Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mozden

İthalatçılar telefon başına kaç lira vergi ,bandrol vs. ödüyor acaba? Şimdi yurtdışından yanında 1 telefon getirip imei kaydı yaptıran vatandaş kadar ödüyor mudur acaba?

Yurtdışında parakendede 80 dolara satılan, teknolojisi en az 2 yıllık olan telefonu burada 650liraya fırsat diye zincir marketlerde satmanın kazancı nedir, mantığı nedir? Sözde garanti mi? Ömrümde 1 defa garantiden telefon tamir ettirdim, o da hepsiburadadan aldığım ve paketi açtığımda çalışmadığını gördüğüm benq marka windows mobile telefondu. Teleservicede 1 aydan fazla sıfır telefonun tamirini beklettiler bana.

İyi ki çin var. Şimdi yine 80-90 dolar civarı bir telefon daha bakıyorum.

Maalesef aliexpress, geekbuying Türkiye gönderimi kapatmış. Telefon alınamıyor. 2 yıllık telefonu 650 ye almaya devam.

• Mobil cihaz al sat grubumuz beklerim arkadaşlar

m.facebook.com
    ALIM SATIM SAHİBİNDEN Herkese Açık Grup | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/245535825850741

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mtk6737 ne rezil bi işlemcidir yahu, bir türlü IMEI atamadım maui meta telefonu görmüyor bi türlü , şöyle bi hata veriyo deli etti beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6735 inkini kullanmustim, 3 farkli versiyon m.meta denefim biri tanidi. Farkli surum m.metalarda dene

• wickersan kullanıcısına yanıt
    Akıllıbe de ki tüm maui metaları denedim ama olmadı yine şu hatayı veriyor maui meta ile telefona bağlanmaya çalışırken ..
    İşin ilginci MTK sürücüler de doğru yüklenmiş görünüyor, windows sürücü imza da devre dışı,

Tel t9 thl

pc win10pro

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - P 20170618 181334
    https://hizliresim.com/MvW1dN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Haziran 2017; 19:46:18 >

• Farkli bir usb kablo denemenin faydasi olurmu acaba?

• wickersan kullanıcısına yanıt
    biraz önce denedim farklı bir kabloyla olmadı yine şu chamelephonu duydum birde o yöntemin farkı nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Haziran 2017; 12:43:28 >
  • Malesef bilgim yok

• Benide cok ugrastirdi 6737,hocam kesin demiyorum ama fikrim,problemin Win10'dan kaynaklandiğını düşünüyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben win7 de yapmistim

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Ben aynı markanın letv le eco2 modelini uzun zamandır kullanıyorum. Kalite ve donanım olarak gayet iyi bir marka ve telefon sizinkisi. Firmanın asıl işi TV Medya. Büyük bir firma. Tel sektöründe de kaliteli ürünler çıkartıyor. Ama işletmecilik anlamında telefonda bir üst seviyeye çıkamadılar. Kapatma düşünceleri vardı bildiğim kadarı ile tel bölümünü. Yani Xiomi kdara bir yazılımsal desteği yok. İnternette kullanabileceğiniz romlar var. Türkçe dil desteği telefonun biraz zayıf kalabilir.

Özetlersek biraz kaliteli bir telefon olsun, telefonu kurcalamayı severim diyenlerdenseniz tavsiye ederim. Ama sadece kullanıcıyım, ingilizce sıkıntısı yaşarım diyorsanız telefonun beğenmediğiniz yönleri çıkabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmrsk

Ben aynı markanın letv le eco2 modelini uzun zamandır kullanıyorum. Kalite ve donanım olarak gayet iyi bir marka ve telefon sizinkisi. Firmanın asıl işi TV Medya. Büyük bir firma. Tel sektöründe de kaliteli ürünler çıkartıyor. Ama işletmecilik anlamında telefonda bir üst seviyeye çıkamadılar. Kapatma düşünceleri vardı bildiğim kadarı ile tel bölümünü. Yani Xiomi kdara bir yazılımsal desteği yok. İnternette kullanabileceğiniz romlar var. Türkçe dil desteği telefonun biraz zayıf kalabilir.

Özetlersek biraz kaliteli bir telefon olsun, telefonu kurcalamayı severim diyenlerdenseniz tavsiye ederim. Ama sadece kullanıcıyım, ingilizce sıkıntısı yaşarım diyorsanız telefonun beğenmediğiniz yönleri çıkabilir..

Teşekkürler. İngilizce sıkıntı değil. Sanırım bazı modellerinde Türkiye deki 4g ile ilgili sıkıntı olabiliyormuş. Ona dikkat etmek lazım.

• Zopo zp1000 model ekran lazım var mı elinde köşelerde kalan

• Merhaba,

Gümrük ten geçiyor mu telefon siparişleri. Geekbuying ten alan var mı.

• Güncel bir mtk işlemcili x25 veya x27 olabilir. Telefon tavsiyesi olan var mı
  • Beyler ulefone T1 için görüşleriniz nedir?

• Oukitel telefonlara imei atamıyor telefoncular.Oukitel e yazdım.çabucak cevap yazdılar ve imei atma kodunu verdiler saolsunlar.pc ye felan bağlamadan direk olarak *#8813# yapıyorsunuz sim1 ve sim2 ye yeni imeileri yazıyorsunuz.15inci rakam girmiyor gibi görinüyor ama giriyor.imeileri yazdıktan sonra o menüyü kapatmadan reboot diyin tele.yeni imeiler aktif olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: murattari

Oukitel telefonlara imei atamıyor telefoncular.Oukitel e yazdım.çabucak cevap yazdılar ve imei atma kodunu verdiler saolsunlar.pc ye felan bağlamadan direk olarak *#8813# yapıyorsunuz sim1 ve sim2 ye yeni imeileri yazıyorsunuz.15inci rakam girmiyor gibi görinüyor ama giriyor.imeileri yazdıktan sonra o menüyü kapatmadan reboot diyin tele.yeni imeiler aktif olacaktır

Guzel bilgi, tesekkurler. Belki oteki telefonlarda da ise yarar.

• Umidigi kullanıp test eden var mı ?
    Nasıldır , kaliteli midir , uzun soluklu kullanılabilir mi ?
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda umidigi z pro kullandım. Malzeme kalitesi gayet yeterliydi.

Yazılım olarak eksikleri var. Kameraları beğenmedim. Şahsen tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.