Şimdi Ara

Mu Destination Gelior !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son aldıgım habere göre (Osırısten) serverin cok az işi kalmış kesin bi saat veremem dedi murat ama 8 derim bi aksilik cıkar 10 olur gene dedi acılınca ben size burdan yasacam

• quote:

Orjinalden alıntı: KhinAndNefReT

Son aldıgım habere göre (Osırısten) serverin cok az işi kalmış kesin bi saat veremem dedi murat ama 8 derim bi aksilik cıkar 10 olur gene dedi acılınca ben size burdan yasacam

Çok Az kalmiş Dedigin Serveru Tekrar kurmasi burda millete bi saat werip adamida zor duruma sokma ok?Birakina Adam işini yapsin..!
  • beyler server gene gitmis haberi olan warmi nedenini felan bilen
  • Server ONLİNE mı?
  • SERWER ONLİNE İSTEYENE İTEM WERİLİR ..................................!
  • bu serverdan bir zukkum olmazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For3veR -- 16 Şubat 2007; 11:44:08 >
  • bencede aslında Mu Destination yerine Mu artis olsa daha iiyimis server fun ama pilayer yok yaw serverda dedim ben size ehehehehehehe muzaffer bey sen biraz daha ugras 3.3.10m die verion cıkar en iyisi o zaman ii dikkat cekersin......
  • Sabit bir exp ile başlayın hiç deiştirmeyin !

Zırt pırt Exp bi 5000 oluyo bi 500 oluyor bi 1000 oluyor!

5000 ken adamlar kasıyor gelişiyor bir den 1000 e iniyor yeni başlayanlar eziliyor!

• EzIk Bu Serverda Herkeze laf atanlara baKın Kısaca Server Tam Bi DanDık adamlar gelın ıbzım servera dıye gelıyor 2 gun sonra bu da kapanıuo Bos Bosuna zman kaybetmeyın bu server da
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.