Şimdi Ara

MU-IZMIRLEE SEASON 4 IKI YASINDA!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

en alttaki patchi indirirken bole bişeyle karsılasıyorum bunun ne oldugunu bana acıklayabilirmisiniz
  • servere 1 sene once basladım ve tam 1 senedir hicbir serveri oıynamadım serverde hicbir lag bulunmamakta ve en guzeli serverdeki herkesle bir savas icindesiniz kazanabilmek icinse grup olmak zorundasiniz servere basarilar herkesi bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunuy41

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

en alttaki patchi indirirken bole bişeyle karsılasıyorum bunun ne oldugunu bana acıklayabilirmisiniz

rapid bildigim kadarıyla aynı anda 10 kisi indiriyorsa 11. kisiye izin vermiyo biraz beklersen indirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BaMBaM*

quote:

Orjinalden alıntı: sunuy41

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

rapid bildigim kadarıyla aynı anda 10 kisi indiriyorsa 11. kisiye izin vermiyo biraz beklersen indirebilirsin

ilgi cok o zmn servera

• soruma hala cvp alamadim buduruyor en alttaki patche alternatif link koyarsanız sevinirim hata verip
  • thx a lot
  • 50 dkk kaldı serverin acılmasına:d
  • bisi sorcam spotlar noktamı dagınıkmı yoqsa ikiside varmı?
  • ne zaman online olacak.
    pacth linkleri çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOONLiGHT44 -- 23 Ocak 2009; 18:01:27 >
  • yaklasık 1 dk sonra
  • pacth linkini indirdinmi sen?
  • ben eski oyuncuyum vardı patch sadece yamayı kurdum eski patchler icin olanı
  • bende yüklemiyor
  • full olanini indir
  • kardeş pacth i upload edermisin şuraya siteden yükleyemiyorum sana zahmet.
  • Client (oyun kurulumu)
    OYUN KURULUMU INDIRIP KURMANIZ YETERLIDIR

kardis downloadsa gir yukardaki basligi olani indir ben denedim indiriyor. bu arada acıldı server bosver gec olsun guc olmasın
  • saolda kardeş eski client var bende
  • Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

ActionMu TeaM.
  • SERVERIMIZ SAAT 18:15 DE AÇILMIŞTIR YOGUN İLGİYE VE İYİ DİLEKLERDE BULUNAN ARKADAŞLARA
    TEŞEKKÜR EDERİZ

ALTERNATIF link çalışıyor
  • Spotları değiştirseniz çok güzel olucak.Nokta spot olduğu için hem yere düşen itemleri göremiyoruz hemde lag oluşuyor ister istemez.
    Onun dışında bir problem yok gibi server çok güzel.

Dip Not: Bk kasıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.