Şimdi Ara

mu-korkmaz gercek dede iyi bir server miş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: alkol109

LEONADİSİN KURDUĞU MU SERİSİNİN HEPSİ GÜZELDİ ANCAK EMEĞE SAYGISI OLMAYAN Bİ KAC BENCİL İNSAN YÜZÜNDEN KAPANDILAR ŞUNU UNUTMAYIN Kİ EMEK GÖSTERİLEN HERŞEY GÜZEL OLUR

quote:

Orjinalden alıntı: Leonadis

quote:

Orjinalden alıntı: sokakprensi

onu bunu bırakında SERVER KAPANDIMI

ewt kapandı bazı annamaz insanlar yüzünden iyi lik yap ve gör annamında oke ??

saol ata cım şu paylasım donanimhaber de beni tek sen annıyorsun ama mu-kanka yeniden online olacak ...
    bunun haberini de verim dedim ve cok da defşet bir şekilde gelecek ..

bu donanimhaber de bir şey örendim kimin rübbesi coksa onun acdıgı server ları öne sürüyorlar yok bizim serverimiz sayılır mayılır bos işler yani herkez anasının karnıda örenmiş gibi konusuyor burdaki rübbesi cok ola insanlar .
    nese uzatmaya gerek yok herkez iyi günler ve k.i.b ata .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonadis -- 1 Eylül 2007; 16:04:35 >

• bide sitesini verseydin :)):):):):):)
  • cok yakın kardes acacam bekle belkide hemen şimdi acarım hic belli olmazz işim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonadis -- 1 Eylül 2007; 23:52:01 >
  • SERVER color=#33FF33]ONLİNEDİRARKADASLAR
  • NTR!X FAKEDIR ! ARKADASLAR TANJU DEILDIR !! BUNU PLAYER KAZANSIN DIE MU-KORKMAZ IN ADMINI YAZMISTIR HERKESE DUYRULUR ! BAD SERVER
  • sızde dalga geccek baska bıseey bulamadınız mı yaff.anladınız sız onu ama hadı neyse (POLİT poınt oluyo ıste..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.