Şimdi Ara

MU Online güzel bir oyun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir MuOnline admini olarak kendi düşüncelerimi söyleyeyim ; Oyunun bagımlısı oluyorsun. Görsellik ışık parlaklık vs vs caf caf arıyorsan baska oyunları denemeni tavsiye ederim. Ama Arkadaslık dostluk muhabbet ve sınırlı çerçevede oynanan bir oyun bir serüven yaşamak istersen MuOnline tam istediğin tarz bir oyundur diye düşünüyorum. Denemek isteren oyunumuza beklerim.

www.adanamu.com Websitemiz.

www.facebook.com/adanamuex702 Facebook sayfamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 7 Temmuz 2014; 18:36:20 >

• Ben senelerdir oynuyorum ve şu sonuca vardim.Grafik yönünden bu kadar berbat bi online oyun daha icat edilmediVe ayrica karakterler arasi ayrim var.Mesela bk çok güçlü.Her ne kadar balance ayari yapilasada ben bi faydasi olmadiği kanisindayim..Onun için yeni başlayacak olanlar için tavsiye etmiyorum.
  • Grafik pvp açısından son derece kıt bi oyun ama bağımlısıyız yıllardır sebebini bende çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Grafik pvp açısından son derece kıt bi oyun ama bağımlısıyız yıllardır sebebini bende çözemedim

Hala devam mı hacı ya :D aynen haklısın, 2 yıl geçti duramadım başlıyorum ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.