Ciddi anlamda lag var bi ara baktımda servera ona bi çözüm bulmalısınız bence...
H.oLsun..!
quote:
Orjinalden alıntı: hell95
quote:
Orjinalden alıntı: NICKLAS
Hiç oynayıpta emeklerinizi bosa harcatmayın gecende adama server online olunca söle dedim havuza gidiyorum gelince acıcam dedi serverle ilgilenmiyor bisi yapıyor + yaş +15 EMEGE SAYGI COLUK COCUK MU SERVERI ACIYOR MILLETIN EMEGINE YAZIK BE !
Olm fazla konusma ... gel bu laflari msn 'de .. ..!
gelipte sitede deme anladin mi .... gelen gelir gelmiyen gelmez adamlara gelmeyin deme onlarin karari ....
Sen gelmemek istiosan gelme olm tamam mi yorum yazma bole konuslarda ...!
Ya Cocuk Serveri Acıyorsun ya offline yada ilgilenmiyorsun kimsin ki sen ya ? karsında cocukmu var olm lu konusuyorsun.. acarsın delikanlı gibi bi server kalıcı oynar millet acıpta 2 günde kapatıp milletin emeklerini neden bosa sayıyorsun veled misin ayrıca ? simdi siz karar verin oynayana iyi kasmalar
Hayırlı Olsun
Hayırlısı Olsun Biraz Gec Oldu Ama Capote İle Giren Varmı
burda herkes gm olmu m,llet tam opt. set giyiyo gm nın arkadası sana kufur edebiliyo sen onu kesmeye kalkarsan ban yıyorsun iste boyle bır server,
yok diyen ?
ben fark eder etmez cıktım zaten haklisin server
Bana full client lasım :S sizin sitenizde yok :S
Hayırlı uğurlu olsun Geliyorum
Admin ortaya haha'muyla kasmak serbest capoteyle yakalarsam banlarım" gibi lüzümsuz bişey yazmıştı =) şaka gibi baya gülmüştüm^^ gözünüzü bozmaya değmez..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme