Şimdi Ara

☻Mu-DeadLy 97D Server Exp:9999 drop:80☻+1 +2 +3 +4 kundun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: c!hat

quote:

Orjinalden alıntı: |PaKo|

quote:

Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Madem 1-2 Saat sonRa seRveR KapatıOsunz Nıe aCıonz $u seRveRlaRı

Yada Dıceksın AyaRlama YapıLıo o zMn butun AyaRlamalaR Bittikten sonRa aCın seRveRı..

Gücün Yetiosa SEN Aç

Sen Cokmu Guclusun??

BENİM GÜCÜM YETİYOR BEN ACTIM TOLGA HALA DA ACIK BASKALARINI GİBİ KİN GÜN SONRA VERSİYON DEGİŞTİRİPTE SEKİL YAPCAZ DERKEN REZİL RÜSPA OLMUYOR 2 GÜNDE BİR DE RESLEMİYORUZ ADAMGİBİ SERVER YAPTIK BUYRUN ISPATI TÜRKİYE DE BELKİ PEK TANIN MIYORUM AMA İLERDE HERKEZ NE OLDUGUMUZU BİLECEK...KİMSEYİ KUCUMSEMEYİN BU ONLARIN DEGİL ÜLKEMİZİN HATASIDIR... BENİ BURDA ALDIGIM 1 LT BENZİN PARA SINA AMERİKADA ADAMLAR 1 VİDON ALIYOR... ELEKTİRİK PARASI 100 TL ÖDERKEN ADAMLAR 10 TL ODÜYOR LÜTFEN KİMSEYİ KIRMAYALIM OLA BİLİR ACMISTIR BASARAMAMISTIR BUNLARI LÜTFEN KÜCÜK GÖRMEYELİM ARDASLAR...KAPACAK NİYE ACTIN DİYE SORMAYIN Bİ SORUNMU YARDIM EDE BİLECEGİMİZ Bİ KONU VARMI DİYE SORUN.......mu-ONLİNE KARDESLİK UZERİNE KURULUM KARDESLERİM.....BU BENDEN SİZE NOT.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBEMİR -- 9 Şubat 2009; 0:01:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TnTMaster

Artık Acılmaması NorMal cünkü Admin Pcsine Yeni ram alıcak 1haftaya kadar s3 acılıcak..bu kararı bugn aldık saygılar

HERKEZ AYNI BAHANEYLE KAPATİO BENDE DAHİL

Bİ FARKLİ BAHANENİZ OLSUN YAHU

BİRİ DER ELEKTİRİK KOPTU
    BİRİ DER PC KAPANMİŞ ADSL SORUNLU...
    BİRİ DER RAM ALCAM AHA
    BİRİ DER SUNUCU DEİŞTİRCEZ AHA BEN

BÖLE BÖLE

• tolga senin bahanen neeee :D BİRAZ İNANCI OL YAA KENDİN NESİNKİİ ONA LAF SOKUYON........SENİN SERVER NE OLDU ACIYORDUN GERİ 3 GÜN ONCE HALA YOK ORTALAR DA ONCA MİLLET VOTE VERDİ 300 YAKIN HERGÜN NE OLDU SONUN OLDU S3 E1 KAPAMAMAK.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: |PaKo|

quote:

Orjinalden alıntı: TnTMaster

Artık Acılmaması NorMal cünkü Admin Pcsine Yeni ram alıcak 1haftaya kadar s3 acılıcak..bu kararı bugn aldık saygılar

HERKEZ AYNI BAHANEYLE KAPATİO BENDE DAHİL

Bİ FARKLİ BAHANENİZ OLSUN YAHU

BİRİ DER ELEKTİRİK KOPTU
    BİRİ DER PC KAPANMİŞ ADSL SORUNLU...
    BİRİ DER RAM ALCAM AHA
    BİRİ DER SUNUCU DEİŞTİRCEZ AHA BEN

BÖLE BÖLE

|PaKo| aqa bunlardan başka ne bahane olabilirki

SERVER PC İLE İLGİLİ OLCAK TABE... ADAM SERVER KAPADI NEDEN?? ÇÜNKÜ BABANNEM ÖLDÜ SERVER KAPANDI NEDEN KIZ ARKADAŞIMDAN AYRILDIM MORELİM BOZUK BÖLE ŞEYLER OLARMI HEÇ YHA...

ZTEN BU ÖRNEKLERLE ÇALIŞCAK SERVER AÇCAK OLAN ADAM SERVERİ HİÇ AÇMASIN DAHA Eİİ... ''HİİÇ OLMAZSA REZİL OLUP AGZA SAKIZ OLMAZ''

• klasik palavralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBEMİR

tolga senin bahanen neeee :D BİRAZ İNANCI OL YAA KENDİN NESİNKİİ ONA LAF SOKUYON........SENİN SERVER NE OLDU ACIYORDUN GERİ 3 GÜN ONCE HALA YOK ORTALAR DA ONCA MİLLET VOTE VERDİ 300 YAKIN HERGÜN NE OLDU SONUN OLDU S3 E1 KAPAMAMAK.....

BEN YİNEDE HİÇ AÇMADİM! AÇSAYDİM O LAFLARI KABUL EDERDİM..

ZTEN BU ÖRNEKLERLE ÇALIŞCAK SERVER AÇCAK OLAN ADAM SERVERİ HİÇ AÇMASIN DAHA Eİİ... ''HİİÇ OLMAZSA REZİL OLUP AGZA SAKIZ OLMAZ''

ben açmadim hala açsaydim ev pc'sine %90 kapatirdim... ama bekliorum en verimli şekilde açicagima emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PaKo| -- 9 Şubat 2009; 12:54:05 >
  • Bakın Guzel Kardeslerim Bu Sefer Sakinim Bak Madem Acion NiyeKapation Hade Ac Diyelim Bari Sole Gelecek Olan playerlerine de boyle boyle server kapana bilir deki playerda ona gore oynasn hem kul hakkına girmen Hemde Gucun Bitikten Sonra dertsiz tasasız kapatın serverini anlatabildimmi ins birseyler anlata bilmyi basarmısımdır..
  • puff baska yokki 97d kundunlu guzel server
  • Yakında Acılır merak etme:DHerkes Server acıyo bu donemlerde
  • cevahir:D
  • Blecart tarihlere bak ona göre yorum at Ulvi seni
  • hayırlı olsun ama pek ıı durmuyor kalıppsızz keske az daha zor olsaydı
  • Konu kurallara aykırı ne şikayet eden olmuş ne kilitleyen.
    Hayret!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

Konu kurallara aykırı ne şikayet eden olmuş ne kilitleyen.
    Hayret!.

Konu 4 Şubat 2009'dan kalma.
  • x şahıs olsa bunuda kendi şikayeti edip kendi kilitlerdi.
  • quote:

x şahıs olsa bunuda kendi şikayeti edip kendi kilitlerdi.

=)) Boşver o x i ya açtığın konuda hallolacak işte.
  • Herkes hakkettiği yeri bulsunda benim tek isteğim o.
    Yoksa durup dururken kimsenin açığını bulup ortaya çıkarmak benim işim değil zaten.
    Sende iyi bilirsin Uğurcum.
  • quote:

Herkes hakkettiği yeri bulsunda benim tek isteğim o.
    Yoksa durup dururken kimsenin açığını bulup ortaya çıkarmak benim işim değil zaten.
    Sende iyi bilirsin Uğurcum.

Haklısın kardeşim eğer bir olay varsa gereken yapılmalı tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.