Şimdi Ara

MSN winks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben gecen tekrar sormustum bu winksleri naail yukleyecegimi herkes bana msnle ilgili hersey diye bi baslik var ordan bakti.Ordaki winks paketinide indirdim ama 'The application failed to initialize properly click ok to terminate the application' yaziyor.Yani oradaki dosyada bi isime yaramadi ve ben elimde winksle ilgili binbir turlu dosya varken installer tarzi birseyim olmadigi icin bunlari kullanamiyorum.Surada messengerdan gercekten anlayan bi allahin kulu yokmu gercekten?

• dosyayi indirince actin mi sirasi ile hic bir arti program kullanmadan Winks kalsorunde bulunan MSN Mood or Wink File dosyalarinin ustune 2kez klikle ondan sonra bak bakalim MSN deki Göz Kırptıklarım arasında eklenmiş olması lazım..

bu manuel yontem yanii extra bir program olmadan tek tek o winks leri 2klikle yukleniyor...

benimde bir sorunum var ama yeni bir topic aciyorum hemen senin ustune
  • al dostum boyle olmalı yada sisteminde engelleyen bir sey yoksa kesin olmali tabi birde eski bir windows işletim sistemi kullanmiyorsan..

• aynsini yapiyorum ama yaninda msn winks yada moods file diye yazmiyo dosyanin sadece MCO file yaziyo yani anlasilan benim windows tanimiyo bu dosya tipini xp kullaniyorum sorun baska ne olabilirki?
  • msn versino nedir emin degilim ama beta desteklemiyor olabiilr msn 7.0 0813 surumunu yuklemen lazim
  • bendede 0813 versiyonu var ne yazikki :(
  • resim koy gorelim boyle anlayamadim ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Messenger problem
    4 yıl önce açıldı
    WhatsApp Viewer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.