davias; lorencia; losttower; dungeon ve noria hariç bildiğiniz warsa cvp yazın...
stadium,tarkan
saol ama onlarıda biliyordum araştırdım 1 tane daha yer buldum ismi karima ama oraya gidemedim.Bi tane daha biliyorum ismi chaoscastle ama her serverde yok...
evet onlar versionlarla ilgili wala bende hiç yeni wersion oynamadım ve bu haritaları bilmiyorum kusura bakma
bir server kuruyorumda bana yardım eder misin? (dinamic-mu)
karima degil kalima oda atlans dan gidilio Aido icarus vs..
olm sizin bildeginiz dunyaca harita war aida walley of loren kalima exile war castle siege war
ya ben bitek bu kadar biliyom...
yardım ederseniz sevinirim...
Çok mesaj çok bilgi hadi cevap yazında sıkıntıdan kurtulayım................ => bıktım aynı bölümlere gitmekten
YA bu move olayı serverin versiyonuna gore degisir yada serverin yaptıgı patchlerle mesela icarusa gidince arkanı donup yuruyunce losttower7 ye yada icarus 2 ye yada baska bi yere gidebilir bu servera gore degisir
saol ben sifrelerin başına /warp koyuyorum mu-dreamda öğle ama ben bölüm ismi arıyorum...
versiyona gore oluyor oda ama genellikle move dur bazı serverlarda warp eger versiyon 97+99 ise mu-dreamde davias,lorencia,noria,dungeonlar(3 tane),losttowerlar (7 tane),atlans,tarkan,icarus,stadium veya arena vardır suan aklıma daha fazla gelmiyor..
teşekkür ederim daha fazlasını beklerim...
bu hile dediginiz ne oluyor ki? yani bi dunya harita biliyorm ama hilelerini bilmiyorm hile dediginiz ne oluyor? yada nasil yapiliyor
sen haritaları yazsana
Arkadaslar Mesela stadiuma lvl 255 de gidio ama lvl 60 olup dungeon 3 den skille stada qidebilirsiniz bunun qibi seylermi lazım ?