Mu espirileri iyi günler davias da çıkan kar fırtınasın da 2 bk kayboldu adminler arama çalışmalarına devam edyorlar! elfler noria yı fuuş yuvasına çevird, lorenciada picnic yapan lar lorencia nın 2 hektarlık bölümü yaktı çarların pointleri silindi noria parsellendi stadiumda isyan çıkdı zorlukla bastırıldı ıcarus da hastalık yayıl dı ölen canavarlar çarları hayatlarına son veriyo adminlerimiz hastalığı araştırıyolar lorencia bar da uyuşturucu yakalandı satıcılar benim le ilgisiyok diyerek kaçmaya çalıştılar war yapan 2 guild kavga edip kavgayı diyer kişilere de bulaştırınca işe guardianlar karıştı olay da 8 yaralı 10 ölü var ve 30 göz altı jewel kaçakçılığı yapan 2 bk iş üstünde kıskıvrak yakalandı noria çölleşmesin davias ın karları erimek üzere jeweller daha 10 yetecek kalmış bu nüfus yapacak
quote:Orjinalden alıntı: DarK-NesS herşeyden geçtim mu espirileri ile ilgili espiri nasıl oluyoonu anlamadım He yaw bende ayıkamadim
quote:Orjinalden alıntı: ByFeaR quote:Orjinalden alıntı: DarK-NesS herşeyden geçtim mu espirileri ile ilgili espiri nasıl oluyoonu anlamadım He yaw bende ayıkamadim
bu haberin aynısı var +herhalde mu ile ilgili olan bir siteye burdan alıntı yapıp koymuşlar buda ordan almış burda yok die koymuş herhalde(tahmin) Bir Post vakası dahamı