Şimdi Ara

MU Dark AngeLs || Season 3 Episode 1 || Exp : 200x Drop : %70 || Kesinlikle TAVSİYE!! ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server yabancı olup yakın bir arkadaşımındır. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Denemeden karar vermeyeceğiniz türden. Yeterince aktif oyuncu bulunmaktadır. Admin her türlü problemle yakından ilgilenmektedir. Sıkılacağınızı hiç sanmıyorum. Oyundaki rekabet zaten yeterince yüksek ve sizide içine çekecektir. MU Online`dan zevk almak isteyenler için en iyi server diyebilirim. Tabiki bunlar benim yorumlarım. Söylediğim gibi girin bakın beğeneceğinizden eminim. Saygılarımla...

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : Dark AngeL
    Versiyon : Season 3 Episode 1
    Server Kapasitesi : 400
    Dedicated : Evet
    Up Time : 7/24
    Website :http://www.dagn.net
    Forum :http://forum.dagn.net/
    Üyelik Alımı :http://www.dagn.net/?dagn=createanewaccount

...:::Özellikler:::..

Exp: 200x
    Drop : %70
    Mobs HP : %100
    BB : Off
    Reset Level : 350-400
    Max Level : 400
    Max Resets : 150
    Reset Ücreti : 10.000.000xReset Sayısı
    Grand Reset : -
    Event : Her Hafta
    Reset Stili : Siteden ( Web Bank Sistemi ile )
    Max Stats : 32767
    Max Options : +13+28
    Çanta Temizleme ( Reset Sırasında ) : Hayır
    Pk Temizle : 3.000.000xKill
    Guild Kurmak : 300 Level

...:::Reset Sistemi:::..
    Reset Levelleri ;
    1-10 Resets - 350 Level
    11-20 Resets - 360 Level
    21-50 Resets - 370 Level
    51-70 Resets - 380 Level
    71-100 Resets - 390 Level
    101-150 Resets - 400 Level
    Reset Başına Puanlar ;
    BK : 400
    ME-SM : 450
    MG : 480
    DL : 500
    ...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 8
    Dark Lord : 8
    Summoner : -

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : % 100
    Soul : %50
    Soul + luck : %65
    Life : %50

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : %75
    +11 : || + luck : %70
    +12 : || + luck : %65
    +13 : || + luck : %60

+10 : || + no luck : %65
    +11 : || + no luck : %60
    +12 : || + no luck : %55
    +13 : || + no luck : %50

...:::Events:::..

Blood Castle : Aktif
    Devil Square : Aktif
    Illusion Temple : Aktif
    Chaos Castle : Aktif
    Castle Siege : Aktif
    Nightmare Event : Aktif
    Cry Wolf Event : Aktif
    Happy Hour : Aktif
    Dragon & Golden Dragon Invasion : Aktif
    White Wizard Corps : Aktif
    Kanturu Event : Aktif
    Blue Event : Aktif

...:::Admin & GM:::..

Admin : Achov

Game Master :

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.dagn.net/?dagn=downloads

Patch :http://www.dagn.net/?dagn=downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTe -- 21 Şubat 2013; 12:00:02 >

• Senin için geliyorum kotecim.
  • Oyunu indirdim kurdum sıkntı yok ama girişte kasiyo oyun serveri secemiyorum sadece bu oyunda böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

Oyunu indirdim kurdum sıkntı yok ama girişte kasiyo oyun serveri secemiyorum sadece bu oyunda böyle ?

Sende sorun var sanırım, ben indirdim oyundayım şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Senin için geliyorum kotecim.

Adamımsın ßro :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

Oyunu indirdim kurdum sıkntı yok ama girişte kasiyo oyun serveri secemiyorum sadece bu oyunda böyle ?

Ekran kartıyla alakalı bir durum olabilir. Bu şekilde ilk girişte kastığı zaman oyunu kapatıp tekrar açarsan tahminimce düzelecektir.
  • 40 Reset Sınırı mı var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSKeTeR

40 Reset Sınırı mı var ?

Her hafta reset sınırı artmaktadır. Ve aynı şekilde her hafta castle siege olmaktadır.
  • Abi mu guard yüzünden açılmıyor server çözüm ? Virus programınıda kapattım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSKeTeR

Abi mu guard yüzünden açılmıyor server çözüm ? Virus programınıda kapattım ?

Şimdi ne söylesem yalan olur. Bilgisayarında kurulu bir program yüzünden guard engelliyor olabilir.
  • oynayamıyorum zaten o yüzden
  • bende basladim server guzel gayet nickim SpawN ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.