arkadaslar gecenlerde arkadasimin birtanesi bana msnden kim seni silmis yada kim engelemis ogrene bilirsin diye bir site verdi bende salak gibi girdim o siteye ve msn imi yazdim ama ogun bugundur kendi msn imi actigimda kendi kendime anlik ileti yolamisim gibi mesaj geliyor ama her actigimda ayni mesaj geliyor , kendi kendimize mesaj yolamamis imkansiz oldugu halde bu mesaj nasil geliyor yada butun msn arkadaslarimada gidiyormu bilmiyorum bu sorun icin ne yapmam lazim yardim edermisiniz??
BENIM BAŞIMA GELDİ BU TİP Bİ ŞEY AMA.. Ben sistem geri yukleme yaptım.sonra duzeldi..başka yolu yok
virüs geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ReCePBdR
quote:
Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss
BENIM BAŞIMA GELDİ BU TİP Bİ ŞEY AMA.. Ben sistem geri yukleme yaptım.sonra duzeldi..başka yolu yok
arkdş haklı. "Sistem Geri Yükleme" yaparsan düzelebilir.
ben acemiyim yapama:( nasil yapilir kolay bir yolu varmi?
haa aklima geldi sôylede birsey var sadece bir pc de degil hangi pc den olursa olsun her msn actigimda geliyor o sayfa ?? istemi silip yeniden yukledim diyelim bu sorun msnin kendinde :(
bilgisayarım/tüm programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yukleme-buradan bilgisayrını geri goturebilirsin virus ne zaman bulaştıysan ondan 1 onceki gune git .ayrıca sildiği gunler de de yaptıgın işlemler verilerin silicenecek ..sildiğin gunler i.çin sadece.... yada sen kişi listeni kaydet yeni bir hesap aç .sonra listeni aktar . .kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme