Şimdi Ara

Mu Bergama KALDIGI YERDEN DEWAM |2000x exp %60drop|events:%100|1.04h|season3 episode1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eskiden uğruyordum oraya Ulaş abinin yanına :) sen gel ben seni manisaya götiriyim.Mu ortamı görün bergamada mu YOK YOK YOK YOK !
  • HayırLı Olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

HayırLı Olsun.

teşekkürler.. bu arada serverın exp ayarlarında değişiklik oldu başlıkta da düzeltmeler oldu gerçi...
  • arkadasım neden ole dıon bergamada mu yok dıye allah alllah sordukmu sana!!!!!
  • adamlar kafasına gore konsuyo işte ne dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Complex35

eskiden uğruyordum oraya Ulaş abinin yanına :) sen gel ben seni manisaya götiriyim.Mu ortamı görün bergamada mu YOK YOK YOK YOK !

Hayirli oLsun

mu oynayan var yada yok adamlar acmis bize hayirli olsun demek duser..

bu arada bende manisaliyim artik internet cafelerde mu online oynamak yasaklandi manisada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 8 Eylül 2008; 22:44:27 >

• İlk Açılan Mu Bergama Dünyaca Ünlü Bir Serverdı.. Yabancı Oyuncularında Geldiği Biryerdi..

Şimdiki Türk Serverlarına Benzemez. Bergamada Oturduğum İçin Bunu Söylemiyorum. Oynayanlar Bilir...

Zamanında Oyuncu Sayısının Aşırı Artışından ve Ram'in Yetersiz Kalmasından Dolayı Kapatıldı..

Arenada Bir Spotta 50 Kişinin Kastığını Ben İlk Orada Görmüştüm.. Sm Ler Evil Yapınca Ekran Simsiyah Oluyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

İlk Açılan Mu Bergama Dünyaca Ünlü Bir Serverdı.. Yabancı Oyuncularında Geldiği Biryerdi..

Şimdiki Türk Serverlarına Benzemez. Bergamada Oturduğum İçin Bunu Söylemiyorum. Oynayanlar Bilir...

Zamanında Oyuncu Sayısının Aşırı Artışından ve Ram'in Yetersiz Kalmasından Dolayı Kapatıldı..

Arenada Bir Spotta 50 Kişinin Kastığını Ben İlk Orada Görmüştüm.. Sm Ler Evil Yapınca Ekran Simsiyah Oluyordu.

Hani senin oynadığın 2 tane server vardı
    Biri Turkish öbürü adana idi noldu

• quote:

İlk Açılan Mu Bergama Dünyaca Ünlü Bir Serverdı.. Yabancı Oyuncularında Geldiği Biryerdi..

haklısın dogru da soyluyosun mu bergama cok sağlam bir serverdı..ama o zaman ne cabal online vardı ne silkroad vardı neden diğer dandirikten online oyunlar...bana sağlam oyuncuların geleceğini söyle ben sana sağlam bi server kurdurayım...şimdiki serverıma ekibime sonsuz guvenim var..yine de herkesi beklerim

• Mu-Bergama'da Yeni Event Baslamıstır...Herkese Duyurulur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

her seferinde go.zune vurmaktan bikmadinmi uqur'cum birak kendi haline

• quote:

Orjinalden alıntı: HaCKToR01

quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

her seferinde go.zune vurmaktan bikmadinmi uqur'cum birak kendi haline

Olabilir ahmet insanlık hali dimi

• İŞLEMCİ: E8400 CORE 2 DUO 3.0 6 MB
    RAM:4 GB DDR2 1333 KİNGSTON
    EKRAN KARTI: 8800 GT 512 MB DDR 3
    HDD:500 GB SATA 2 SEAGATE
    KASA: FEEL HURRİCANE 2
    Admin Arkadasım bi acıklama yapabilirmisin eger mümkünse bilgisayarın hakkında kafamı kurcalayan bi nokta var simdi core2duo işlemcili bir anakartın DDR3 ekran kartı takması biraz sacma QuadCore islemci yada ExtremeQuad lara DDR3 Ekran kartları takılıyor diye biliyordum pc özellikleri herzaman dikkatimi cekmiştir.. Neyse Tekrardan basarılar.. Kolay Gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

İŞLEMCİ: E8400 CORE 2 DUO 3.0 6 MB
    RAM:4 GB DDR2 1333 KİNGSTON
    EKRAN KARTI: 8800 GT 512 MB DDR 3
    HDD:500 GB SATA 2 SEAGATE
    KASA: FEEL HURRİCANE 2
    Admin Arkadasım bi acıklama yapabilirmisin eger mümkünse bilgisayarın hakkında kafamı kurcalayan bi nokta var simdi core2duo işlemcili bir anakartın DDR3 ekran kartı takması biraz sacma QuadCore islemci yada ExtremeQuad lara DDR3 Ekran kartları takılıyor diye biliyordum pc özellikleri herzaman dikkatimi cekmiştir.. Neyse Tekrardan basarılar.. Kolay Gelsin..

Hayır gayet normal. Birçok sistem biliyorum öyle olan.
  • ana kartım msi p35 neo core 2 quad da destekliyor ama ben takmadım canım istemedi yani arkadasım ana kartım 4 ckirdek destekliyo die takmak zorunda değilim..ayrıca mu server i o kadar cok özellik isteyen bir oyun değil....
  • mu bergama yeni versiyon geçiyor arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.