Şimdi Ara

Mu-Ege Acıldı(mu-turkiye Yani) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ahahhah mu Ege mu turkıye yanı asdhausheuaheuahe nE Dıon Ogleeem Adam Ol sıkma canımı asdadsa stırme up Stırme up hadıse bana sark soluo ne guzel ohhh YEEaaa!

bana hastaymıs anlıom ama napayım
    :d

• sql deki o portu nasil kapaticaz peki su meshur 1433 portunu???
  • magic_lord sen hic konusma mu-landa gördük seni sana yardım yok

seckin lan olm senin kafanmı güzel habire uyuyon aptal aptal mesajlar atıon noluyo
  • Bahadır nası Kapıcas La sölermisin olm
  • yaw en gıcık olduğum şey evil yaparken stamina gitmesi stamina gitceğini bilseydim bk açardım yahu

bide Darklord açıcam ben ama skilleri satılacaktı hala yok ortalarda admine sesleniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 17 Şubat 2007; 17:57:48 >
  • beyler server güzel ama su an kapalı galiba ...
  • eVET ŞUAN BENİM ARK OYUNDA AMA BEN GİREMİYOR . aYRICA SİTEYE DE GİREMİYORUM
  • server zevkli herkesi bekleriz...
  • zevkmi alıon
  • yiğit sacma sapan konusma en azından zamanındaki senn serverlarından daha iyi ......
  • isyankar nico msn adresini verirmisin oyun hakkında bir sorunum var yardım plsss...
  • [Deleted by Admins]
  • Benim Mulanda neyimi gordun Hurricane??
  • hurricane sacma sapan konusma kendin BİG NOOB sun belli oluo eziq
  • kimin noob oldugu belli korudugun server acıkmı ona bak once
  • bende öncelikle sunu söyliyim türkiyedeki cogu serverlara güven olmuyor bunu biliyo herkes bende bu serveri 2 gün oynadım hakketende hic kapanmadı bende iyi bi servera benzedigini düşünerekten söyledim ama hata yapmısım ...
  • yav s2 yapın kardesim combo skill filan yapak yav sizi bilmemde artık 1.02 altındaki versiyonlar beni kesmiyo yav adam gibi hiç bişey calışmıyo
  • arklar bende 1.02k yok kota dolu ondan indiremiorm :) siz bana bi video gonderirmisiniz nasılmıs bu combo skiller negibi özellikler var yada oynayanlar kısaca anlatabilirmi nasıl bir olay
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.