Bu arada windows 7 kullanıyorum oyuna girdim yazılar silik silik bide görüntü çok ufak bunu nasıl düzeltebilirim?
Cellat ben MalcolM-X baq bilgisayarin effect ayarlarini ac windows 7 de gorunumu ve performans ayarlarlarini ekran yazi tipi ayarlarini duzek te Ok mi sona baq hatta oyundan ckmadan yap:D
pardon o nu iptal et
mu isanbul yalan oldu bilader guzel bi serverdi ne old?
Bu mu istanbul serveri başkasına aitti el mi değiştirdi?
walla ben oynadim bu 97d de 2 gun sona kapandi keske kapanmasiaydi 97d nin herzaman bi cekiiligi war:D
süper hızlı yöneticilerimiz lütfen bu konuyu silsinler
bence de bu konu kilitlenmesi gerekirken diğer başlığı kilitlemişler xobi gerekeni yaparmısın biz server acmayı dusunuyoruz siz alakasız yeri kilitlemek yerine alakalı yeri kilitliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: B0ZKURT
bence de bu konu kilitlenmesi gerekirken diğer başlığı kilitlemişler xobi gerekeni yaparmısın biz server acmayı dusunuyoruz siz alakasız yeri kilitlemek yerine alakalı yeri kilitliyorsunuz
dün kendisine pm attım ama bakmadı herhalde
Adamına göre muamele MethodMan canı isterse bakar canı istemezse bakmaz.
Uykusuzluğun verdiği yorgunluk'dan doğan bi yanlış anlaşılma. Abartmaya gerek yok.
quote:
Bölüm Yetkilisi Yorgun arkdaşlar üstüne gitmeyelim saygi duyalim hürmet edelim Lütfen ama Çalis Çalis kolay degil BÖLÜM YETKİLİSİ olmak destek olalim
ok ok yardimci ol manyaq 0007 :D manyaq seni coq sevdim nedense kanim coq ısındı sana:D msn versene:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme