Şimdi Ara

Mu-Bursa Çok Yakında Online 97d+99i fun..;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı :Mu-Bursa
    Versiyon : 97D+99i
    Up Time :7/24
    Website :www.mu-bursa.no-ip.biz
    Server Durumu: Çok Yakında Online Olucaktır Sizin İstedikleriniz Varsa bjk_berkay_tunc@hotmail.com Servere Ekleyebiliriz

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp:max
    Drop :max
    Verison:97D+99i
    BB :ON
    Reset Level :350
    Max Level :1000
    Event : Event GünLeri Tam oLarak BelirLenmedi
    Max Stats :32767
    Post level : 15
    Reset Stat

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7

...:::Admin & GM:::..

Admin : BeKoTR

Game Master:BeKoTR

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeKolord -- 25 Ekim 2009; 12:15:02 >

• H.oLSuN...
  • hayırlı olsun uzun süreli olsun diycem ama hangi servere uzundan bahsetsem kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Hayırlı olsun. Şimdi bu serveri açamadığınızda buradaki insanlara ne demeyi düşünüyorsun. Server açmadan açılan topiclere karşıyım..

sana katılıyorum ben bu konuyu bir kaç kez dile getirdim ama ne yazıkki hep eleştiri yağmuruna tutuldum yine kötü adam ben oldum:D
  • :D Bende Size Katııyorum Gelin Kuralim Bi sağlam Server İstersenizz
  • ßasarıLar DiLerim ßursanın Neresindensin
  • Nilüferdeyim saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana Yakın Bende Görük[L]e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KuB4RM4N_ -- 5 Kasım 2009; 14:29:54 >
  • noldu server?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.