Sharpen your weapons for MU2! Currently in development in our Seoul game studio, MU2 is the epic sequel to the action-packed MU series. Keep your eyes peeled, as we’ll bring you more news about MU2 in the near future!
Metin2 Cabal tarzı bişe olacak sanırım. Sonunda MuOnline ın da içine edecekler.
ADMLee
kullanıcısına yanıt
Pek sanmıyorum metin 2 yada cabal ile alakası olacagını, videolarda gördüğüm kadarıyla diablo tarzı desek daha dogru olur, oyunun içine ederler mi bilmiyorum bunuda zaman göstericek umarım beklentilerimizden güzel bir oyun ortaya cıkarırlar :)
Zamanı gelmişti, iyi birşeyler çıkar inşallah ortaya.
Bir yandanda iyi oldu aslında. Sonucda bize yenilik lazım nerede yenilik ben oradayım. En azından ülkemizdeki Metin2 yi bilen kesim MuOnline ın da var olduğunu öğrenir bu sebeple.
quote:
Orijinalden alıntı: inspiretr
Webzen ile gpatato birleşti arkadaşlar Mu 2 için
MU2 – currently in development
Sharpen your weapons for MU2! Currently in development in our Seoul game studio, MU2 is the epic sequel to the action-packed MU series. Keep your eyes peeled, as we’ll bring you more news about MU2 in the near future!
Her halukarda Skill ve itemlerin ayni oldugu, oyunun Diablo ya benzicegi birsey bekliyorum ben, belki yeni nesil mu oyunculari olabilir ama eski kafa playerlara cazip gelmez diye dusunuyorum bende.
Ama mutlaka yeni bir cag Mu yapmak zorundalar yoksa oyun tamamen unutulup gidicek, cunku yeni sezon isminde patchlerden hicbirsekilde olumlu donus olmadi. Player sayisi surekli azaliyor artmasi gereken yerde.
sacma sapan patchler yuzunden graphic renderler mahvoldu ufacik oyun ekran coplugu haline geliyor skiller yuzunden.
Benim favorimde S1' dir hem Mu dogasi bozulmadi hemde kale savasi felan geldi, pencere acilabilir hale geldi warp menusu felan kisaca en esasli ve yerinde update'di sanirim ama herkez farkli dusunebilir tabi.
Benim tahminim c9 gibi dungeon tarzı olacağı yönünde
Galiba bless soul sesiyle uyandığımız zamanlara geri dönüyoruz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme