arkadaşlarım ve büyüklerim benim bi sorunum var siz deneyimli msn kullanıcısı olarak soruma cevap verirseniz sevinirim ama yardımcı olamıcaksanızda şimdiden teşekkür ediyorum hepinize ; ben eskiden sohbet günlüğü tutuyordum ancak format attım ve sohbet günlüklerimi şimdi nasıl bulabilirim msn günlüklerimin yedeğini alabilmemin bi yolu varmıdır acaba ; HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER !!!
öncelikle geçmiş olsun dosya kurtarma yazılımları ile silinen msn günlüklerinizi geri alabilmeniz mümkün ..... program olarak recover my files önerebilirim
format esnasında msn iletilerinizin silinmesini engellemek için msn messengerde araçlar + seçenekler + iletiler deki en altta bulunan ileti kayıt yeri olarak d: sürücüsünde belirlediğiniz bir klasöre kaydederseniz format esnasında silinmeyecektir kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
öncelikle geçmiş olsun dosya kurtarma yazılımları ile silinen msn günlüklerinizi geri alabilmeniz mümkün ..... program olarak recover my files önerebilirim
format esnasında msn iletilerinizin silinmesini engellemek için msn messengerde araçlar + seçenekler + iletiler deki en altta bulunan ileti kayıt yeri olarak d: sürücüsünde belirlediğiniz bir klasöre kaydederseniz format esnasında silinmeyecektir kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
teşekkürler banada lazımdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme