! Seni o kadar çok seviyorum ki aklým baþýmdan gitti... Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu günlere sevgilim...
    • Dün gece sen uyurken kýzýla boyadým denizleri, uçurumdan attým sessizliði, haber saldým rüzgarlara, fýsýldasýnlar kulaðýna seni ne kadar çok özlediðimi... Gece bir baþka giyer siyahýný, yýldýzlar daha bir sönük olur, yakamozlar baþka çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanýmda yoksan eðer!
    • Öperim dudaklarýndan gül kokulu yanaklarýndan her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin...Seni seviyorum.. Hem de çok...
    • Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Þimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklýyorum...
    • Eðer seni nasýl ve ne kadar sevdiðimi öðrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalýsýn, çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamýyorum.
    • Hayatta hiçbir þey ilk aþkýn yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aþk hiç unutulmaz.
    • Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarýnda mutluluk, yüreðinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasýnda iyi geceler öpücüðü, yanaðýný uzat. Dünde, bugünde, yarýnda... Yüreðin kadar yanýndayým. Kendini yalnýz hissettiðinde elini kalbine koy; ben hep ordayým!
    • Her seven adsýz bir kahramandýr ve insan sevebildiði kadar insandýr.
    • Sanma ki ismini bir baþkasý silecek seninle baþladým seninle bitecek...
    • Ýçine düþen her hüzün damlasý sana seni ne kadar çok sevdiðimi hatýrlatsýn.
    • Seni tahmin edeceðin kadar deðil, tahammül edemeyeceðin kadar çok seviyorum.
    • Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslýnda. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.
    • Bazý aþklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiðini bilirsin, okyanuslar bile kýskanýr sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!
    • Hep kalanlara gidenleri kattým! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattým yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrýlýk alýþamadým.
    • An gelir insan gülerken aðlarmýþ. Gözyaþlarý sel olup kalbine akarmýþ...
    • Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiðimi unuttum.
    • Bazý aþklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiðini bilirsin, okyanuslar bile kýskanýr sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!
    • Yaþamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Þimdi yanýnda deðilim belki ama özlemim sevgim hep seninle... Seni seviyorum!
    • Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karýþtýn.
    • Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel
    • Seni denizdeki kumlar, gökteki yýldýzlar, ormandaki aðaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martýlar ve güneþin ýþýklarýndan daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere...
    • Muuckk!!!
    • Maviler giyer bulut olurum, yeþiller giyer bahar olurum, bakarsýn bir gün beyazlar giyer senin olurum.
    • Hep beni kimse sevmiyor ki derdin! Usulcacýk sokulup yüreðine ...ben seviyorum demek isterdim.
    • Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artýk. Çünkü sen rüzgarýn çoþturduðu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarýn ellere...
    • Hasretin öldürdü beni! Þimdi geceler çaresiz. Þimdi yaðmur damlasý gelip konar dudaklarýma sessiz. Söylemiþ miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.
    • Kapýnýn önünde aþk yapma aþkýn gözü kördür ama komþularinki asla.
    • Gidenler yokluklarýyla deðil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!
    • Sana þarap vereceðim, iç ama sarhoþ olma. Sana bir gül vereceðim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceðim, sev ama incitme!...
    • Yaþamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Þimdi yanýnda deðilim belki ama özlemim sevgim hep seninle... Seni seviyorum!
    • Bir *****ýn sizi öpmesine izin verin ama bir öpücüðün sizi ***** etmesine asla!
    • Sevgi basittir, karmaþýk olan bizleriz. Sevgi güven verir, insanlar aldatýr. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!..
    • Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aþkýn içimde ve ruhun bedenimde olduðu sürece seni çok sevmeye devam edeceðim...
    • AÞK GÜLÜ DÝKENÝYLE AVUÇLAMAYA BENZER! ELLERÝN KAN ÝÇÝNDE KALIR AMA DÝKENLERÝN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN
    • BÝRGÜN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETÝRÝRÝM SANA AKÞAM AYAZINDA TÝTRERSEN GÜNEÞÝ GETÝRÝRÝM SANA
    EÐER GÖNLÜN BÝR SEVGÝ ARARSA KALBÝMÝ SÖKÜP GETÝRÝRÝM SANA
    • BATARYASI ZAYIF RÜYALARIMIZA ÞEBEKE HATASI Gece bir baþka giyer siyahýný, yýldýzlar daha sönük olur, yakamozlar baþka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanýmda yoksan... Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarýnda mutluluk, yüreðinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasýnda iyi geceler öpücüðü, yanaðýný uzat...ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceði kadar özelsin. SEBEBÝYLE BÝRSÜRE ULAÞILAMADI. ÞÝMDÝ ÝSE FULL ÇEKEN HATTIMLA SENÝNLEYÝM.
    • SESÝNÝ DUYSAMDA HERAN YÜZÜNÜ GÖRMEK GÝBÝ DEÐÝL
    ÖZLEDÝÐÝMÝ BÝL HERAN HÝÇBÝR ÞEY SENÝ SEVMEK GÝBÝ DEÐÝL
    • YATAÐINI GÜL YAPRAKLARIYLA RÜYALARINI PAPTYALARLA SÜSLEDÝM
    ÜZERÝNÝ SEVGÝMLE ÖRTTÜM TÜM KABUSLARINIDA BEN ALDIM KÝ SEN RAHAT UYU BÝRTANEM!
    • AÞKIM YATAÐIN, SEVGÝM YORGANIN, YÜREÐÝM YASTIÐIN OLSUN ÝYÝ UYU BÝR TANEM.
    • SEN SENÝ SEVENÝ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSEN. ODA SANA SEVGÝSÝNÝ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR.
    • BÝZÝM ÖMRÜMÜZDE IRMAKLAR VARDIR. SULARINDA HAYALLERÝMÝZÝ YÜZDÜRDÜÐÜMÜZ. BÝZÝM ÖMRÜMÜZDE DOSTLARIMIZ VARDIR GÜNLERÝMÝZ AYRI GEÇTÝÐÝNDE ÜZÜLDÜÐÜMÜZ.
    • BEN SEVDANIN SOKAÐINDA OTURUYORUM GECELER HÝÇ BÝTMÝYOR. BEN HÝÇ UYUMUYORUM.
    • BÝR YAÐMUR DAMLASI SENÝ SEVÝYORUM ANLAMINI TAÞISAYDI VE SEN BANA SENÝ KADAR SEVDÝÐÝMÝ SORACAK OLSAYDIN ÝNANKÝ BÝR TANEM HERGÜN YAÐMUR YAÐARDI.
    • YÜREÐÝM HAFÝF ISLAKTIR BENÝM KUYTU KÖÞELERDE AÐLAMAKTAN VE RENGÝ HAFÝF UÇUKTUR KURUSUN DÝYE KAÇ KEZ GÜNEÞE ASMAKTAN.
    • SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN AND ÝÇTÝM GÖZLERÝN GELDÝ AKLIMA VAZGEÇTÝM.
    • HADÝ UYANDIR BENÝ SÖYLE GÖRDÜÐÜM ZAMANSIZ BÝR DÜÞMÜ HADÝ GÝT, UZAKLAÞ, YOKLUÐUNA ÝNANDIR BENÝ GERÇEKTEN
    YORULDUM HER BULDUÐUM YERDE SENÝ KAYBETMEKTEN.
    • GÖZLERÝN NEHÝR KÝRPÝKLERÝN KÖPRÜ OLSA BEN ÜZERÝNDEN GEÇERKEN ÝPLER KOPSA VE DÜÞTÜÐÜM YER DUDAKLARIN OLSA.
    • NE SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN BÝR ÇABAM VAR ÝÇÝMDE NEDE AÞKIMI KÖRÜKLEYEN BÝR RÜZGAR NE SENÝ GÖRMEDEN DURABÝLECEK KADAR GÜÇLÜYÜM NEDE GÖRMEYE DAYANACAK KALBÝM VAR.
    • BÝR GÜN HAYATIN BÜTÜN GÜZELLÝKLERÝNDEN VAZGEÇÝP SESSÝZ SEDASIZ ÖLÜME GÝTMEK ÝSTERSEN YANIMA GELKÝ SANA SENSÝZ YAÞAMANIN SENSÝZ OLMANIN ÖLÜM OLDUÐUNU GÖSTEREYÝM.
    • GÖZLERÝN GÖZLERÝME DEÐDÝÐÝNDE FELAKETÝM OLURDU AÐLARDIM.
    • NE ZAMAN AYRILIK SAATÝ GELSE ÝÇÝMDEKÝ GÜLLERÝN BOYNU BÜKÜK BÝR ZAMAN KALIRIM ÖYLECE NEDEN SONRA GÝTTÝÐÝNÝ ANLARIM ÝÇÝMDE GÜLLER AÐLAR BEN AÐLARIM.
    • HADÝ GEL TUT ELLERÝMÝ! BENÝMLE YAN! BENÝMLE MEYDAN OKU HER ÇARESÝZLÝÐE BENÝMLE UYU BENÝMLE UYAN. BÝRLÝKTE VARALIM ONUNCU AYLARA BEN BÝR EYLÜL SEN BÝR HAZÝRAN
    • NEZAMAN TUTSAM ELLERÝNÝ GÖZLERÝMÝN ÖNÜNDEN MEVSÝMLER GEÇER NEZAMAN GÖZLERÝN GÖZLERÝME DEÐSE SAMANYOLUNDAN BÝR YILDIZ DÜÞER.
    • BUGÜN YENÝ BÝR MEYHANE KEÞFETTÝM MEZARLIÐIN KARÞISINDA BÝRGÜN BENÝ ARARDA BULAMAZSAN YA MEYHANEDEYÝM YADA TAM KARÞISINDA.
    • Sen yine seni sev...Ben icimde kalayim...Cekil yolumdan artik...Ben olayim...
    • Asktir olumden guzel olan...Bak ve gor yasam duslerdedir...
    • Yillar gecse de ustunden...Bu kalp seni unutur mu?...
    • Ben mecburum sana, sesimi duysana. Allahin askina kiyma bana.
    • Yoruldu yüregim Hasretten yana,Sanmaki baskasi Yar olur sana,Üzme yeter artik
    Allah askina,Bir kalp tasiyorum INSANIM INSAN
    • Allahim bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun ne olur uyandýrma
    • MUHAH MUHAH CAN HATICE GÖZLERI CEYLAN HATÇE SAÇLARI BAYRAM HATICA BEN SANA GURBAN HATÇE
    • Ibadetim oldun inancim oldun sanki sen yarattin ben kulun oldum.Afet Allahým diye yalvardým durdum
    • kaç kadeh kirildi sarhos gönlümde bir türlü kendimi avutamadim, kaç gece agladim boyle gizlice ne yaptimsa seni unutamadim
    • bir yabanci gibi durma karsimda hani sevdigindim bildin mi beni erirdi yuregin bir bakisimla tutup bir kalemde sildin mi beni?unuttu dediler senin ismini,unuttu diyorlar senin sesini,atesler icine atip sevgimi yaktin mi sevgilim yaktin mi beni?
    • Neyleyim sen yoksan eger dunyanin servetini, Neyleyim sen yoksan eger ahiretin cennetini, Neyleyim sen yoksan eger sahilleri, kirlari, Neyleyim sen yoksan eger YAZI,KISI,BAHARI...
    • seni sensiz yasamak en kotu kader olsa gerek ey benim hasret kokan sevgilim gel desem gelemezsin biliyorum ama ben seni yasiyorum seninleyim ve TEK
    • Dudaklarimda sarkisin;sen,sen ömrümün tek askisin;askimiz,askimiz kalmasin yarim,nolurrr,nolur hiç ayrilmayalim
    • Gitme kal yalan söyledim Dogru degil Ayriliga daha hiç hazir degilim Aramizda yasanacak yarim kalan birseyler var Gitme dur daha simdiden deliler gibi özledimm
    • bir seni unutmadim yillardir bir de ben aglarken gitigini..dayanamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanirim ugruna aldirmadan zaman diyemem dilim varmaz diyemem elveda....
    • Deliveren...Söz agizdan cikti bir kere Seytan da senden yana melek de
    • Bir günese bir de sana bakamam Bir atesi bir elini tutamam Bir nefessiz bir de sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni
    • Cingenem cingenem Kara gözlu cingenem Askinla tutusup Yandim cingenem...
    • neyin bildin ki deðerini benimkini bileceksin bunu da tabi mahvedeceksin...
    • Aylar geçsede yillar geçse de Bir ömür böyle sürse de Ben seni unutamam Aylar geçse de yýllar gecse de Bir ömür böyle bitsede Ben seni unutamam...
    • Güz Gülleri Gibiydik , hiç bahar yasamadik , ya sevmeyi bilmedik yillarca ya sevince geç kaldik
    • ah olmaz olmaz,sensiz olmaz sensiz olmaz...yaniyor yanaklarim gözyaslarim durulmaz
    • Neyine güveneyim de get yalan dünya , seni nasil seveyim ömrümü çalan dünya..
    • olmaz bir tanem, olmaz sevdigim,olmaz inan bana olmaz ask boyle olmaz.
    • Sensiz olmuyor,yerine konmuyor,kimsenin eli senin gibi dokunmuyor.Karlara inat yürürüm yollarina,adini camlara yazdim okunmuyor.
    • Asla, asla vazgeçemem senden, asla Olamam ben sensiz, yapamam sevgisiz Asla, asla vazgeçemem senden, asla Olamam ben sensiz, kalamam kimsesiz
    • kimin kimin bu sessiz eller mor halkalý yaralý gözler kiyilarima vuran senmisin...
    • Çok insan gördüm üstünde elbisesi yok çok elbise gördüm üstünde insan yok insanlarin dost veya düsman olduklarini nerden bileceksin , insanlarin alninda kahpe mi yazili ki kahpe olduklarini bileceksin...
    • kiymetimi bilmen için gitmem mi gerek,sevdiðimi anla artik büyüdün bebek,masal degilki bu ask ögrenmen gerek,gitmesi kolay olur zor olan sevmek...
    • SENÝ GÜNDE BÝR DEFA DÜÞÜNÜYORUM ODA 24 SAATÝME MALOLUYOR.
    • DENÝZÝ ÝÇERKEN MAVÝLER TAKILDI BOÐAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GÝBÝ ÇIRPINIYORUM.BU DERÝN UÇURUMUN ÖNÜNDE HANGÝ YAZGI TUTUKLADI BENÝ.
    • HASRET KAPIMDA NÖBETLER TUTUYOR SEVGÝLÝM UZAK BÝR ÞEHÝRDE GÖZLERÝM ONU ARIYOR BÝR KUÞ OLUP GÝTSEM AÞSAM ÞU ENGÝNLERÝ VARSAM SENÝN YANINA ÖPSEM DOYASIYA KOKLASAM
    • HANÝ O GÜN BENÝ ANLAYAN SEN GÝTMÝÞTÝN YA SENÝ BAÞKALARINDA ARADIM AMA YOKTU BENÝ SENÝN KADAR ANLAYAN, YÝNEDE ÜZÜLME ÇÜNKÜ BEN SENÝ SENSÝZDE SEVEBÝLÝYORUM....
    • AÞKA MEYLÝ OLMAYAN KANATSIZ KUÞ GÝBÝDÝR. VAH ONA!!...
    • EN GÜZEL YARINLAR SENÝN OLSUN SEN BUNA LAYIKSIN ÖMRÜN MUTLUKLARLA DOLSUN EÐER GÜN GELÝRDE SEN BENÝ UNUTURSAN ÝNAN KÝ TATLIM CANIN SAÐOLSUN.
    • HÝÇBÝR KIZ BÝR ERKEÐE BOYUN EÐMEZ HÝÇBÝR ERKEK BÝR DAMLA GÖZYAÞINA DEÐMEZ.
    • YANAÐINA DÜÞEN KAR TANESÝ ERÝYÝP DUDAKLARINA ÝNDÝÐÝNDE VE O BÝR DAMLA SERÝNLÝÐÝ BÝRÝYLE PAYLAÞMAK ÝSTEDÝÐÝNDE YÜZÜNÜ RÜZGARA DÖN ORDAYIM.
    • YAPRAKLAR SARARIP DÖKÜLÜRKEN YERE, YAÞLI GÖZLERÝNÝ ÇEVÝRÝP GÖKLERE, HERGÜN ÝSTEMEM YILDA BÝR KERE ADIMI ANMAYI SAKIN UNUTMA
    • BÝR ERKEKLE MUTLU OLMAK ÝÇÝN ONU ÇOKÇA ANLAYIP AZDA OLSA SEVMEK; BÝR KADINLA MUTLU OLMAK ÝÇÝNSE ONU ÇOKÇA SEVÝP ANLAMAYA HÝÇ ÇALIÞMAMAK GEREKÝR.
    • BÝRGÜN SEVGÝLÝM SORDU AÞK NEDÝR DÝYE BÝRAZ ZAMAN ÝSTEDÝM DÜÞÜNEYÝM DÝYE ERTESÝ GÜN GÖRDÜM ONU BÝR BAÞKASI ÝLE KULAÐINA FISILDADIM AÞK IZDIRAPTIR DÝYE.
    • SENÝ SEVÝYORUM DÝYEN SÖZLERE DEÐÝL, SENÝN ÝÇÝN AÐLAYAN GÖZLERE ÝNAN
    • SENÝ BEN DEÐÝL GÖZLERÝM SEÇTÝ ONLAR SEVDÝ ONLAR BEÐENDÝ SEN BENÝM DEÐÝL ONLARINSIN GÝTTÝYSEN BANA NE ONLAR AÐLASIN.
    • GÖZLERÝYLE GÖZLERÝNE GÖZ KOYANIN GÖZLERÝMLE GÖZLERÝNÝ OYARIM GÖZLERÝNÝ GÖZLERDEN SAKIN GÖZLERÝN GÖZLERÝME LAZIM.
    • NE YEMÝNLER BOZDUM GECELER BÜYÜRKEN SENSÝZ NE YEMÝNLER BOZDUM YILLAR GEÇERKEN SÝTEMSÝZ NE YEMÝNLER BOZDUM TARÝFÝ BÝLE ÝMKANSIZ, SENÝN ÝÇÝN EY GÜLÜM!!!....
    • NASIL UZAKTAKÝ YILDIZ PARLAK GELÝYORSA ÝNSANA UZAKTA OLDUÐUN ÝÇÝN TUTKUNUM SANA HANÝ EN GÜZEL AÞKLAR ÝMKANSIZ GELÝR YA ÝNSANA ÝMKANSIZ OLDUÐUN ÝÇÝN AÞIÐIM SANA!.
    • YERYÜZÜNDE BÝTEN HER AÞK ÝÇÝN GÖKYÜZÜNDE BÝR MELEK AÐLAR.
    • UNUTURUM DESEMDE ÝNANMA SAKIN ÖMRÜMCE KALBÝMDEN SÝLÝNMEZ ADIN BÝR SIZI ÝÇÝMDE SENDENDE YAKIN KALBÝMÝN SESÝNÝ DÝNLER BULURUM SENÝ.
    • BENÝ BÝR DAKÝKA DEÐÝL BÝR SANÝYE DEÐÝL BÝR SANÝYENÝN ONDA BÝRÝ KADAR SEV....BÝR YIL DEÐÝL ON YIL DEÐÝL BÝN YIL MESUT OLURUM.
    • GÖZLERÝ UZAKLIKLAR DEÐÝL BAZENDE GÖZE ALAMADIÐIMIZ YAKINLIKLAR ACITIR.
    • ÝNSANLAR GELMELERÝYLE YANLIZLIKLARINI DAÐITANLARI SEVERLER GÝTMELERÝYLE KENDÝLERÝNÝ YALNIZ BIRAKANLARA AÞIK OLURLAR.
    • YARI DALGALI OLMAMALI DENÝZ YA DURMALI YA KUDURMALI YA GÝRMELÝ HANÇER SONUNA KADAR YA DA KININDAN HÝÇ ÇIKMAMALI YARI GÖNÜL VERMEMELÝ SEVGÝLÝ SONUNDA SEVMEYECEKSE HELE YARI DUDAK HÝÇ DOYASIYA ÖPMEYECEKSE!.
    • ONUN GÜZELLÝÐÝNÝ HERKES GÖRÜYORSA O BENCE AZ GÜZELDÝR. HERKES BÝLÝYORSA O BENCE HÝÇ GÜZEL DEÐÝLDÝR. ONUN GÜZELLÝÐÝNÝ YALNIZ BEN GÖRÜYORSAM BU SEVGÝDÝR. ONUN GÜZELLÝÐÝNÝ YALNIZ BEN BÝLÝYORSAM BU AÞKTIR. HÝÇ KÝMSE BÝLMÝYORSA BU YANLIZLIKTIR.
    • HAYAT YAÞANDIÐI KADAR VARDIR. GERÝSÝ YA HAFIZALARDAKÝ HATIRA YA HAYALLERDEKÝ ÜMÝTTÝR. HÜSRANI ÝSE BÝRTEK YERDE KABUL EDÝYORUM. YAÞAMAK VARKEN YAÞAYAMAMIÞ OLMAKTA.
    • UÇSUZ BUCAKSIZ GÖKYÜZÜNDE KANAT ÇIRPAN MARTILARIN. SONSUZ HUZURU ANLATAN DENÝZÝN MAVÝLÝÐÝNDE GÖRDÜKLERÝ KENDÝ YANSIMALARI KADAR EÞSÝZ HAYAT..... GÜLÜMSEDÝKÇE VE UMUT ETTÝKÇE YAÞAMAYA DEÐER.
    • KÝMSESÝZÝM HISMIMDA YOK HASMIMDA! GÖRÜNMEZÝM CÝSMÝMDE YOK RESMÝMDE
    DÝL ÜZMEZÝM, TEK HECE VAR ÝSMÝMDE BARINAÐIM GÖNÜL DENEN YER BENÝM, BENÝM ADIM AÞK!
    • BU GECE RÜYAMA GÝR GÝZLÝCE BENÝ SIM SIKI SAR ÖP KOKLA ÝYÝCE SON KEZ ÝSYANLAR SAVUR KÜFRET GÜZELCE VE SONRA ÇEK GÝT KAHROLASI HAYATIMDAN SÝNSÝCE!!...
    • HER ZAMAN J HAYATA, JÜCÜK SAÇ, JMEYÝ BENÝMSE, JEREK YAÞA,JÜNÇ DÜÞECEK KADAR ÇOK J, ÇÜNKÜ BU DÜNYADA SENÝN BÝR JÜÞÜN ÝÇÝN YAÞAYAN BÝRÝ VAR.
    • BEN SENÝ DELÝ GÝBÝ SEVDÝM, SEN BENÝ DELÝYÝM DÝYE SEVMEDÝN.
    • YARINLAR HEP GÜZEL OLACAK DERLER OYSA BUGÜNLERDE DÜNLERÝN YARINI DEÐÝLMÝ.
    • BÝR *****IN SÝZÝ ÖPMESÝNE ÝZÝN VERÝN AMA BÝR ÖPÜCÜÐÜN SÝZÝ ***** ETMESÝNE ASLA!.
    • SEVGÝ BASÝTTÝR, KARMAÞIK OLAN BÝZLERÝZ. SEVGÝ GÜZEN VERÝR ÝNSANLAR ALDATIR. SEVGÝYE HERZAMAN GÜVENÝLÝR ÝNSANLARA ASLA!..
    • SANA EN MUHTAÇ OLDUÐUM ÞU ANDA GEL! YAÞAMAK OLSANDA GEL ÖLÜM OLSANDA GEL!..
    • GÝDENLER YOKLUKLARIYLA DEÐÝL GÝDERKEN SÖYLEYEMEDÝKLERÝ SÖZLER YÜZÜNDEN HÜZÜN VERÝRLER!
    • GÜNEÞÝ SEVÝYORUM DÝYORSUN GÜNEÞ AÇINCA GÖLGEYE KAÇIYORSUN. YAÐMURU SEVÝYORUM DÝYORSUN YAÐMUR YAÐINCA ÞEMSÝYENÝ AÇIYORSUN. KORKUYORUM SEVGÝLÝM ÇÜNKÜ BENÝ SEVDÝÐÝNÝ SÖYLÜYORSUN.
    • BU GÜZEL AÞKIMIZA NOKTA KOYMA, SANA KUCAK DOLUSU VÝRGÜL GETÝRDÝM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    • SANA ÞARAP VERECEÐÝM, ÝÇ AMA SARHOÞ OLMA. SANA BÝR GÜL VERECEÐÝM, KOKLA AMA SOLDURMA. SANA KALBÝMÝ VERECEÐÝM, SEV AMA ÝNCÝTME!...
    • MAVÝLER GÝYER BULUT OLURUM, YEÞÝLLER GÝYER BAHAR OLURUM BAKARSIN BÝRGÜN BEYAZLAR GÝYER SENÝN OLURUM.
    • HEP BENÝ KÝMSE SEVMÝYOR KÝ DERDÝN! USULCACIK SOKULUP YÜREÐÝNE BEN DEMEK ÝSTERDÝM.
    • BÝR ÖMÜR BOYU SENÝNLEYÝM DESENDE ÝSTEMEM ARTIK. ÇÜNKÜ SEN RÜZGARIN ÇOÞTURDUÐU BÝR TOZ BULUTUSUN BUGÜN BANA ESERSÝN YARIN ELLERE!...
    • HEP KALANLARA GÝDENLERÝ KATTIM! BÝRGÜN YERÝNE GEÇEMEDÝLER. O KALANLARA GÝDENLERÝ KATTIM YÝNE BÝR TANE SEN EDEMEDÝLER.
    • ÖNCELERÝ HASRETÝ HÝÇ TATMADIM YARÝMDEN HÝÇ AYRI KALMADIM BÝTER DÝYE TAKVÝMLERE BAKTIM. ZOR GELDÝ AYRILIK ALIÞAMADIM.
    • AN GELÝR ÝNSAN GÜLERKEN AÐLARMIÞ. GÖZYAÞLARI SEL OLUP KALBÝNE AKARMIÞ KAHKAHA BÝR MASKE DERLER BÝLÝRMÝSÝN? ÝNSAN SEVDÝÐÝNDEN AYRILINCA BU MASKEYÝ TAKARMIÞ.
    • BANA DÜNYA YUVARLAKTIR DEDÝN DEDÝÐÝN DOÐRUYSA NEDEN GERÝ DÖNMEDÝN.
    • GENÇLÝÐÝNE GÜVENÝP ERKEN DERKEN BELKÝ ELVEDA BÝLE DÝYEMEZSÝN GÝDERKEN.
    • DÜNYA DELÝKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI.
    • ALLAH GÜCÜ ERKEÐE GÜZELLÝÐÝ KADINA VERMÝÞ NEVARKÝ HER ÞEYÝ YENEN GÜÇ GÜZELLÝÐE YENÝLMÝÞ.
    • BULUTLARA YÜKLEDÝM HASRETÝMÝ, RÜZGARLARLA YOLLADIM SEVGÝMÝ, YAÐMURLAR YAÐDIRDIM GÖZYAÞLARIMLA KÜÇÜK MELEKLER GÖNDERDÝM SENÝ ÖPMEYE! GELDÝLERMÝ?
    • EN SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN SEVMEDÝM AMA NE ÝÇÝN SEVDÝÐÝMÝ UNUTTUM.
    • DUDAKLAR YALAN SÖYLEYEBÝLÝR AMA GÖZLER ASLA
    • HAYATTA HÝÇBÝR ÞEY ÝLK AÞKIN YERÝNÝ TUTAMAZ ÝNSAN SEVSE BÝLE O ÝLK AÞK HÝÇ UNUTULMAZ.
    • ÝLK AÞKIN ÝLK HATIRASI ZÝHÝNLERDEN SÝLÝNMEZ
    • HER SEVEN ADSIZ BÝR KAHRAMANDIR VE ÝNSAN SEVEBÝLDÝÐÝ KADAR ÝNSANDIR.
    • SANA SEVGÝMÝ YILDIZLARA BENZETÝYORUM. SENÝ NE KADARMI SEVÝYORUM ARTIK BENÝMDE YÜREÐÝMDE BÝR GÖKYÜZÜM VAR.
    • ÝNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GÝBÝYDÝYLER. HEPSÝDE GÖKYÜZÜNDEYDÝ. AMA BEN GÜNEÞÝ YANÝ SENÝ SEÇTÝM SENÝN ÝÇÝN BÝN YILDIZDAN VAZGEÇTÝM. (ama sen anlamadýn yazýk!!!!!!....)
    • SANMAKÝ ÝSMÝNÝ BÝRBAÞKASI SÝLECEK SENÝNLE BAÞLADIM SENÝNLE BÝTECEK
    • ÝÇÝNE DÜÞEN HER HÜZÜN DAMLASI SANA SENÝ NE KADAR ÇOK SEVDÝÐÝMÝ HATIRLATSIN.
    • ARTIK BULUTLARA YAZIYORUM HASRETÝMÝ YAÐMUR YAÐINCA ANLARSIN SENÝ NE ÇOK ÖZLEDÝÐÝMÝ!...
    • BANA ÖYLE BÝR MEKTUP YAZKÝ SEVGÝLÝM AÇAR AÇMAZ DUYAYIM KOKUNU SEVDA ESSÝN BAÞAK SAÇLARINDA SESÝN YÜZÜMÜ RÜZGARLA BULSUN BANA ÖYLE BÝR MEKTUP YAZKÝ SEVGÝLÝM GELSÝN BENÝ EN KOYU ZULAMDA BULSUN VE ÖYLE BÝR MEKTUP YAZKÝ VARSIN ÖLÜMÜM OLSUN.
    • BU AKÞAM ÝÇÝMDE TUHAF BÝR SIKINTI VAR DÜNYADA SANKÝ BÝR BEN KALMIÞIM SANKÝ HERKES NERDE KEDER VARSA BIRAKMIÞ BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIÞ ALMIÞIM ÖNÜMDE SÖÐÜT AÐACI HERZAMANKÝ HALÝYLE, ÇARESÝZ HAVUZ SU RAHAT, ÝNSANLAR SUSMUÞ SESSÝZ BÝR YAÐMUR GÝBÝ BAÞLADI BENDE KONUÞMAK ÝHTÝYACI!..
    • HASRETÝN ÖLDÜRDÜ BENÝ ! ÞÝMDÝ GECELER ÇARESÝZ, GECELER SENSÝZ, BÝR ÖPÜÞTEN DAHA SICAK ÞÝMDÝ YAÐMUR DAMLASI GELÝP KONAR DUDAKLARIMA SESSÝZ. SÖYLEMÝÞMÝYDÝM HASRETÝN ÖLDÜRDÜ BENÝ HÝÇ SEBEPSÝZ.
    • YARDIM ETMEKMÝ ÝSTÝYORSUN ? O ZAMAN DÝNLE; YAÞAMA SEVÝNCÝ GETÝR BANA ÇOKÇA OLSUN ÇABUK TÜKENMEYENLERÝNDEN ÝHTÝYACIM VAR BU ARA UNUTMAK ÜZEREYÝM MUTLULUÐU, UNUTTUM SICAK BÝR ÇAYIN TADINI, ESEN RÜZGARIN SERÝNLÝÐÝNÝ, HADÝ DURMA ÖYLE HATIRALARIMI CANLANDIR, ÝYÝ OLANLARI.
    • UÇURUMUN KENARINDA DA OLSAN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DÝYE GÜLÜMSE.
    • KAPININ ÖNÜNDE AÞK YAPMA AÞKIN GÖZÜ KÖRDÜR AMA KOMÞULARINKÝ ASLA.
    • KALBÝMDE ARAMA ESKÝ YERÝNÝ SEN GÖZÜMDEN AKAN SELE KARIÞTIN
    • BÝR ESKÝ DOST GÝBÝ HATIRLA BENÝ BÝR SELAM VER YETER ZAHMET OLMAZSA UNUTMUÞ OLSANDA ESKÝ GÜNLERÝ ADIMI AN YETER ZAHMET OLMAZSA
    • SENÝ SORDUM SOKAK LAMBALARINA BEKLEME BOÞA GELMEZM DEDÝLER BOYNUMU BÜKÜPTE BAKTIM ONLARA HALÝME ACIYIP ZAVALLI DEDÝLER.
    • BURUK HASRET DOLU GECELERÝ ÖLDÜRECEÐÝM BÝRGÜN BU AYRILIK ÞARKILARINI KURÞUNA DÝZECEÐÝM VE SENÝ BENDEN AYIRDIÐI ÝÇÝN KADERÝMÝ MAHKEMEYE VERECEÐÝM.
    • GÜLLER ANLATSIN SANA OLAN SEVGÝMÝ GÜLLER ANLATSIN YANLIZLIÐIMI ÇARESÝZLÝÐÝMÝ YAVAÞ YAVAÞ ERÝYEN YÜREÐÝMÝ GÜLLER ANLATSIN BEN ANLATAMADIM GÜLLER ANLATSIN
    • KORKMA SEVGÝDEN ÇEKME ELLERÝNÝ BIRAK YAÞASIN YÜREÐÝN DÝZGÝN YAKIÞMAZ DÖRTNALA BOZKIRLARDA KISRAÐIN , HATIRLA! GÜLÜN DÝKENÝ OLMASA HÝÇ BUKADAR SEVÝLÝRMÝYDÝ.
    • KURAK ÇÖKSEDE, DENÝZLERÝNE GÖNLÜNÜN ÝNAN GÖZYAÞLARIMLA SULARDIM SENÝ SONUNA DEÐÝN ÖMRÜMÜN.
    • AÐLAYIÞIM TERK EDÝP GÝDÝÞÝNE DEÐÝL. BEN! SENSÝZKEN, SENDEN DÝYE SENSÝZLÝÐÝNÝ DE SEVMÝÞTÝM. SEN, SENÝNLE, SENÝDE SENSÝZLÝÐÝNÝDE ALIP GÝTTÝN.
    • BENÝ ÞAÝR ETTÝN, BENÝ ADAM ETTÝN, BANA YAZIK OLDU.
    • AÞKIMIZI ÝSTEMEYENLER BÝZÝ ÇEKEMEYENLER AYRILIN ARTIK DÝYENLER HEY SÝZ! SÝZ KAZANDINIZ.
    • BAHAR GÖZLERÝNE BAKINCA DALARIM TUTAMAM KENDÝMÝ AÐLARIM
    • GÝT DEDÝÐÝN YERLERMÝ UZAK YOKSA SENMÝ?
    • ACILARIMIN PRANGASI VERMEZ ELLERÝMÝ HÜZÜNLERÝMÝN DARAÐACINA ASTIM KENDÝMÝ

Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...

Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim.

Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yaşamak varken yaşayamamış olmakta.

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.

Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle...

Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz. bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz...

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim...

Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..

Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin..

Ne seni unutmak için bir çabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar... Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin!

Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ..

Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye.

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...

Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.

Arzular göz açıp kapayıncaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi. Ne kadar kötü şey yaşamış olsak da tüm bildiklerimi içimde yaşayan sana ayırdım. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gözünd

Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.

Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan. Hayatta sadece bir kez görülebilen harika bir rüyasın sen.

Kötümser yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür.

Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.

Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın...

Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun...

Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.

Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim.

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim...

Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en çok hasretini..

Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...

Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.

msn nickler ve yazıları

///////////////////////////////////NiCkLer///////////////////////////////////////////

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°

(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)

(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)

(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!

9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.

(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.

Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...

ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti

Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR

MSNDE NİCKİNE TÜRK BAYRAĞI KOY
    msn nick bölümüne geldiktem sonra kopyala yapıstırın kodu ¤ ·$4(TT)

/////////////////////////////KoMİkLeR////////////////////////////////////////////

*İstediğinizi söyLeyin emniyettesiniz dediler,söyledik,EMNİYETteyiz :mrgreeen:

*Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur.

*Yeni yıL iptaL ediLdi.Çünkü eskisini buLdular..!

*Artık her çocuk ZAMane çocuğu

*Ekonomi kiLitLendi.RESETLiyeLim Lütfen..

*ÜLkemde ZAMLAR,yapmur gibi DAMLAR.

*Eskiden zamPARA'ydım.Kriz geLdi zamSEFİL oldum

*Eskiden ekmek asLanın ağzındaydı.Şimdi asLanda aç

*Çok endişeLendim.Bugün zam yapıLmadı.Acaba hükümetin başına birşeymi geLdi?

*TATİLDEYİZ imza:Cezaevindeki hortumcuLar

*Vatandaş öLdü.ALLAH TAKSİTLERİNİ affetsin.

*Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR.

*Kim demiş kırmızı ışıkta geçiLmez diye ?RahmetLi geçerdi.

*BiLmemek ayıp değil,yeterki çaktırma.

*Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti.

*Cennet gibi bir üLkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama...
    İsterseniz geLio
    /////////////////////////////Kurtlar Vadisi Nickleri/////////////////////////////////

aşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız

Dostum olmaz, hasmım yaşamaz.

Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım..

Kaç ölüm adını değiştirir usta?

Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.

Sonunu düşünenler kahraman olamaz.

Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler.

Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır.

Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır.

Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir.

Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir.

Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile..

Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.

Kurtlar Vadisi'nde ölmek, en büyük maceradır!

Kurtlar Vadisi'nde ölüm, yaşamdan daha gerçektir.

Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz...

Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez.

Dünya bir gündür, o da bugündür!

Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk.

Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin.

Büyük güç, büyük sorumluluk ister.

Sen, sen ol! Asla biz olma.

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!

İki kişinin bildiği sır değildir.

Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler g**ürücez onu düşünüyoruz.

Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!

İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur.

Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir.

Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır.

Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir...

Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk.

Kurtlukta kanun, düşeni yemektir.

Azdan az, çoktan çok gider.

Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir.

Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin...

Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır.

Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır.

Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleleri önceden sezer.

Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez.

Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir.

Kurtlar Vadisi'nde şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır.

Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür.

Kurtlar Vadisi'nde hiç birşey tesadüf değildir.

Kurtlar Vadisi'nde geçmiş konuşulmaz.

Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür..
    ////////////////////////////////Komİk Nickler/////////////////////////////////////

Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz.
    - ....Ve tanrı kadını yarattı. O da kalktı kaynana oldu...
    - Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır...
    - Bu tüp bebek hatalı;hep gaz kaçırıyor...
    - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış.
    - Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün...
    - Önce inşallah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç)
    - ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle...
    - Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş ..
    - Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir...
    - Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş...
    - Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın
    - Kim vurduya gittim, birazdan gelicem...
    - Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir...
    - İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez...
    - Aile kabristanıdır. Damsız girilmez...
    - Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt...
    - İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü...
    - Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...
    - Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum...
    - Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi.......
    - Ama kimseye teslim olma. Telaşsız, açık ve seçik konuş. Başkalarına da kulak ver.
    - ***** ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir hikayesi vardır.
    - DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM.
    - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış.
    - Ne kadar küçük olursa olsun işinle ilgilen; hayattaki dayanağın odur.
    - Olduğun gibi görün sevmediğin zaman sever gibi yapma.
    - Aşka burun kıvırma sakın; o çöl ortasında çimenli bir yerdir.
    - Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus...
    - Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör...
    - Kızlar bugünlerde hoşuma gitmiyor,Hoşum neresi acaba?...
    - ! burada nefes almayın, Daha ucuz bir yer biliyorum...
    - Adam o kadar fakirmiş ki, virajı bile alamamış...
    - Hayat ineklerin otladığı bir mera gibidir devamlı bir boktan diğerine basarsın.
    - Asansör bozuk. En yakın Asansör karşı binadadır...
    - Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür...
    - Where is the HAREKET, There is the BEREKET...
    - Dereceye girmek için çok çalıştı, Ama hasta oldu derece ona girdi...
    - Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın. çok zevkli oluyor...
    - Karımla tek ortak yanımız, Ayni günde evlenmiş olmamız...
    - Kızını dövmeyen, torununu erken sever...
    - Mutlu eşekler gibi sırıtma...
    - Hakan yarınki maçta forma giymeyecek,çıplak oynayacak.
    - Dobrovolskietrabinskrapraskrayte!
    - Ha?
    - Zink Tokai...
    - Hey Moruk, dun aksam otobüs durağında ne bekliyordun?
    - Tren...
    - Yapacağınız her geyik muhabbeti, Size zaman kaybı olarak dönecektir...
    - Bizim ülkemizde kadın erkek eşitliği halinde Penaltılara gidilir...
    - Sigara kanser yapıyor hayat ise verem ..
    - Tuvaletten sonra sifon çekme! İnsanlığa yaptığın katkıyı herkes görsün...
    - Bitkisel hayata girdim, Maksat yeşillik olsun...
    - Kız o kadar kekeme bir kızdı ki,"Ben sizin bildiğiz kızlardan "Diyene kadar bildiğimiz kızlardan olurdu...
    - Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugünden yapma...
    - Zamanı gelmiş bir hatadan daha kaçınılmaz ne olabilir ?
    - Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir.
    - İlk seferde kazanamazsan, sucu amirine at,
    - İkinci seferde kazanamazsan hile yap,
    - Üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç *****lığın alemi yok.
    - Hayat yalnız geriye doğru anlaşılabilir, ve yalnızca ileriye doğru yaşanabilir.
    - Eğer bir sayfada iki yazı varsa, alttakini oku
    - Eğer üç kursunla üç düşmanının olduğu bir asansöre biniyorsan, hepsini en büyük düşmanına sık, emin olmak için.
    - Hayatta en büyük talihsizlik, bir şeyin iki kere acemisi olmaktır.
    - Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir *****lık yaptın ve farkında değilsin demektir.
    - Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer.
    - Bu günün emekten tasarruf sağlayan en büyük icadı yarındır.
    - Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım.
    - Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum.
    - Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayağındaymış...
    - Jogging yap, sağlıklı öl
    - Aşk öyle ciddi bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür...
    - İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür
    - Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz?
    - Adamın biri ata binmeye bayılıyormuş. Binmiş, bayılmış.
    - Adamın biri ata binmeye bayılıyormuş. Binmiş, at bayılmış.
    - Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.
    - Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur.
    - Silahlar insanları öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylaştırırlar.
    - Kültür mantarı dışındaki mantarların çoğunun faciaya yol açtığı söyleniyor. Kültürsüz olduktan sonra, ha mantar, ha insan fazla bir şey değişmiyor. Sonuçta ikisi de faciaya yol açıyor.
    - Ne kadar dönersen dön, kıçın arkanda kalır.
    - Bu dünyada iki kör tanıdım. Biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen.
    - Bülbülü altın kafese koymuşlar. Yine de 24 ayar altın demiş.
    - Hayat bir koşu değil, hedefi vurmaktır. Önemli olan zamandan tasarruf değil, bir hedef bulmaktır.
    - ÎSÎYORUM, ÖYLEYSE VARIM !!
    - BAĞIRSAĞINIZDA PARAZİT VARSA DIŞKINIZI HAYVANAT BAHÇESİ TUVALETİNE BIRAKIN !..
    - Ben ettim sen etme !
    - Bırak tuvalet temiz kalsın
    - HEMŞERİM !!
    - Son damlayı çamaşır sıkar gibi sıkarak düşürmene gerek yok.
    - SALLA DÜŞER !..
    - Kimine göre dinlendirici bir müzik, kimine göre gürültü
    - Sifon Sesi
    - ELEKTÎRÎK TASARRUFU YAP !
    - KARANLIKTA HEDEFE ÎNDÎRMEYÎ
    - ÖĞREN.
    - Kabızlık Zaman Çalar , İshal ise Bekletmez...
    - LÜTFEN SESSÎZ ÎSEYÎN !!
    - Zavallı Îstanbullular Sular Geldi Sanıyor.
    - Feminist bir erkek oturarak işer...
    - Ne zaman Tuvalete Girsem ,Giderek hafiflediğimi hissediyorum
    - Sevgili Aşçı Kardeşim, biraz önce Bütün Marifetleriniz Delikten Îçeri Kaçtı (Lokanta Tuvaleti)
    - ASAĞILIK DUYGUSU OLANLAR ,BELDEN ASAĞISI ÎLE ÎLGÎLENÎRLER
    - Ne Mutlu ki Erkek Değilim
    - Yoksa Bir Kadınla Evlenmek Zorunda Kalacaktım (Bayanlar Tuvaletinden)
    - Bunca Îçine Ettiğimiz Dünyanın Niçin Sifonu Yok ?
    ///////////////////////////////////Aşk Nickleri/////////////////////////////////////

_hayaTı gösya$LarınLa değerLendiReceine..kahqahaLaRınLa cesaLandıR..
    _Seni seioRum dieN diLLere deiL,seNin icHin aaLıan gözLere inan..!
    _seN oLmasaydın buRaLara geLemeSdim ßen..seWemesdim bu $ehRi..anLamaSdım diLindeNn..
    _Sewdim ßen oLmaı seninLe sensisLiimde..
    _yoksam ben, yoksam sende yaLnızLığa yerini sormam hiç yoksam hiç oLmadıysam ağLamam, ağLamıycam!!!!!
    _heR sefmeq biRas teRqediLmeqtiR..
    _ßu sewdayı kaLßime gömDüm we Sen öLdüN...
    _a$hq öLe engin 1deniZdirqii..ne ba$Langıcı war neDe Sonuu..!
    _ceWaßını aLamadıım SoruLar waR hayaTtan..ama oLsun heR soruma cwP buLaßiLseedim hayaTın 1taDı kaLmasdıqi..
    _a$hq 1çiğqöfTe gißidiR..acıSı oLmasSa tadıDa oLmas..!
    _oLmadımqii seNden bashqasıYLaa asLaa..
    _ya$am geRie baqaRaq anLa$ıLıR..iLeRie baqaRaq ya$anıR..!
    _dünYa haLii ßu zamanLa dei$eßiLir inSan..
    _ruhunMu ate$ yoqSa gösLerinmi ßni yaqan??

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.

Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.

Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
    sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular.

düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.

ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
    düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.

bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...

вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм…

αииє вєи мαиyαк oʟduм

"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"

çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!

köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA S.S.M.

BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.

SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK S.S.M.

YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.

SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M.

///////////////Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe Nickleri//////////////////////////

////////////////////////////////////////7Galatasaray////////////////////////////////

Bas Koymusuz Cimbombom'un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa'da Destan Yazdi Aslanlar,fatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!
    Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
    Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek...
    Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli...
    Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
    Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler...
    1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis.
    Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..
    Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin
    Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.
    Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine..
    Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay..
    *Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas'im Icin, Oyle
    *Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor!
    *Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray...
    *Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi...
    *Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma..
    *Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..
    *Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray
    *Cim Bom Bom'um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.

/////////////////////////////////FenerbahÇe////////////////////////////////////////

Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!
    Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
    1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!
    Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!!
    Cimbom Sana Kadikoy Extra Large...
    Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
    Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
    Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay...
    Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarkisini.
    Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul 'da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?
    Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!
    Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karsi Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor!
    Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!
    Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk!
    Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!
    Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz'in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
    Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!
    Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
    Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya
    Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek!

///////////////////////////////////////BeŞİktaŞ/////////////////////////////////////

*besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...

*edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan.

*delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun...

*1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.

*yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.

*semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz...

*gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.

*bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin.

*besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..

*gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im.

*yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin!

*basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma...

*dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk'li Olanlar,bjk'li Olduklarinin Farkina Varamayanlar.

*kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin.

*siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin

///////////////////////////////////Aşk Nickleri//////////////////////////////////////

*Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

*Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

*Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa.

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

*1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
    *Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.

*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.

*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.
    ///////////////////////////////////Komik Nickler////////////////////////////////////
    *uzun lafın kısası : UL

*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın.

*Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi.

*Bu erikson, başka erik yok.

*Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir.

*En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.

*Allah'ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle.

*Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.

*Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!

*Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma.

*Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.

*Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı.

*Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi

*Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim

*Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong

*Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!

*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün

*Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!

*Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
    *Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim.

*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın

*Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık!

*sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.

*Dünya döner ay kebap

*Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis...

*Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba

*Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis

*O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim

*Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan

*Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur

*Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti

*Yasınız kaç?
    -Vallahi her yıl değişiyor

*Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış

*Aşk havuzuna ***** düşer ama beni ittiler!
    //////////////////////////////////Karışık niCkLErİ///////////////////////////////////

Şimdi GeL ve Gör BeNi Duruyor muyum,Yerimde HaLa ! Yurtta AşK,Cihanda AşK,Her Yerde AŞK Bundan SonRa !! (H)

ELimi de KoLumu da BağLa Hadi,Bir Odaya Bir Ömür Hapset Hadi..BecerebiLirsen Zapt et Hadi !!YanGınım ÇoK BüyüK OoOoOoOo!!

Bir daha oLmaz,BiN Kere TöwbE !! Kan Davası mı bu, Bu NasıL ÖFKE ???

Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri . . . Neys,bırak bende kalsın.

Lütfen,Görmeyeyim Seni Bir Yerlerde,Karşıma Çıkma..KonuşmayaLım,BakışmayaLım Ne oLursun..!Daha fazla tükenmeye takatim yok. . .

YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL

Ya bu ateşi söndür, Ya beni öldür ..Ya da bu kalbi bedenden sür!!

AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!

Anne bnm Uçmam Gerek !! İstemiorum PiLav YapmaK Anne Ben AşKa İNaNMaM,Önce Aşık olmam gerek

Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yüzemiyorum!Zamanın KızLarı BalıkLama!!AtLama Diyemiyorum..
    //////////////////////////Kurtlar Vadisi Nickleri//////////////////////////////////////

//////////////////////Karıştırılmış Nickler //////////////////////

"A$k TeKn!k B!r HaD!sEd!R.." (K)

(K) B!r KıwıLcm YeTeR Bn HaZıRm BaK..A$K iCn öLmeLi A$K O ZmN A$$kKk..!!!! (K)

sewdim.seni.sebepsiz.sewmedin.beni.ŞEREFSİZ.

' BeN 1 CüMLeLiK 1 NoktA DiiiLm !! '

// - ThAt'sS My pReRoGaTiVe - //

}{ L¤§é ¥ourSeLF }{
    //////////////////////////////Komik Nickler/////////////////////////////////////////
    suursuz_manda
    poset_çay
    shitlembik
    çöp_kovasi
    kavanozdaki_adam
    Asiri_Yakisikli
    Kedimi _7_m
    Bal10cuk
    Endoplazmikredikulum
    yesil_ninca (nami diger= uçan depik)
    Manyetik Karpuz
    Digital Portakal
    Kanatli Orkid Takmis Örgüçsüz Deve
    Kumsalda_Koshan_Beyaz_Benekli_Kopek
    küresellestirebildiklerimizdenmisiniz_yoksa_kürese llestiremediklerimizden_mi?
    SeVisKeN_Chat_ManYaQi
    bögüren_kertenkele
    AmasYaLEE
    Sonunda_Tezkereyi_Aldim
    ZiçiRTmA
    KerTeMEyeN_KeLe
    KörtiK
    Baymakli_Dondurma
    debelenen hamam böcei
    devlet _bize_yardim_etsin
    üzüm_yerken_boguluyodum
    ortaya_yanarli_dönerli_bisheyler
    erkek_adam_nick_mick_anlamaz
    anne_yemekte_ne var
    istedigimiz_sorudan_baslayabilirmiyiz
    sersem_kertenkele
    karamurat_benim_hayir_benim
    essek_gozlu_sevgilim
    pilipis_marka_televizyon
    incitmiycem
    BokatasatmasicraR
    kedi_yiyen_satanist_fare
    arabenibensibel
    HeY____KeL
    koprudenoncekisoncikis
    bisurusoruunlemi
    evlenbenimle
    OsurugaGuleninOsurukKadarAkliYoktur
    Sev_Beni_Seveyim_Seni
    Herbokolog
    Nick_mick_yok
    Nickimi_Kaybettim
    Nicksiz
    Hasnicktir
    ZincirlemeIsimTamlamasi
    Kafayi_yemis_dusler
    bi de chuQ var.. kisayiz ya ondan
    aysecigin_alpellaya_doydugu_an
    hepööleolurzaten
    ankaraliyim_disaridanda_kabul_23m
    salatanin_icindeki_böcük
    atla gel
    inleyen beygir
    oramakomaburamako
    teyyarrrrrr
    cenay1pettin...
    zamazingo
    fatrix....
    suni tenefüs
    en_harbi_erkek
    yahavlevelaguvvetillabillaazim
    Durbunsuz_Kemal
    Mahmud_abey
    Kac_Lan_Kac
    Eceline_Susamis_Cilgin_Counter
    Biçagimi_Unuttum
    Gidikla_Beni
    _Vuramadi_ki_Vuramadi_ki
    Kil TüyYün Holding 2004
    Eceli_gelen_Terorist_Dust_Duvarina Isermis
    Kirmanco_
    Kiss_my_awp
    Tabana_Kuvvet
    MuzunIcindeAfrikadanGelenBocek
    Canak_comlek_patladi
    Biber_Dolmasi
    Bi_Bakip_Cikicam
    DamsizDaGirebilenAdam
    Balaban_Yanbakan
    abbas zamansiz
    zücvettin
    kadir isterse
    bülük bas hayvan
    missipipi
    burnumdan akan düsler
    ayak parmaklarim 30 cm....
    iktidarsiz bereket tanrisi
    iki kivi bi muz.....
    darvinizkim
    PaPua_YeNi_GiNeDeN_aDaM_CiKMaZ
    di_mi_john
    felan_diil_falan
    hocanizkim
    essegins2
    okeyin_aranan_dorduncusu
    sokratesla
    "1000 atli akinlarda sen olmayan cocuk"
    can_cekisen_sanat
    muzbaligi
    kolonyali_mendil
    yelyepelek_yelken_kurek
    t_cetveli
    susayaci
    beyaz_itli_prens
    pipisipis
    chamyarmasi
    topal_solucan
    portakalli ördek
    varla_yok_arasi
    aydan_gelen_saybork
    kukuletali adam
    evi_su basti_bende_kactim
    durdur_bu_nikahi_memur_bey
    tefalniyebenidüsünmüo
    evli_ama_gozu_disarda
    ucan_imam_takla_atiyor
    aman_tirtil_ver_de_kur_tul
    cekyat
    tüküren_anne
    paytakpaytakkosankoala
    kokanayak
    veresiyeteklifetmeyiniz
    cekilin_ben_doktorum
    nicktirgit
    gobek_pamugu
    eti_cicibebe
    capkin_kuru_fasulye
    minimetrolumetropol
    asetilenasitinasetilmeyeni
    ayazda_kalmis_bekci_pipisi
    kertemeyenkebelek
    hadiyavrumkenick
    türkiyenin_gururu
    bensibernetikorganizmagordum
    mülayim gergedan
    kolboregi
    dove7guntesti
    azerovadagezer
    uçan teneke ve saz arkadaslari
    alikopter
    satanistkatilikedi
    ankara_metrosunda_sevdim_sevildim
    nickname_ne_demek
    agresif_örümcek_adnan
    pezev_engin
    terler_beynime_siçradi
    gofrettin
    sevsohpetisazlaveniyazla
    amudakalkipelçirpankaplumbaga
    bizimkisi_mantik_izdivaci
    toyga'r'us
    piss_miggy
    tavuktüyünealerjisiolancivciv
    koyun_kopyasi
    tamtesekkulluhastanedendeliraporu
    omermemeemer
    verenköyün_kavalcisi
    q-chük
    emmemememi
    penis_akkaya
    bahtsizspermramazan

msnde nickiniz arapça,japonca vb.olsun

dj nick:http://www.msntr.com/dj-nick-generator.php

apaça nick:http://www.msntr.com/arapca-nick-generator.php

mafya nick:http://www.msntr.com/mafya-nick-olusturucu-mafia.php

renkli nick:http://www.msntr.com/msn-renklinick.php

rasgele nick:http://www.msntr.com/rasgele-nick-random-nick.php

japonca nick:http://www.msntr.com/japonca-nick-generator.php

kareli nick:http://www.msntr.com/kare-nick.php

nick oluşturma:http://www.msntr.com/nick-generator.php

online awatar yapma:http://www.msntr.com/online-avatar-generator.php

online ifade yapma:http://www.msntr.com/smiley-creator-...olusturucu.php

msn nickler ve renkli nick yapma

------------------------------------------------------------
    •-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм
    -----------------------------------------------------------------------
    # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
    -------------------------------------------------------------------------
    Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?
    ----------------------------------------------------------------------------
    | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤
    ----------------------------------------------------------------------------
    ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm
    --------------------------------------------------------------------------------
    Bu can sana kurban...
    ------------------------------------------------------------------------------
    And if you go, I wanna go with you
    And if you die, I wanna die with you
    -------------------------------------------------------------------------------
    ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
    ------------------------------------------------------------------------------
    «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
    ---------------------------------------------------------------------------------
    phichliq parayla olsa gene yapardıq
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    I'm 98% beautiful and 2% crazy......
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ®
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
    »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk??
    ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η
    --------------------------------------------------------------------------

----------------- ---------------------------------------------------------
    BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN
    BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ...
    SENİ KENDİME SAKLADIM...
    --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===

'' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgâ‪âÿ »¦« ''
    ƒσяєωєя ℓσνє
    Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
    ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
    [_bring_me_to_life with your love_]
    ---------------------------------------------------------------------
    U.F.O Gören Masum Köylü
    ------------------------------------------------------------------------
    ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย
    ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร'
    N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ²
    ♯₥.£.®.ŧ♯
    I hope the people haven't bird flu(h5n1)
    Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
    ©®UzMaN®©
    •#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生
    -------------------------------------------------------------------
    ‹—•([ [`‘‚‘°•(Turkısh hacker By daRLincq!)•°‘‚‘´]])•—› VuRuCu-T!M ‹—•([ [`‘‚‘°•(C:/WINDOWS/system32/server.exe/cgi-bin-start)•°‘‚‘´]])•.)•0*٪

İstediğin nicki seç ismini yaz istediğin eklemeleri yap Messengerinde Kullan...

a ğ å Å Â ª Ä Á À ã Ã A b ß (3 B c Ç ç © ¢ C d ğ Ğ D e ë é ê è í € £

Ë É Ê È E f ƒ F g G h µ H i | | ï í î ì ¡ ¦ Ï Í Î Ì I j ¿ J k |{ |< K l £ ¿ L m

(v) M n ñ Ñ N o ø Ø º ° ¤ Õ () O p ş Ş P q ¶ Q r ® R s § $ S ş Ş ¤ §

t ~|~ ¯|¯ T u ü ú û ù µ |_| Ü Ú Û Ù U v V w W x × X y ÿ ¥ Y z Z

æ Æ Œ ® © ™ ¿ ? ½ ¼ ¾ ¬ ¨ ¯ · « » ¹ ² ³ ‡ † ± ÷ ¦

(¯`·._.·[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]·._.·´¯)

¨°o.O (Kutucuğa Isminizi Yazın) O.o°

×÷·.·´¯`·)» (Kutucuğa Isminizi Yazın) «(·´¯`·.·÷×

· ··^v´¯`×) (Kutucuğa Isminizi Yazın) (×´¯`v^·· ·

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Kutucuğa Isminizi Yazın) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

- - --^[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]^-- - -

•·.·´¯`·.·• (Kutucuğa Isminizi Yazın) •·.·´¯`·.·•

`·.¸¸.·´´¯`··._.· (Kutucuğa Isminizi Yazın) `·.¸¸.·´´¯`··._.·

(¯`·._) (Kutucuğa Isminizi Yazın) (¯`·._)

¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*'

Oº°‘¨ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¨‘°ºO

׺°”˜`”°º× (Kutucuğa Isminizi Yazın) ׺°”˜`”°º×

.·´¯`·-> (Kutucuğa Isminizi Yazın) <-·´¯`·.

<º))))><.·´¯`·. (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¸.·´¯`·.¸><((((º>

- -¤--^] (Kutucuğa Isminizi Yazın) [^--¤- -

~2ºº5~ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ~2ºº5~

._|.<(+_+)>.|_. (Kutucuğa Isminizi Yazın) ._|.<(+_+)>.|_.

..|..<(+_ (Kutucuğa Isminizi Yazın) _+>..|..

-·=»‡«=·- (Kutucuğa Isminizi Yazın) -·=»‡«=·-

•°o.O (Kutucuğa Isminizi Yazın) O.o°•

––––•(-• (Kutucuğa Isminizi Yazın) •-)•––––

(¯`•¸·´¯) ( Kutucuğa Isminizi Yazın) (¯`·¸•´¯)

··¤(`×[¤ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¤]×´)¤··

—(•·÷[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]÷·•)—

·ï¡÷¡ï· (Kutucuğa Isminizi Yazın) ·ï¡÷¡ï·

·!¦[· (Kutucuğa Isminizi Yazın) ·]¦!·

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ( Kutucuğa Isminizi Yazın) °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

»-(¯`v´¯)-» (Kutucuğa Isminizi Yazın) »-(¯`v´¯)-»

°l||l° (Kutucuğa Isminizi Yazın) °l||l°

•°¤*(¯`°(F)( (Kutucuğa Isminizi Yazın) )(F)°´¯)*¤°•

—¤÷(`[¤* ( Kutucuğa Isminizi Yazın) *¤]´)÷¤—

¸.´)(`·[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]·´)(` .¸

·÷±‡± (Kutucuğa Isminizi Yazın) ±‡±÷

+*¨^¨*+ (Kutucuğa Isminizi Yazın) +*¨^¨*+

¸.´)(`·•||[ Kutucuğa Isminizi Yazın ]||•·´)(`.¸

×÷·´¯`·.·•[ Kutucuğa Isminizi Yazın ]•·.·´¯`·÷×

•´`·.·´`• •´`·.·´`•

[`‘‚‘°•.•°‘‚‘´] Kutucuğa Isminizi Yazın [`‘‚‘°•.•°‘‚‘´]

.·´`·.·´¯`·.› Kutucuğa Isminizi Yazın ‹.·´¯`·.·´`·.

[`·.] Kutucuğa Isminizi Yazın [.·´]

·]¦÷¦[· Kutucuğa Isminizi Yazın ·]¦÷¦[·

•´¯¥¯`• Kutucuğa Isminizi Yazın •´¯¥¯`•

•^v^–[ Kutucuğa Isminizi Yazın ]–^v^•

×,.·´¨'°÷·..§ (Kutucuğa Isminizi Yazın) §.·´¨'°÷·..×

«------•}I|[ Kutucuğa Isminizi Yazın ]|I{•------»

«·´º´·•[• Kutucuğa Isminizi Yazın •]•·´º´·»

_(¯`·._ Kutucuğa Isminizi Yazın _.·´¯)_

[]?º°˜ Kutucuğa Isminizi Yazın ˜°º?[]

(¯`v^÷• (Kutucuğa Isminizi Yazın) •÷^v´¯)

NOT: Nickinizin 2 katı büyüklüğünde olması için aşağıdaki şekildeki gibi yapın...

블 ๑ (boşLuk)Nick(bosLuk) ๑ 블

NOT 2: Nickinizde Diğer Değişiklikler için Aşağıdakileri yapın..!!Kolay Gelsin

RenkLer İçin Kodlar (Sadece Nickin başına Kopyalayın )

·$0 - White
    ·$1 - Black
    ·$2 - Blue
    ·$3 - Green
    ·$4 - Red
    ·$5 - Maroon
    ·$6 - Purple
    ·$7 - Orange
    ·$8 - Yellow
    ·$9 - Light Green
    ·$10 - Teal
    ·$11 - Ice Blue
    ·$12 - Dark Blue
    ·$13 - Pink (Fuchsia)
    ·$14 - Grey
    ·$15 - Light Grey
    ·$20 - Light Pink
    ·$24 - Light Yellow

not:renkli nick için msn plus yuklu olması gerekır.

