Şimdi Ara

mu online hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBEKOBE -- 31 Ağustos 2007; 0:42:05 >

• kardes sen de ki mantıkmı ?? burası zaten bir mu server paylaşım yeri..
    şimdi yürü
  • ben mu oyuncuları için açtım sen mu oyuncusu deilsen gelmessin :D
  • ewt ben mu oyuncusu deyilim ama mu kurucusuyum
  • Düne kadar mu server açmak modaydı.
    Şimdi de mu-site açmak moda oldu.

Madem mu ile ilgili site açacaksınız, adam gibi bi ekip toplayın, .com, .net, vsvs neyse alın domaininizi, bir de host firması bulun. Elle tutulur, taktire şayan birşeyler yapın.

Peki ne olucak bu yaptığınız siteler, açtığınız forumlar?
    3 gün sonra kapanacak.
    Tıpkı 3 günlük mu server'lar gibi.

Önce mu online oyununun suyunu çıkardınız. Şimdi de mu-sitelerinin suyunu çıkarıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 30 Ağustos 2007; 23:33:57 >
  • aynen cok kişi acmaya calısıyor bende alim dedim üyelik ama daha üyeligi bile doru yapamamıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

Düne kadar mu server açmak modaydı.
    Şimdi de mu-site açmak moda oldu.

Madem mu ile ilgili site açacaksınız, adam gibi bi ekip toplayın, .com, .net, vsvs neyse alın domaininizi, bir de host firması bulun. Elle tutulur, taktire şayan birşeyler yapın.

Peki ne olucak bu yaptığınız siteler, açtığınız forumlar?
    3 gün sonra kapanacak.
    Tıpkı 3 günlük mu server'lar gibi.

Önce mu online oyununun suyunu çıkardınız. Şimdi de mu-sitelerinin suyunu çıkarıyorsunuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş heralde sen üyelik almayı bilmiorsun mail adresine aktivasyon gelior bi ara bak :D:D:D bu arada bn bunu profyonel bi forum sitesi demdim sadece eğlence amalı veufak çaplı paylaşım içinde buraya yazmakla hata yaptım özür dilerim
  • yok be kardes şaka yap tım şaka ama harbiden de bak bi istersen üyeliklerde bir sorun var E-maillime geldi ama akdivasyon lik gelmedi merak etme benimde formum var
  • eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.