Şimdi Ara

MSN SKYPE GEÇİŞ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Bu msnin skype'ye geçeceğini duyunca yerindeki bilgisayarlarımızı Skype'ye yükselttik.Yükselttiğimiz günden beri kimsenin bilgisayarında skype'de problem yok.Benim bilgisayarımdaki skype sürekli durup dururken kopuyor.Diğer arkadaşlarım söylemesi koptuğu konusunda herhangi bir bilgim olmayacak.Güvenlik duvarı kapalı.Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz. İnternet talan ettim hiç bu problemle ilgili bir şey yazılmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: maharet_ellerde

Arkadaşlar.Bu msnin skype'ye geçeceğini duyunca iş yerindeki bilgisayarlarımızı Skype'ye yükselttik.Yükselttiğimiz günden beri kimsenin bilgisayarında skype'de problem yok.Benim bilgisayarımdaki skype sürekli durup dururken kopuyor.Diğer arkadaşlarım söylemesi koptuğu konusunda herhangi bir bilgim olmayacak.Güvenlik duvarı kapalı.Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz. İnternet talan ettim hiç bu problemle ilgili bir şey yazılmamış.

Dosya bozukluğundan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle skype silip yeniden yükle ... Ağ bağlantın kablasuz ise ve bir ağ bağdaştırıcı kullanıyorsan onu güncellemeyi dene ama dosya bozukluğundan kaynaklandığına emin olabilirim çünkü aynı sorun bende de vardı skype silip yükledim düzeldi...Skype de ki işe yaramaz eklentileri kaldır çünkü onlarda hat düşmesi yapıyorlar.. Yardım edebildiysem Ne Mutlu Bana...

• Söylediklerinin hepsini yaptım yükle kaldır mafoldum.Düzelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maharet_ellerde

Söylediklerinin hepsini yaptım yükle kaldır mafoldum.Düzelmiyor.

kardeşim bence net kablolarında bir sorun var bir baktır istersen.
  • msn de böyle bir donma oluyordu onu explorerdan düzeltiyorduk.
    şimdi explorer a gir oradan "internet seçenekler" ini bul, açılan pencerede "Bağlantılar" a gel orada hemen altta "Yerel Ağ Bağlantısı" var ona tıkla açılan yeni pencerede "Ayarları otomatik algıla" nın yanındaki işareti kaldır sonra tamam de uygula de kapat.
    umarım skypeta da olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.