S.a Beyler Ben By_LoRD Mu-İskoc GM Beyler Serverde Kasan Kişi Benim... Ben Oyun Acc:By_LoRD gelene yardımcı olurum..Herkezi Kasarım Ve Serverimize Bekleriz...
by lord Ben U!n!k!n!MG:))) serwer nie kapalı?????
Beyler serwer wersionu degişior 1.02k olacakmıs bu neden yuzunden serwer ofline en kısa zamanda acılacaktır:)
Beyler 1.02K kurcaktık Fakat VazGectik Ve 1.0L Kurmaya Kara VErdik Suan Server 1.0L Olmus Bulunuor Server ONNLINE isteyenler girebilir Client Ve Patch Site Var
cok postcusun 1 kerede cwp ver bu 1 2cisi kalp ayari dmeişinde ayarlamaısn bilmiosun gbime gelıo buda3 1.02k sesson2 kurmasını bilionmu? bu server
Bilmisim Bİlmemisim Post Kasmısım Kasmamısım Kalp Ayarlamısım Ayarlamamısın Sana Mı Sorcam Be Adam Alla Alla
Asıl Snen Bana Bunları Derken Kasıon Post
İsteyen Serverımda Kasıo Ya Oda Yeter Senin Kasman Kasmaman Önemli Deil Benim icin
Sanki Ben Post Kasınca ELime Bise Gecicekte Konusuon
bak yine kastın
Sende Kastın Belli Olmuomu
hade be oradan paso boşa kasıyoruz bırak ya kurma serverde daha iyi.Yok saldırı oldu yok client değişti yok şu oldu yok bu oldu.Kastık kastık boşa kastık.Sizin serverinize benden -10000000 puan arkadasim kusura bakma.Bi servere 1 seneden önce res gelmesi çok mantıksız.Madem client değiştireceksin en baştan yapıcaktın ondan sonra açıcaktın serverini.Yada kurdun saldırıya karşı koruma programı yapıcaksın bi daha client değiştirmeyecek servere res atmayacaksın.Ben 6 aydır uğraşıyorum harika bir server oldu ve şu anda herşey hazır.Ama açmıyorum daha hazırda bekliyor okulların kapanmasına yakın açıcam ve şundan çok çok eminim çok kalıcı bir server olacak.6 aylık bir uğraş sonucunda süper bi server yaptım.Buradan herkeze sesleniyorum serveri açmadan önce herşeyi adam akıllı hazırlayın sonra bir daha servere res filan atmayın...Yoksa çok player kaybedersiniz
serverda patch calışmıyo bu 1 bir 2. cisi demişsin 1.02 acacktık yanlış anlamayın ben serever kurmadım nasıl kurulduğunuda bilmiyorum ancak nedense hep 1.0 versiyonunu kuruyosunuzyada 97 versiyonlarını tercih ediyosunuz cokmu kolay oluyor kurmakta pasa bu versiyonları kuruyosunuz 1.02 kurmak zormu artık millet season 2 oynuyor biz hala 1.0 lardayız galiba coooook zor bu versiyon 1.02 yi kurmak kimse yanlış anlamasın bilmediğimden sordum sadece zaten şöyle guzel bi turk serverida yok piyasada oyuzden ben sahsen yabancı serverlarda kasıyorum bunuda kimse yanlış anlmasın benim için guzel olmayan bişey baskası yada coğunluk için coook guzel olabilir FELSEFEDE İSPAT YOKTUR TEORİ VARDIR dimi ama
beyler serwer nie ofline??????
quote:
Orjinalden alıntı: iskoc_mg
Serverın Acılıp Kapanma Saatleri Deisti Server Sabah:07.00 Kapanıo öğlen:13.00 Acılıo Zaten O sıralar Herkez okulda Oluo ve bi nevi pc dinlenior
Player Kasma Konusuna gelince playerlar lvl 250 ye kadar kasılıo res olanlar kasılmıo
Serverda da artık soul satılır server resetlendikten sonra
bence cok sacma sabah 7 de acilip öqlen 13 de kapanması
arkadaşım 7/24 Olmayan Serveri Kim Oynarki Düzgünce?
KARDEŞ SERVER 13:00 de online olcak saat sabah:7:00 da kapancak tekrar 13:00 de acılcak bu saatlerde acılma sebebi okul var arklar o yüzden bu saatlerde kapatıyoz hemde pcde dinleniyo..
bole serwer oynanmas eskiden oynanıodu şimdi oynanmas
Patch inio Nasıl inmio dersiniz anlamadım alla alla