Şimdi Ara

Mu-KingTurk Yeniden Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LveL

quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

arkadaşlar iki tane site var bir server sitesi. http://mu-kingturk.sytes.net diyeri ise hechker yetiştiren site http://kingturk-team.tr.cx/ kayıt olup girdim siteye olmaz böyle bişi hem sitene türk bayragını asacaksın hemde türk serverlerini heckletmek için adam yetiştireceksin.

shanex asdasdasd-team.tr.cx sitesini sil HACK YASAK HACK ÖRETMEYELİM

SERVER SATEN COCUK SERVERİ

Len Togo Bi Zamanlar YaLfAriOduN La nANKoR HeRiF:P OLM CEK GIT İSİNE COCUK SERVERİYMİS Bİ HALLTAN ANLADİ YOQ BAA DAYİLK TASLİCAK DORU KNS LA KARDESİMLE WALLA BİDAHA MESUT_KİNGTURK DOGAN_HEROTURK AHA BNARA LAF EDİLRSE YEMN BİLLAH O MSN E BİDAA GİREMEN
    SEN SAYGISILIK YAPARSAN BENDE CEZASINI KESERİM... KİM NE DRSE DESN K.BAKMAYN BEYLER ONLAR BNM KARDESİM ONDAN DOLAYİ YAPMAM GEREKEN BU LAF GELİRSE BUNU YAPCAS

• quote:

quote:

Beyler hack yapmak istiosaniz editordh aç?k hack indirmek isterseniz siteye üye olun ve indirin ... ! http://kingturk-team.tr.cx/

KENDİ SERVERİ İÇİN YAPMİŞ WAYY

Burdaki site link ii ni silerseniz iyi olcak nekadar hachle ilgili program varsa bu sitede var durdukyere insanlara hachhi oğretmeyelim.zaten yeterince hachker var

BİS YETİSDİRCEGİMİZ ADAMİDA İYİ BİLİRS ARTİSTLİK TASLİCAGİMİZİDA... O BİZİM YAN SİTE COLUK COCUK YETİSSİN DİE YABANCİ SERVER LAR İCİN SİZ BİSİ KAFAA ALMİOSNZ BİS SİZİ S..İMİZE TAKMAYİS

• quote:

Orjinalden alıntı: c!hat

quote:

quote:

Beyler hack yapmak istiosaniz editordh aç?k hack indirmek isterseniz siteye üye olun ve indirin ... ! http://kingturk-team.tr.cx/

KENDİ SERVERİ İÇİN YAPMİŞ WAYY

Burdaki site link ii ni silerseniz iyi olcak nekadar hachle ilgili program varsa bu sitede var durdukyere insanlara hachhi oğretmeyelim.zaten yeterince hachker var

BİS YETİSDİRCEGİMİZ ADAMİDA İYİ BİLİRS ARTİSTLİK TASLİCAGİMİZİDA... O BİZİM YAN SİTE COLUK COCUK YETİSSİN DİE YABANCİ SERVER LAR İCİN SİZ BİSİ KAFAA ALMİOSNZ BİS SİZİ S..İMİZE TAKMAYİS

Ulan bari yaLan konuşma!!
    Sen DeğiLmiydin niqhtsmyrna mu ya biz saLdırdık diyen!
    Sen önce bi kendin büyü sonra çoLuk çocuk yetiştir.

• lan lun knsma lem adam ol dayilanma cocukmus bsm hakan dedi sole sua bis saldirdik die bakm ne dicek bi soledm baktm ardi ardina kfr warya bana denilen server hacklices bu kdr mesutada ayni sey bise solemedi sadece admini baa ana avrat kfr etti dediler..bisde ben bakmadm bile zaten server site falan siteden anlamadigimi tekrar solimm..+ yane saa ne sana ne tasasi dusmus serveri bis kurduk bis cokertik dicem yalan olcak bn ole ellmedm yane...serveri bsm trlord dan mesut qurmus hem yardm etmis bnm sercana yamukm olms ole ama ana avrat+kankamis ole kfr edilnce elimisden gelse gelemese... sen vıdı vıdı yapma en iisi sein seviene dusmicem artk cwp da yasmicam
  • quote:

lan lun knsma lem adam ol dayilanma cocukmus bsm hakan dedi sole sua bis saldirdik die bakm ne dicek bi soledm baktm ardi ardina kfr warya bana denilen server hacklices bu kdr mesutada ayni sey bise solemedi sadece admini baa ana avrat kfr etti dediler..bisde ben bakmadm bile zaten server site falan siteden anlamadigimi tekrar solimm..+ yane saa ne sana ne tasasi dusmus serveri bis kurduk bis cokertik dicem yalan olcak bn ole ellmedm yane...serveri bsm trlord dan mesut qurmus hem yardm etmis bnm sercana yamukm olms ole ama ana avrat+kankamis ole kfr edilnce elimisden gelse gelemese... sen vıdı vıdı yapma en iisi sein seviene dusmicem artk cwp da yasmicam

cocuk bu saydığın isimlerden sadece sercanı tanıyorum.Gerisi beni ilgilendirmez.Sen bana biz saldırdık dedin bende o sıralar niqhtsmyrna da oynuyodum.Yani beni ilgilendirir anladın? FazLa artislik yapma alırım aşşa.

• 100,yil mahlesi 30 sokak no 23 adana/seyhan almayan en adi
  • quote:

100,yil mahlesi 30 sokak no 23 adana/seyhan almayan en adi

ßende modaya uyayım.
    Pınarbaşı mahallesi.11.cadde no 34/Sincan/Ankara
    GeL almayan en adi
  • olm sen dedin asagi alirim falan filan cart curt sacmalama tamam ben sucluyum herseyde hade yeter artiq bu kadar ....
  • quote:

olm sen dedin asagi alirim falan filan cart curt sacmalama tamam ben sucluyum herseyde hade yeter artiq bu kadar ....

cihat laflarına dikkat et ozaman.Neyse hadi eyw
  • quote:

quote:

arkadaşlar iki tane site var bir server sitesi.http://mu-kingturk.sytes.net diyeri ise hechker yetiştiren sitehttp://kingturk-team.tr.cx/ kayıt olup girdim siteye olmaz böyle bişi hem sitene türk bayragını asacaksın hemde türk serverlerini heckletmek için adam yetiştireceksin.

shanex asdasdasd-team.tr.cx sitesini sil HACK YASAK HACK ÖRETMEYELİM

SERVER SATEN COCUK SERVERİ

Len Togo Bi Zamanlar YaLfAriOduN La nANKoR HeRiF:P OLM CEK GIT İSİNE COCUK SERVERİYMİS Bİ HALLTAN ANLADİ YOQ BAA DAYİLK TASLİCAK DORU KNS LA KARDESİMLE WALLA BİDAHA MESUT_KİNGTURK DOGAN_HEROTURK AHA BNARA LAF EDİLRSE YEMN BİLLAH O MSN E BİDAA GİREMEN
    SEN SAYGISILIK YAPARSAN BENDE CEZASINI KESERİM... KİM NE DRSE DESN K.BAKMAYN BEYLER ONLAR BNM KARDESİM ONDAN DOLAYİ YAPMAM GEREKEN BU LAF GELİRSE BUNU YAPCAS

BAK SANA DİCEK 2 LAFİM VAR
    - MSN YE GİREMESMİŞİM YENİ NESİL YETİSİO MSN DEN DOSYA YOLLİ HACKLİORLAR SENDE ÖLE YAP BENİ
    - Herşeyi Bilme Haddini Bil!

quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

olm sen dedin asagi alirim falan filan cart curt sacmalama tamam ben sucluyum herseyde hade yeter artiq bu kadar ....

Ugur Bu Cihatla Uraşmaya Deymez

1 AY ÖNCE MuEkselans İçin 97D Açmayi Bilmiordu ABİ PLZ SERVER AÇAK VB DİORDU. ŞİMDİ BÜYÜDÜ DE BİZE NELER DİO TÖBE TÖBE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 26 Ağustos 2008; 1:07:40 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Ugur Bu Cihatla Uraşmaya Deymez

1 AY ÖNCE MuEkselans İçin 97D Açmayi Bilmiordu ABİ PLZ SERVER AÇAK VB DİORDU. ŞİMDİ BÜYÜDÜ DE BİZE NELER DİO TÖBE TÖBE

Yeni nesil böyLe boşvercez artık

• Herkes Adres Vermiş Party mi var
  • Yav Cihat yürü git yav istemiyoruz seni forumda.

Bu kadar yüzsüz de olunmaz ki

Cihat'tan sonra yüzsüzlük konusunda hemen ben varım ama.

Anlayan anladı

• quote:

Orjinalden alıntı: NightShade35

quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: NightShade35

Lütfen millete hack öğretip başkalarının emeklerini harcamayın , yoksa sizin emeklerinizi harcamak zorunda kalıcam .

Yapar Hea

Re$o'cum :) Cw'den bu gibi durumlara karşı olan çok sayıda arkadaşım var.

Yoksa Sen ALCHOL Team'dan mısın

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Yav Cihat yürü git yav istemiyoruz seni forumda.

Bu kadar yüzsüz de olunmaz ki

Cihat'tan sonra yüzsüzlük konusunda hemen ben varım ama.

Anlayan anladı

Bence Sen Cihat'tan Öncesin

• @Jr_Tito

Acı ve kuyruk kelimeleri sana birşey anımsatıyor mu?

Sana ettiğim onca laftan sonra hala karşıma çıkabiliyorsun ha?Yüzsüz diyene bak.

Madem cevap veriyorsun herhangi bir server herhangi bir zaman da daha ağırlarınıda söyleyebilirim

• İnsan oğlu kuş misali nerden nereye

• quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

İnsan oğlu kuş misali nerden nereye

Hınzır GeLdiğin NasıLda ßeLLi OLuyor.
  • quote:

Kuş derken?

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

Kuş derken?

ßiLdiğimiz Kuş Hacı 2 KanatLı OLan.ßaşka Kuş DeğiL.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.