BUNLAR DA EKSTRA

·# - Bold (KALIN)
    ·& - Italic (EĞİK)
    ·' - Dashed (ÜSTÜ ÇİZİK)
    ·@ - Underlined (ALTI ÇİZİK)

Kurtlar Vadisi özlü Sözler (nick Için)

Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız

Dostum olmaz, hasmım yaşamaz.

Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım..

Kaç ölüm adını değiştirir usta?

Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.

Sonunu düşünenler kahraman olamaz.

Dünya bir gündür, o da bugündür!

Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk.

Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin.

Büyük güç, büyük sorumluluk ister.

Sen, sen ol! Asla biz olma.

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!

İki kişinin bildiği sır değildir.

Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler g**ürücez onu düşünüyoruz.

Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!

İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur.

Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir.

Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır.

Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir...

Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk.

Kurtlukta kanun, düşeni yemektir.

Azdan az, çoktan çok gider.

Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir.

Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin...

Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır.

Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır.

Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleleri önceden sezer.

Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez.

Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir.

Kurtlar Vadisi'nde şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır.

Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür.

Kurtlar Vadisi'nde hiç birşey tesadüf değildir.

Kurtlar Vadisi'nde geçmiş konuşulmaz.

Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür..

en güzel msn sözleri

1) 'ßi® ßuLut Sã®Sıñ eviñiñ DãmıñıAZRAİLßékLéSiñ ãLmãk iÇiñ Cãñıñı,ßéñ DégiL ã$Kım émSiñ Kãñıñı Dãmã®Lã®ıñ Ku®uSuñ ßéñi YIKTIGIN İÇİN Gi¥DiGiñ éñ GüzéL éLßiSé Kéféñiñ oLSuñ ¥ıLãñıñ ßoL oLdugu ¥é®Dé Mézã®ıñ oLSuñ mézã® tã$ıñıñ üzé®iñé vé®émLidi® ¥ãzıLSıñ oKu¥ãñıñ oLmãSıñ ßéñi YIKTIGIN İÇİN'

2) Hani kimse bizi ayiramazdi ? Bizi bize hasret ya$atamazdi . Demek ' ki her søzun buyuk yalandi . Bir damla gøz ya$i bile DEYMEZMIS SANA !

3) ßiz a$kI Yürekten Ya$arIz Senin qißi SatmayIz GüZELİM . Kendini SattIqIn AdamLarIn KAN'I Kac kuru$ uLan.!

4) ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz !

5) aLem OyuNcu OLmş SokaKLar SahtE SEvdİİm Bir Kız VaRdı OLMş bir KahPe.

6) KuşLarı çok seven bir çocuğun kaçmasın diye sımsıkı sarıldığı serçe yavrusunun biraz sonra öldüğünü fark edişini , çocugun gözyaşlarını ve ... Seni kaybeden beni anlayabilirmisin ..!

7) Ben Küçük Törenlerin Adamı Olmadın Hiç. Kralını Çektim Acının!! En Küçük Yaşını Bilirim. Şimdi Bir Heykel Gibi Dimdik Yarın Ne Olur Bilinmez.. Üç Günlük Dünyada Herşeyim Oldun.. Aslında Hiçbişeyimsin! Hoşçakal.. Kapatamadık Maziden Kalan Yaraları.. Yeni Renkler Yaratamadık Dünyanın Kininde! ELVEDA...

8) Piyasada değiLim,PrensipLerim yoktur Ama Seviyesiz değiLim.Kuralları Sevmem ama yersiz yere çiğnediğim qörüLmemiştir.Kinci değiLim Ama unutmam.Şefkat gösteririm ama şımartmam.DaLga geçerim ama kırmam.Ciddiye aLırım ama kapıLmam.Huzur veririm Ama Söz vermem.Sahip olurum Ama AiT Olmam

9) Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , èƒéndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí ¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , öLèné Kadar í¢mèzsém ¦ GèncLígím ßana Haram oLsµn ..!

10) ADAM SanDıkLARIMIZ MaDaM CıkTI. .

11) Eqer Hayat Bir Gün Bize Oyun Oynayıp Seni Benden Alıp,Başkasının Kollarına Atarsa ; Seni Dansa Kaldıracak İlk Müzik Cenaze Marşım OLsun.!!

12) Kız Milleti Neden Hoşlanır ? Hem Piskopat Olcan Hem Bilgili,Taktın mı Koluna yakışacak! Kodun mu Duvara Yapişacak.Kız Milletiniz Sözünü Dünleyecen Ama Yerine Getirmeyen! Romantik Olcan Mum Işığında Tokatlıycan!...

13) Cüzdanım Esrar doLu gidiyorum hayat kumarına, dünyaLarı kaybettim güLüşün 10 numara. Asmışım bi Resmini karşımdaki duvara, her sana bakışımda yaparım bi Cigara.

14) aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa.

15) Raki,sarap iciyorsam sana ne Yoksa sana bir zarari icerim.ikimizde gelsek kildan kopruye Ben durustsem sarhosken de gecerim.. !

16) Ölümüm eSrardan kefenim çarsaftan mezar tasım zivanadan mezar çiçegim 3 mese Cigaradan oLsun..

17) cekmıs esrarı gözlerı kanlı yolda yuruyor bır delıkanlı bakısları masum ama belalı hayata kusmus dostlarına sevdalı yaralı yureyı dıkıslı bedenı bos gezmez belındedır sılahı

18) dınle be sosyete kızı dınle sanmakı asker sevmez aglamaz agladıgı zaman kımse susturamaz anla be sosyete kızı anla sanmakı asker kaybolmaz kayboldugu zamn kımsese bulamaz

19) Duydumki Vefasız İncinip Küsmü$ DarıLsa Ne Yazar DariLmasa Ne..Layık oLmadıqı GönüL Tahtına KuruLsa Ne Yazar KuruLmasa Ne..ßen Keder Üretir Dert Yanarim ALeme İßrettiR Her ßiR Satırım.Kırk YıLda ßir HaLim Hatırım SoruLSa Ne Yazar SoruLmasa Ne YaZar..

20) Senin yokluğun bizi vursada senin yokluğunda bile seni yaşatmaya and içtim ALAYINA İSYAN ÖLÜME DOSTLUK

21) Né ãğLãyãCãk KãdãR Gûnãhkãrım Né GôkLéré ¢ıkãßÎLéCék KãdãR Mã§um.Né Gé¢mÎşdé Yã§ãdıkLãrImdãn Huzur§uzum Né §u ãn YãptıkLãrımdãn MutLu.§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

22) Ardımdan ağlama dönmeyeceğim.. öldün mü kaldın mı bilmeyeceğim.. aslında öğrenmek isteyeceğim.. Ne bir ses, ne haber vermeyeceğim..

23) Hadi Be!!! Aşkmış, Meşkmiş, Seviyormuşmuş, Yok GeLmezsem YoLumda ÖLüyormuş. Ya Sen Çocukluğunda Çok Masal DinLedin, Yada Ben Soğumuşum İnsanLardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Soğumuşum Yaşamaktan. Boşver; Düşünme ÖyLe Kara Kara,bu DeVirDé Ask Ta paRa MéşkTé!!.

İngilizce Msn Nickleri ve Türkçe Anlamları If you show Me reaL Love baby i'll show you mine..
    (bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım..)

You see that shackle..? I'm Your sLavee...!
    (Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)

I've become so numb , i cant feeL you theree..
    (Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )

Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..

(Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi..radyonun kısık sesını arttırarak..Hıc kımse duymaz senın çığlıklarını..)

She said I'm leaving..Cause He cant take the pain..It is hard to continue this love it aint same..
    (gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu..bu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi...)

Things I loved before, are now for saLe..
    (önceden sewdiğim hersy şimdi satılık..)

Here is a little story that I made up So Let's make believe
    ( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım..)

I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around , I've just begun
    Don't wanna settle down
    ( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum..daha yenı basladım durulmak ıstemıorm..)

Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow
    ( Gölgenden korkma , kaderinden saklanamazsın )

I lie and I lie and I lie till there's no turning back;I don't know why
    (Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dek;Bilmiyorum neden)

oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful
    (bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel)

No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion
    (uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut)

I don't know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me
    (Bilmiyorum kime güveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor)

I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn't even matter
    (O kadar çok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hiçbir önemi kalmadı)

know that i can't get over you;'cause everything i see is you and i don't want no substitute;baby i swear it's deja vu
    (seninle baş edemediğimi bil;çünkü gördüğüm herşey sensin ve yedeğini istemiyorum;bebeğim yemin ederim bu bir deja vu)

No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
    (hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hiç kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)

I'm so over being blue;Cryin over you;And I'm so sick of love songs;So tired of tears;So done with wishing you were still here;Said I'm so sick of love songs so sad and slow
    (Çok hayalciyim;Sana ağlarken;Ve aşk şarkılarına hastayım;Gözyaşlarına çok yorgunum;Senin hala burada benimle olmanı dilerken;Dedi ki aşk şarkılarına hastayım çok üzücü ve yavaşlar)

Strange infatuation seems to grace the evening tide;I'll take it by your side;Such imagination seems to help the feeling slide.
    (akşam vakti garip karasevda güzel görünür;bn onu senin yanından alacağımn;böyle hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı olur)

I... Take the plan, spin it sideways.I... Fall. Without you, I'm Nothing.
    (ben...plan yaparım yol kenarlarına ağ örerim.bn...yenilirim.sensiz ben bir hiçim.)

I've never written a love song.That didn't end in tears.Maybe you'll rewrite my love song.If you can replace my fears.I need your patience and guidance
    (Gözyaşları içinde bitmeyen bir aşk şarkısı yazmadım.Belki benim aşk şarkımı tekrar yazabilirsin.Eğer korkularımı silebilirsen.Senin hoşgörüne ve rehberliğine ihtiyacım var.)

You put me through

(sen beni baştan sona ifade ediyorsun)

You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.

( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )

Though I'd die to know you love me I'm all alone.

(Beni sevdiğini bilmek için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım... )

listen to each drop of rain whispering secrets in rain...

(yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. )

You're too important for anyone.

(Sen birisi için çok önemlisin)

i will not be drowned by your thoughtless screaming

(senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım)

You will never be good enough

(Asla yeterince iyi olmayacaksın)

I have lived and I died for you

(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)

perfect by nature icons of self indulgence
    just what we all need more lies about a world that never was and never will be

(Doğuştan kusursuz Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey
    bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç var olmamış ve olmayacak olan)

somehow now you're everybody's fool

(Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın )

Msn Nicki İçin Delikanlı

Sözler кöşєуι ∂öηѕєм öℓüм ∂üz gιтѕєм нαуαт göℓgєℓєя ιçιη∂єуιм

кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓

๓єђ๓єt ๔ยlкค๔เг

уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız

∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz.

öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !!
    .
    вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя.

αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя.

нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя.

αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя.

∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм.

ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz.

нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє..

вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя.

∂üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя!

вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк.

ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη.

ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα.

вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz.

ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя.

нєя güη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя.

ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк.

ηαмıмızıη вüуüкℓüğü, ∂σѕтℓαяıмızıη вüуüкℓüğüη∂єη∂ιя

100 lerce msn nick Nette gezinirken bir site buldum içerisinde bir sürü güzel nick var. Ama hepsi ingilizce. Site Nickleri kategorilere ayırmış.
    KATEGORİLER
    ---------------------
    Funny ----------------Eğlence
    Quotes ---------------Alıntı
    Love ------------------Aşk
    Compliments -----------Selamlar,Saygılar
    Weird thoughts --------Garip Düşünceler
    Insults 18+ ------------Hakaretler +18
    Male (PG) -------------Bay
    Female (PG) -----------Bayan
    Male and Female (PG) --Bay ve Bayan
    Funny Names ----------Komik İsimler
    Dirty (Strictly 18+) -----Çirkin (Kesinlikle +1
    Misc. ------------------Diğer

işte site

http://www.coolmessengernames.com

ÖrneK : *¤¸¸.·´¤* SenSiz CanSiz CanparCam MühürgözLüm I Love You Forevêr .. *¤`·.¸¸¤*

Linke TıkLadiqiniz zaman qörCekSiniz ArkadaSlar ..

BaŞKa KoNu aÇıLMaSıN

Orjinalden alıntı: CéHéNNéT

• Plus suz Nick Kaybetme
    msn plus olmadan da nick göstermeyin

MSN Messenger'dan "Araçlar > Seçenekler" bölümüne girin ve "Görüntü Adım" bölümündeki alanı öncelikle silin.

ALT tuşuna basılı tutarak klavyenin sağ tarafındaki 2 5 5 tuşlarına sırasıyla basın ve elinizi ALT tuşundan bırakın. Bu işlemi yaptığınızda bir boşluk eklendiğini göreceksiniz. Şimdi "Tamam" tuşuna basın.

artık nickkiniz yok

Orjinalden alıntı: CéHéNNéT
  • Teşekkürler
  • saol
  • ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz...

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...
    Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar.
    Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz,
    serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun.para şöhret elin olsun
    tatlı dilin benim olsun.sensiz geçen yüzyıl değil.seninle gecen bir gün benim olsun aşkım.

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz.
    Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.

SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

Bir gün sen de beni ararsın.Bir hasret seni yakar, deli bir özlem sarar ağlarsın: Geri dönmek istersin, eski bir şarkı yakar birden,
    gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni.

Ben bir çocuğum aşka kandırılmış.

Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış.

Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış.

Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış.

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
    Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda...
    Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! ..
    Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
    ANLAYAMADILAR...

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
    MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM

fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmezz.

kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım

Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim
    Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş çok görme bana!!!

Secde Ettim aşka taparcasına uğrunda Tanrının Yolundan oldum
    Sebep sensin bütün günahlarıma sevdikçe sayende günahkar oldum!

ben sensiz cennette yaşamaktansa seninle cehennemde yanmak isterim

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz
    Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim

İçtiğim Şarap OLsun Çéktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Müslümcüysé Canım Féda oLsun..

SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS,
    OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS.

Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!!

Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!!

Ağlamak cocuklara affetmek ALLAH a mahsustur,Bir gün beni aldatırsan ağlamam cocuk değilim affetmem ALLAH değilim...

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara
    kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA

Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ

Efkarlıyım bu gün yine gurbet elde akşam oldu içip küstüm kaderime ayrılık oldu.
    Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gözyaşımı silsin hasta düştüm gurbet elde yanlızım şimdi

seninle başladığına inandığım bir hayatı,sen olmadan nasıl yaşarımmm...

Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem...

DENIZ YA KUDURMALI YA DURULMALI,HANCER YA SONUNA KADAR SAPLANMALI YA KININDA DURMALI.
    SEVECEKSE INSAN YA OLUMUNE SEVMELI,YADA HIC.

Bugün senin için bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim.!!

Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..

GULLER ARASINDA BIR DIKEN KIRIK MASADA ICKI ICEN AZAB OLMUS GÖNLÜ ESRAR CEKEN
    NEREDE BIR MUSLUMCU GÖRÜRSEN BENI HATIRLA!

Kim Démişki SarhoşLuk Kötü Şéy Oysa Bén Hérşéyimi Ayıkén Kaybéttim..

DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA...

Dumanımda o vardı, sigarayı bıraktım; kadehimde o vardı, içkiyi bıraktım;
    rüyalarımda o vardı uyumayı bıraktım; baktım ki onsuz olmuyor, yaşamayı bıraktım!

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman.

aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane ,görünüsüm serseri ama gönlüm sahane
    sil at aklından yazıp cızdıgın eserı herkezden üstundür su gördügün serseri

Gittiğin gün kendin gibi herşeyimi alıp gittin.Sen gittin ben bittim.
    Kader deyip çekip gittin.Sen suçlu değilsinde,kader mi suçlu ey zalim.

Her sokak köşesinde kavgamız,okulda kıravatımız,dostumuzda hatıramız,
    düşmanımızda façamız,her meyhanede masamız,sevenlerimizde adımız silinmez.

Senin gözün hep yükseklerde benim ise sende.Sen marka dedin ben mutluluk,sen son model araba dedin ben sevgi dedim,
    sen en büyük mutluluk para dedin ben ise sana kavuşmak dedim ve bırakıp gittin.

Tek başıma kalmış bir karanlıktayım bağırıyorum sesim çıkmıyor,arıyorum yolumu bulamıyorum;bir yanım uçurum ,
    bir yanım ormanlık.Uçuruma gitsem ölecem,ormana gitsem kurt,çakalın kucağına düşecem çıkmazdayım.

HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE
    KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR ÇEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ

Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim sen ise bir insan olma cesaretini gösteremedin.

Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.

Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım
    ama dudağında ruj arkasında puşt görürsem anam avradım olsun benzin döker yakarım...

KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GöNLüN oLsUn.aL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN.
    ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!!

Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.
    Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.

Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam.
    Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam...!

Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,
    Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin....

SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,
    ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN...

BİLİRMİSİN BİLDİĞİMİ BİLMESSİN BİLDİĞİMİ BİLSEYDİN BİLDİĞİMİ ANLARDIN SEVDİĞİMİ

Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Dönmeyene Dön
    Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır

Çaresizlikten kesemediğimiz sakal şimdi züppelere moda olmuş kardes zoruma gidiyor işte

Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim
    dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş geç anladım ..

Aşkımız için dünyayı yıkarım, Yeri göğe katarım, o da olmazsa gülüm, kendimi yakarım.

OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İçİn ÖLür şEKLİmiz İçiN yaŞaRız..!!!...

€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.
    BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!

DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir

KaLdırımLarı üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik..Oksijenimiz Sigara
    Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek..!

laf sokma kapak oLursun uğraşma etiket oLursun yavşama köpek oLursun biraz adam oL ki yanımda yer buLursun.

HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA,
    HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!!

H£R CanL! öLümü TatacaqTır

ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $iq Giyinip PahaLi H£d!y€Ler aLmayı ßiLmeyiS
    aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi öLümüne Severiz..!!!

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ OLDU

SEN + BEN = BIRIZ SEN - BEN = HICIZ SEN / BEN = BÖLÜNMEYIZ.... !!!

siir yazmak seni sevmek kadar guzel olsaydi sana degil ama senin icin yazdigim binlerce siirlere asik olurdum

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...

$arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz Ç€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!!

YERİ GELİR EFENDİYİZ YERİ GELİR SERseri YİZ DUVARLARDA İSMİMİZ
    KIZLARDA RESMİMİZ OLSADA BİZ SEVDİKMİ ALLAH INA KADAR SEVERİZ

rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım.!!!

Sizin oralarda yıldız kaydığında dilek tutulur bizim buralardaysa birinin öldüğüne
    inanılır...ne yani sizin dileklerinizin kabul olması için bizden birinin ölmesimi lazım....

Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KüçüLdüySen ... ßen Senin
    UğrunDa ÖLümü Göze ALaCak Kadar ßüyüDüm Demek†ir...

Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme,
    Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu hale.

ne paranın delisi ne pezevengin gölgesi ne ****nin bekçisi nede silahın tetikçisi olduk
    biz gönlümüzün efesi ortamların delisi dostlarımızın kölesi olduk

sen benım ıcımde oldugun surece ne sen kımseye rakıp nede kımse sana rakıptır cunku sen benım ıcın teksın..!!

CESEDI MEYHANEDE BULUNMUS ICKI DOLU MASAYA KONULMUS DUA YERINE MUSLUM OKUNMUS
    NEREDE BIR MÜSLÜMCÜ GÖRÜRSEN BENI HATIRLA!
    GECELERI PARKLARDA YATAN AC KARNINI SIGARAYLA DOYURAN YAKASIZ GÖMLEGE KRAVAT TAKAN
    NEREDE BIR MÜSLÜMCÜ GÖRÜRSEN BENI HATIRLA!

birgün soracaksın."ben mi hayat mı"?diye."hayat" diyeceğim.sonra sen
    küsüp gideceksin.ama hiçbir zmaan bilemeyeceksin ki;benim hayatım sensin...

ßir İnsanın GösLERİ neLER ANlATIR ßİlİRMİSN Taßiki ßilemesSin eğer ßilSeydin Seni NE coq Sevdiğimi anLardn
    Ruhun Cıkmı$ ߀deninden $€yTanın eSiri oLMU$sUN Nerden anLadım ßiliyormusun Taßiki GösLerinden..!!!

ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!

Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yürekte arıyorum..!!

€skiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu!!!

ßir Gün ßir SiLah ve ßir Gül iLe Sana GeLeceğim Ya Gülü aLırSın a$kım oLurSun Yada SiLahı Cekip ßeni WururSun...!!!

BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR
    GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA....!!!

€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$
    Vede umutLarı Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSer!Sinden SevgiLer...!!!

aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin..!!

Meyhaneden masam kaldırıldı,karakoldan defterim dürüldü,savcı kalemimi
    kırdı,darağacına tesbihm asıldı,sevmek bu kadar suçsa beni asın razıyım.

Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde zulüm,ne ensemde ölüm,o gün yanlızca sen olcaksın gülüm

* Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadın ölürken, dili.

* Erkekler yaşlanır, kadınlarsa değişir.

• hepsi alıntı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.