Soru açık biri size deseki hayatının sonuna kadar birini kullanmayacaksın hangisini seçersin? Soru zor biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: midnattsold) hiçbiriAlıntıları Göster MSN tabi ki. DH'nin yerini tutabilecek forum buluruz (xtremesystems Tamam tamam banlamayın ). Ama msn'siz olmaz.
quote:Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***MSN tabi ki. DH'nin yerini tutabilecek forum buluruz (xtremesystems Tamam tamam banlamayın ). Ama msn'siz olmaz.Alıntıları Göster elma mı kivi mi (armut bile değil yani )
quote:Orijinalden alıntı: Snaqeelma mı kivi mi (armut bile değil yani )Alıntıları Göster Ne diyim a mı diyim be mi diyim ce mi diyim
quote:Orijinalden alıntı: IgniteNe diyim a mı diyim be mi diyim ce mi diyimAlıntıları Göster msn boş iş aynı tipler aynı sohbetler. git buluş arkaldaşlarınla. ama burda sınırsız insan kapasitesi sağolsun sıkılmak ne mümkün:O
quote:Orijinalden alıntı: IgniteNe diyim a mı diyim be mi diyim ce mi diyimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Eternal_Fox Ne diyim a mı diyim be mi diyim ce mi diyim a mı dim be mi dim c mi dim d mi dim
quote:Orijinalden alıntı: CemreUquote:Orjinalden alıntı: Eternal_Fox Ne diyim a mı diyim be mi diyim ce mi diyim a mı dim be mi dim c mi dim d mi dimAlıntıları Göster bu soruyu soranı kalasla döver yoluma devam ederim
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusbu soruyu soranı kalasla döver yoluma devam ederim Alıntıları Göster Yemişim MSN'inizi For ever DH
quote:Orijinalden alıntı: çok da nickimdeYemişim MSN'inizi For ever DHAlıntıları Göster Önce DH deki herkesin msnini alırım sonra MSN derim
quote:Orijinalden alıntı: TechN9neÖnce DH deki herkesin msnini alırım sonra MSN derim Alıntıları Göster bin tane forum var piyasada..
quote:Orijinalden alıntı: TechN9neÖnce DH deki herkesin msnini alırım sonra MSN derim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TechN9ne Önce DH deki herkesin msnini alırım sonra MSN derim Evet DH de baktığımız haberleri DH dekilerin msn'sinden de öğrenebiliriz. Benim msn üyeliğimin tarihi DH den 3-4kat daha fazla
quote:Orijinalden alıntı: metal__kingquote:Orjinalden alıntı: TechN9ne Önce DH deki herkesin msnini alırım sonra MSN derim Evet DH de baktığımız haberleri DH dekilerin msn'sinden de öğrenebiliriz. Benim msn üyeliğimin tarihi DH den 3-4kat daha fazlaAlıntıları Göster Rahatça DH diyorum çünkü msnimde 7-8 kişi online(tandığım kişiler olmasına rağmen)hiçbiri cevap yazmıyor...
quote:Orijinalden alıntı: HighVoltageRahatça DH diyorum çünkü msnimde 7-8 kişi online(tandığım kişiler olmasına rağmen)hiçbiri cevap yazmıyor...Alıntıları Göster yerine Göre değişior Msnde konusmucak kişi olmazsa DH Ama konusucak kişi olsa dh akLıma gelmior
quote:Orijinalden alıntı: lolexyerine Göre değişior Msnde konusmucak kişi olmazsa DH Ama konusucak kişi olsa dh akLıma gelmiorAlıntıları Göster Boşver DH'yi. herkesin MSN'ini alırım. Ordan milletle geyik yaparım. Hem banlanma riski de yok. Üyelik silinme derdi yok. Post kasma derdi yok.
quote:Orijinalden alıntı: ÜnalBoşver DH'yi. herkesin MSN'ini alırım. Ordan milletle geyik yaparım. Hem banlanma riski de yok. Üyelik silinme derdi yok. Post kasma derdi yok. Alıntıları Göster SanalKanus bu soruyu soranı kalasla döver yoluma devam ederim Kaçınn kalass
quote:Orijinalden alıntı: xxxxvaderxxxxSanalKanus bu soruyu soranı kalasla döver yoluma devam ederim Kaçınn kalass Alıntıları Göster 1-1,5 yıl önceki dh etraf çocuk doldu, dh nin içine edildi....