Bildirim
MU Online güzel bir oyun mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir MuOnline admini olarak kendi düşüncelerimi söyleyeyim ; Oyunun bagımlısı oluyorsun. Görsellik ışık parlaklık vs vs caf caf arıyorsan baska oyunları denemeni tavsiye ederim. Ama Arkadaslık dostluk muhabbet ve sınırlı çerçevede oynanan bir oyun bir serüven yaşamak istersen MuOnline tam istediğin tarz bir oyundur diye düşünüyorum. Denemek isteren oyunumuza beklerim.
www.adanamu.com Websitemiz.
www.facebook.com/adanamuex702 Facebook sayfamız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 7 Temmuz 2014; 18:36:20 >
-
Ben senelerdir oynuyorum ve şu sonuca vardim.Grafik yönünden bu kadar berbat bi online oyun daha icat edilmedi Ve ayrica karakterler arasi ayrim var.Mesela bk çok güçlü.Her ne kadar balance ayari yapilasada ben bi faydasi olmadiği kanisindayim..Onun için yeni başlayacak olanlar için tavsiye etmiyorum.
-
Grafik pvp açısından son derece kıt bi oyun ama bağımlısıyız yıllardır sebebini bende çözemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Lev1s
Grafik pvp açısından son derece kıt bi oyun ama bağımlısıyız yıllardır sebebini bende çözemedim
Hala devam mı hacı ya :D aynen haklısın, 2 yıl geçti duramadım başlıyorum ya..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X