Şimdi Ara

***MTK*** cihazlar ALINACAK ***cihazlarinizi paylasabilirsiniz baslik altinda*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
9
Favori
12.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    freelander l10s MTK6577

satılıktır,,tesekkurler..
  •  ***MTK*** cihazlar ALINACAK ***cihazlarinizi paylasabilirsiniz baslik altinda***

***MTK*** cihazlar ALINACAK ***cihazlarinizi paylasabilirsiniz baslik altinda***

***MTK*** cihazlar ALINACAK ***cihazlarinizi paylasabilirsiniz baslik altinda***

MTK6582 TÜRKİYE'DE EN STABİL ÇALIŞAN MODEL VE İŞLEMCİLİ CİHAZIDIR. 1GB RAM VARDIR. 5.7" EKRAN.

• birinci kalite s4 i9500 150 lira
  • Arkadaslar orjinal mtk islemci kullanan çin markalari lutfen.replikalarla ilgilenmiyorum.hayirli alisverisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakancetinnet kullanıcısına yanıt
    Bu basliktaki ilk sayfaya bakin
    Orada istemediginiz kadar mtk markasi yaziyor.

https://forum.donanimhaber.com/goLastVisit_fav_ajax.asp?rd=yes&t=107580974

• XWING X kullanıcısına yanıt
    Link acilmadi ama xselleri diyosaniz benim amacim ikinciel hocam.tesekkur ederim

• pm
  • Zopo 3x 16 gb 3gb ram
    Zopo zp999 32 gb 3 gb ram

Fiyat teklifleri degerlendirilir.

• Lenovo a 806 sıfır, siyah kutusuz... Ne kadar verirsiniz.. Kendime aldım daha kullanmadan başka cihaz geldi...

• Redmi note 2 32 gb gri, 3 aylık, imei kayıtsız. 550TL istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 29 Şubat 2016; 0:33:31 >
  • Letv x600 Hello x10 işlemci , 3 gb ram . Fiyat 699 TL .
  • SIFIR bluboo xfire 2 350 TL
    İocean rock m6752 3 gb ram 8 çekirdek mtk6752 işlemci 5.5 inç full HD fiyat 430 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickersan -- 18 Nisan 2016; 17:52:40 >
  • Homtom ht 6 sifir 6250/ mah gercek batarya 2 gun yogun kullanimda sarz sifir 13+5 kanera 5.5 inc ime kaydi aliciya ait 550 tl

Sifir redmi3 imei kayitli 625

homtom ht3 mtk 6580 işlemcii 1 gb ram 8 gb rom 8-5 kamera 5inc 325 tl saglam harika akici bi ciha kendimde bundan kullaniyorum sifir 3 adet var 05459151133

• Lenovo vibe x2 1 yıllık kvk garantisi kaldı temiz cihaz kutusu vs duruyor teklifin pm

• Letv x900+ var
    SNAPDRON 810 8.cekirdek islemci
    4GB Ram
    64 GB Hafiza
    21 mp kamera
    6.33 inch ekran.
    Yeni geldi Hic kullanilmadi.
    Dusunurseniz ...

• redmi note 2 prime var kullandığım telefonum satmayı düşünüyorum ilgilenenlere..kasa olarak gayet temiz ama malum selfie kamerasın tozlandı. fiyat tekliflerine açığım.

• Çok temiz kullanılmış THL T6 Pro 275-TL, Sıfır Oukitel U2 375-TL ikiside Beyaz renk.
  • Homtom ht3 mtk6580 1gb ram 8 gb rom 5inc 300 tl

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.