Şimdi Ara

Mtc game den RP alıcam güvenlimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıktada belirttiğim gibi mtc gameden rp almayı düşünüyorum.Bir kaç konuya baktım güvenli diyorlar ancak benim ordan alma konusunda asıl isteğim 65 tl 6450 rp ye 2600 rp bonus vermesi.Bunu görünce şaşırdım ve ilgimi çekti yani niye riotdan alıyımki 2600 rp kara girmiş olurum.Mtc gameden rp alan bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi bu işin aslı astarı nasıldır acaba ?

• Ben almıştım 2 hafta önce. Güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantomex

Ben almıştım 2 hafta önce. Güvenilir.

Üstad sana asıl sormak istediğim bir kaç soru var.Cidden bonusu veriyorlar mı ? Sen kaç rp aldın ? ve işlem hızlı bir şekilde mi gerçekleşiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Üstad sana asıl sormak istediğim bir kaç soru var.Cidden bonusu veriyorlar mı ? Sen kaç rp aldın ? ve işlem hızlı bir şekilde mi gerçekleşiyor ?

Ben 840 rp almıştım, 6450 almadım şimdi haberim oldu o kampanyadan ama verirler herhalde, güvenilir site çünkü.

Edit: Şimdi baktımda 2600 dedikleri RP değil, MTC bonus :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantomex -- 8 Temmuz 2014; 3:31:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben 840 rp almıştım, 6450 almadım şimdi haberim oldu o kampanyadan ama verirler herhalde, güvenilir site çünkü.

Görüldüğü gibi 2600 rp diyor.Yarın çekicem umarım bi sıkıntı olmaz peki işlem hızlımı ?

• Hocam sorun çıkmazsa bende alayım olmadı yav :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr_Slayer kullanıcısına yanıt
    İşlem hızlı da bende şu an 400 mtc bonus var, nasıl kullanacağımı bilmiyorum. RP kodu değil bu sanırım, bi araştırmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşlem hızlı da bende şu an 400 mtc bonus var, nasıl kullanacağımı bilmiyorum. RP kodu değil bu sanırım, bi araştırmak lazım.

Aynen hocam dediğin gibi mtc bonusu olabilir o zaman çünkü 2600 rp banada uçuk gelmişti dediğin daha mantıklı sanırım ben yine riottan alıcam.
  • quote:

http://www.mtcgame.com/news/yeni-bonus-sistemi-duyurusu!

Hmm biraz gereksiz birşeymiş sağolasın üstad el mecbur yine riottan alıcaz.İyi geceler İyi forumlar sana..
  • Tamamen milleti kazıklamak adına birşey gibi geldi bana :D sevinmiştim ama neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamlı mtcgameden alışveriş yaparım ve kesinlikle öneriyorum , bonuslar kullanışlı fakat verdikleri bonus az . 1000 MB ye 1 tl hediye ediyorlar 5000 bonus puana 5 tl lik rp paketini çekebilirsin öyle düşün
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Görüldüğü gibi 2600 rp diyor.Yarın çekicem umarım bi sıkıntı olmaz peki işlem hızlımı ?

rp demiyo orda mtc parası sanırım o.Biriktirip ilerde bişeyler alabiliyon o parayla.Yanlış biliyosam affola.

• Mtcgame rezaleti!
    Bu siteden 196 TL'ye World of Warcraft Battle for Azeroth paketini satın aldım. Oyun kodunu hemen teslim alamadığım için Ticket attım yetkililere. Bunun üzerine bana, ön sipariş olduğu için oyun kodunun, paketin çıkmasından 1-2 gün önce teslim edileceği cevabını verdiler. Buraya kadar problem yok. Bu olaydan 2 gün sonra mtcgame yetkilisi tarafından arandım ve satın aldığım pakette fiyat güncellemesi olduğunu fiyatının 240 TL olduğunu ve teslimatı yapamadıklarını bildirdiler. Ben siparişimi vermişim alışverişimi yapmışım her şey tamamlanmış buna rağmen utanmadan bu şekilde beni arayıp fiyatı artırdık kusura bakmayın diyorlar. Gerek Hukuka gerekse satıcı ahlakına uymayan bu hareketi herkes  Mtc game den RP alıcam güvenlimidir ?bilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nogay92

Mtcgame rezaleti!
    Bu siteden 196 TL'ye World of Warcraft Battle for Azeroth paketini satın aldım. Oyun kodunu hemen teslim alamadığım için Ticket attım yetkililere. Bunun üzerine bana, ön sipariş olduğu için oyun kodunun, paketin çıkmasından 1-2 gün önce teslim edileceği cevabını verdiler. Buraya kadar problem yok. Bu olaydan 2 gün sonra mtcgame yetkilisi tarafından arandım ve satın aldığım pakette fiyat güncellemesi olduğunu fiyatının 240 TL olduğunu ve teslimatı yapamadıklarını bildirdiler. Ben siparişimi vermişim alışverişimi yapmışım her şey tamamlanmış buna rağmen utanmadan bu şekilde beni arayıp fiyatı artırdık kusura bakmayın diyorlar. Gerek Hukuka gerekse satıcı ahlakına uymayan bu hareketi herkes bilsin.
    4 sene olmuş hocam lolü bıraktım ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.