Şimdi Ara

mts dosyasını çevirmek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim daha doğrusu bugün kayıt oldum:)) panasonic hdc sd60 model kamera aldım 2 gün önce, çektiğim videoları bilgisayara atıyorum, gom player da da izleyebiliyorum, ancak nette çok araştırmama rağmen mts dosyasını avi ya da başka formatlara dönüştürecek free bir convert programı bulamadım, aslında bir tane buldum adı free hd converter, ancak bu program istediğim formata dönüştürse de görüntü kalitesi fazlasıyla bozuluyor, acaba görüntü kalitesini bozmadan ya da en az bozacak şekilde convert yapan bir program var mı bildiğiniz, ve ikinci sorum da dosyaları mts olarak dvd ye kaydetsem ve o şekilde saklasam bir problem olur mu? şimdiden teşekkürler...

• yok mu hiç bilen?
  • Ben de bir süredir yoğun olarak olmasa da dönüştürücü olsun, editlemek için olsun programlar arıyorum. Fakat benim dönüştürmedeki amacım notebook'um eski olduğundan 1080i'lik mts dosyalarını oynatmada yetersiz kalması. Dolayısıyla ebat ve çözünürlüğünün düşürerek convert eden programlar benim bu anlamda işimi görüyor.

Fakat sen kalitesinin düşmemesini istemişsin. Bu durumda ne için dönüştürmek istiyorsun onu bilmek lazım. Sonuçta PC'inde seyredebiliyormuşsun. PS3 veya Blu-ray playerlar'da da sorun olacağını sanmıyorum. Hatta yeni çıkan HD Media playerlar (popcorn, western hd tv gibi...)da da sorunsuz izlenebiliyor. Eğer .avi'ye çevirip dvd/divx playerlar'da seyretmek istiyorsan çözünürlük 720*576'nın üstünde kaldığı müddetçe avi'ye de çevirsen seyredemezsin.

Üstelik bu dönüştürme işlemleri gerçekten uzun sürüyor ve insanı bıktırıyor. Çok güçlü sistemlerde nasıldır bilmiyorum ama ben pes ettim diyebilirim.

Kusura bakma biraz laf ebeliği yaptım ama önce amacını bilebilirsek gereksiz yere program bulmak veya bulduktan sonra dönüştürmek için zaman kaybını önleyebiliriz diye düşündüm.

Eğer illa da bu senin için gerekliyse biraz daha bekleyelim bakalım. Bir bilen çıkacaktır inşallah...Belki ben de faydalanırım.

• teşekkür ederim cevabın için umarım iyi bi program bilen çıkar da bu sıkıntıdan kurtulurz, aslında mts ile problemim yok pc de izleyebilyorum ama galiba biraz alışkanlık meselesi ve bir de dvd player da izleme isteğinden dolayı avi ye çevirmek istiyorum
  • Edius Pro Coder ile çevirebilirsiniz.
  • teşekkür ederim cevaplarınız için her iki programı da deneyip yorum yazacağım, çok sağolun...
  • İKİ PROGRAMI DA DENEDİM KAYDA DEĞER BİŞEY ELDE EDEMEDİM, DAHA DOĞRUSU İKİSİNİ DE ÇALIŞTIRAMDAIM, GARİP GARİP HATALAR VERİD HİÇ BİŞEY ANLAMADIM, BEN "FREE HD CONVERTER" DİYE Bİ PROGRAM KULLANIYORUM KULLANIMI SON DERECE KOLAY VE SORUNSUZ AMA İSTEDİĞİM KALİTEDE AVİ YE ÇEVİREMİYORUM MAALESEF PROGRAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
  • forumda bu kadar kamera kullanan varken cevap bu kadar az mı? arkadaşlar hala istediğim gibi bir dönüştürücü bulamadım, 35 dolar verip emicsoft un dönüştürücüsünü almayı planlıyorum lütfen bildiğiniz bedava programlar varsa yazar mısınız?
  • selam. direk hiç bir işlem yapmadan seyretmek istiyorsanız power dvd ile izleyebilirsiniz en son sürümlerinden hatasız bir sürümünü indirin ve izleyin.ben power dvd 9 kullanıyorum..format değiştirmek isterseniz ise format factory ile çevirebilirsiniz kullanımı oldukça kolay ve türkçe olup kendiniz istediğiniz seçeneği ayarlamak çok kolay.örneğin ben mp4 formatında orjinal 1080p de çevirip medye player de izleyebiliyorum.ve ayrıca daha düşük dvd 720x576 çözünürlüktede çevirip dvd yapabiliyorum.aklınızda bulunsun.avi ye çevirdiğimde görüntü dalgalanma yapıyor.inşallah yardımcı olabilmişimdir.
  • hudev

Allah senden razı olsun kardeşim çok sevdim Format Factory programını, hemen bi örnek dönüştürme yaptım mts den avi ye seste filan sorun yok ama görüntü kalites hd gibi değil, sanırım en kötü görüntü kalitesi avi formatında oluyor değil mi? sence gom player da filan açacak ve kaliteden çok fazla ödün vermeyecek hangi format iyidir bir de onu cevaplarsan çok sevinirim.. tekrar çok teşekkürler...
  • hocam bende aynı durumdayım su an hangi programları kullanıyorsunuz..
  • Format Factory kesinlikle yükleyiniz...
  • Dvd player de izleyecekseniz Panasonic in kendi programını kullanabilirsiniz. Bu program kendisi dvd formatına çeviriyor ve dvd ye yazıyor dosyaları.
  • Mts ye nasıl çeviriyoruz peki yeni makine var hd ceken ne formatıysa plazma panasonicte oynatmıyor mts ler oynuyor nikon s9050 de çekilen videolar oynamıyor
  • Xilisoft video converter 6 Ultimate öneririm.HD videoları da gayet guzel convert ediyor.Ancak free degil ucretli bir yazilim.Free ozellikteki video converter yazilimlardan istedigin verimi alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.