Hocam 100'den fazla tyt denemesine girdim ama bu sınav ortamı bambaşkaymış. Şimdiye kadar stresimi yönetmeyi başaramadım bundan sonra ne değişir bilmiyorum... |
MSÜ yorumlarımız/ sonuca göre editlendi (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne değişeceği sizin elinizde hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
sınav sonrası yorumum eklendi
-
tr
dil bilgisi kolay
paragraf sonlara doğru zor sorular vardı.
mat
geosu bence kolay-orta arasıydı
mat kısmında güzel sorular vardı ama normal ösym matı işte
fen
fizikte 1 2 soru hariç kolaydı diye hatırlıyorum(fiziği tam hatırlamıyorum)
kimya klasik
biyoloji güzel 1 ya da 2 soru vardı( bu da klasik)
sosyal
msü sosyali zor diyorlardı cidden öyleymiş çok zorlandım sosyalde.
ama öyle kek bi sınav değildi bence.
-
hocam yorumunuz araya kaçmış şimdi gördüm. geçmiş olsun en azından nerede sorununuz olduğunu yksden önce keşfettiniz. stres meselesini çözmeniz lazım. ben de aylardır sınav anından korkuyorum hatta daha önce de yazmıştım dışarıda deneme çözmediğim için sınav anı tedirgin ediyor diye erken gittim salona heyecanım biraz azaldı. tökezledim türkçeye başlarken sonradan toparladım allahtan :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ribozomal Rna
Sosyalde patladim ben deonun disinda ortaydi. Iyi ki girmisim
ahahshdfosjkf hocam ben de sosyali iyi yapamadım ya.Tarih ve Coğrafyanız mı kötü özellikle ?
-
Din felsefe full. Tarih 2 yanlış coğrafya da 2 yanlis ksmxmxd bilgi sorularını yanlış yapıyorum hep
stresin başıma iş açacağını biliyordum ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. heyecan beklediğimden azdı ama okuduğumu anlayamadım vs. bir zaman sonra sınavın elimden kayıp gittiğini hissettim. dediğim gibi bundan sonra ne kadar düzeltebilirim bilmiyorum artık çünkü kendimi bildim bileli böyleyim. tebrik ederim ayrıca
-
einstein boşuna dememiş zaman görecelidir diye
ne için söylediniz hocam
-
taban puanları ne olur sizce
-
hocam ben msü işinden anlamıyorum hiç birkaç siteden baktım geçen senelere göre benimki hepsine yetiyor ama 4 numara miyop olduğum için alınamıyormuş
-
uplayalım
-
açıklanmış upu
(37 tr bekliyordum 38 gelmiş, 17fen bekliyordum 16 gelmiş)
hocam tebrikler, inşallah sınavda daha iyi netler görürüz
-
İnşallah hocam
Resmen 1 netle o kadar değişmiş ki sıralamalar. Sosyali 12 değil 17-18 yapsam daha iyi olabilirdi ama yapacak bir şey yok artık buna da şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X