Şimdi Ara

MU 4Gamers PRO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir karar verdim. şuandaki serveri kapatmadan yanına 2 server daha acıcam. Düşünceleriniz için istersen bir Topic olustur. 1.Server Exp:5 MaxReset:10 Donate Satısı yok. 2.Server şimdiki server. 3.Server Fun Server Exp:5000 Donate Satısı var. İsteyen orada isteyen bu tarafda oynar. Gerisini siz düşünün artık. Konuyu acıp önerileri alayım gerekeni ben hallederim.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    Valla bilgehan 1. serverin exp 300-200 olsa daha güzel olur donate satısıda olmasın gelde oynama işte ozaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Bir karar verdim. şuandaki serveri kapatmadan yanına 2 server daha acıcam. Düşünceleriniz için istersen bir Topic olustur. 1.Server Exp:5 MaxReset:10 Donate Satısı yok. 2.Server şimdiki server. 3.Server Fun Server Exp:5000 Donate Satısı var. İsteyen orada isteyen bu tarafda oynar. Gerisini siz düşünün artık. Konuyu acıp önerileri alayım gerekeni ben hallederim.

1. Server baya tutar ama exp cok az ve bunun yaninda puanlar resette silirse oyun cok zor olur. Eski mu-turkiye 33x ti ve en cok sevilen server olmustu, expi yukseltip reset sistemini uygun hale getirirsen patlama olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte söylediğim gibi bir konu açılsın isteklerinizi yazarsınız herkesin fikirlerini dinleyerek bir karar verir ona göre bir yapılanma oluştururuz. Zaten hangi büyük servera baksam 3 çeşit artık bizde modaya uyalım yani.

Low / Medium / Fun
    kendi oyuncularini ayircaksin....
    İşte dediğimiz gibi olsa server mğkemmel olur exp 200-300 olcak no donate tamamdır :))
  • Senin oyuncun benim oyuncum diye bir durum yok.

Zor Serverda Donate satısı olmaz. Fun Serverda ve şuanda ki serverda olur okadar. Benim şuanda oynayan oyuncularımda isterlerse zor servera girip sıfırdan account acarak baslayabilirler oyuna isteyen Fun Serverda sıfırdan baslar kasar. Şuandaki serverda aldıkları donate diger tarafdaki Serverlardan farklıdır diger tarafa gecirmek gibi bir durum asla olamaz. Kafandaki soru işareti bu ise Batu umarım soru işareti giderilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Senin oyuncun benim oyuncum diye bir durum yok.

Zor Serverda Donate satısı olmaz. Fun Serverda ve şuanda ki serverda olur okadar. Benim şuanda oynayan oyuncularımda isterlerse zor servera girip sıfırdan account acarak baslayabilirler oyuna isteyen Fun Serverda sıfırdan baslar kasar. Şuandaki serverda aldıkları donate diger tarafdaki Serverlardan farklıdır diger tarafa gecirmek gibi bir durum asla olamaz. Kafandaki soru işareti bu ise Batu umarım soru işareti giderilmiştir.

Umariz guzel bi konfigurasyon olur,cogu kisinin adanamu ya baslamama sebebi serverdaki oyuncularin cok ilerlemis olmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan bu konuda sana katılmıyorum. Şurada hanginiz gidip fullemiş 1000-2000 reset atmıs serverlarda baslamadınız ki. Sonucda Maksimum resete ulastıgında sende onlarda aynı pointlere sahip.
    AdanaMu ya insanların başlamama nedeni bu olmamalı bence. Yukarıki konulardada belirttiğim üzere kafamda yeni bir proje var.

X5 Server
    X500 Server
    X5000 Server

X5 Serverda donate Vip WCoins Satışı yok. Diger 2 Serverda var. Çok yakında sizleri haberdar edeceğim bu konuda. Sizlerinde bu 3 Serverda istediginiz önerdiginiz durumlar olursa AdanaMu konumun altından bana bildirirseniz sevinirim arkadaslar.
  • arkadaslar nasıl bi server olsa oynar dlnlz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.