Şimdi Ara

MU ONLİNE HAKKINDA KAPSAMLI AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU KONUYU AÇMAMIN SEBEBİ TÜM FORUM KULLANICILARINDAN (TABİ MUONLİNE HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARDAN) BİLGİ İSTEMEMDİR BURYA HERKES USTASI OLDUĞU YA DA USTASI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ CHARI TAM ANLAMIYLA AÇIKLAYABİLİYORSA AÇIKLAMASI NASIL YAPILACAK

Dark Knight = DK ustasıyım her türlü sorunun cevabı bende diyen açıklasın tavsiyelerini bildirsin
    Dark Wizard = DW ustasıyım her türlü sorunun cevabı bende diyen açıklasın tavsiyelerini bildirsin
    Elf /Muse Elf = Elf ustasıyım her türlü sorunun cevabı bende diyen açıklasın tavsiyelerini bildirsin
    Magic Gladyatör = MG ustasıyım her türlü sorunun cevabı bende diyen açıklasın tavsiyelerini bildirsin
    Dark Lord = DL ustasıyım her türlü sorunun cevabı bende diyen açıklasın tavsiyelerini bildirsin

Setler
    Jeveller
    Kanat Yapımı
    Set artılama
    V.B tavsiyeler şeklinde

Bence böyle bir açıklamaya bu oyunu sevenler ve oyunu merak edenler acemiler ustalar herkesin ihtityacı olduğunu düşünü yorum.Şimdiden bu konuya emeği geçenlere teşşekkür ediyorum Saygılarımla

• Çok Kapsamlı Olur inşallah Ben bütün Char larin Ustasiyim Sorun cevaplıyam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 27 Ekim 2006; 11:39:23 >
  • Kardeş zahmet olmazsa buyur hepsini yaz tabi müsaitsen herkese faydan olur yani bu benim düşüncem böyle bir şeye ihtiyac oyunda gelip senden yardım isteyeceğine direk adresi ver okusun sonra takıldığı yeri sorsun hem usta rahatlasın hem acemi buyur ben sadece formu açtım şunuda içtenlikle söyleyebilirim bende acemi bir oyuncuyum gerek duyuyorum bu bilgilere neyin ne olduğunu bilmeden elf hoşuma gidiyor diye (bunda da Liv Tyler 'ın etkisi çoktur ) Elf kasıyorum açıklamalarınla bizi aydınlat herkes teşekkür eder sana başta ben hemen edeyim Açıklamalarından dolayı Saygı ve Sevgiyle kal

• hiç bişey bilmiyhorum

(kendime)

faydalı bişey Sabron s ustasın işte ne biliyosan anlat ama smilies kullanma

• bugun Cumartesi Pazar günü yazam bazi işlerim var
  • SAĞOLASIN KARDES ŞİMDİDEN ELLERİNE SAĞLIK NE BİLİYORSAN YAZ UNUTMA BİLGİ PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR TEKRARDAN ELLERİNE SAĞLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

bugun Cumartesi Pazar günü yazam bazi işlerim var

Sabron kaytarrma

• gercekten kaytarmişpazar gunu dedi 4 dun sonra gelcek.
  • sabron kaytarma sabrımızı taşırma
  • Sabron kaytarmamış elinde olan birşey olsaydı yapardı sanırım sabron kardeş geçmiş olsun seni ve vereceğin bilgileri dört gözle bekliyoruz bende bi ara yanlış bi anlaşılma yüzünden uzaklaştırılmıştım seninkide fark edilecektir

• Sabron kardes bi gittin pir gitti bu arada cezan bu gun bitmiş geçmiş olsun eee ne zaman halledecen İNŞALLAH ve diğer arkadaşlar eğer bir yerde eleştiri yapıyorsanız bunu yapıcı şekilde yapın yıkıcı değil sonuç itibariyle kimsenin kimseye bilgi verme zarureti yok ve insiyatifine kalmış bir şey sizde yok neden yazmadın neden açıklamadın gibi tepkiler veremezsiniz bu konu hakkında açıklama ve bilgi vermek isteyenlerden yardım talep ediyorum Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THe_SCoRPioN_KiNG_ -- 2 Kasım 2006; 18:32:27 >

• Kardeşim şimdi yazmaya Başladim 2 kasım 2006 18 : 49 az bekle az sonra konu accam ama buraya deyil daha derli ve top lu şekilde
  • ŞİMDİYE KADAR OYNADIĞIM MULARIN HATTİ HESABI YOK AMA DARKLORD HAKKINDA HİÇ BİŞEY BİLMİYORUM SENİ DİNLİYORUM SABRON ONUN HAKKINDA HERŞEYİ BİLMEK İSTİYORUM HAKKIM DEĞİLMİ??
  • Buradanda teşekkür etmek istedim sabron kardesim ama buraya gelen arkadaşlar sizlerede bilgi olarak sunu söyleyebilirim sabron forumda yeni bir konu açmış oraya bakın konu başlığı

MU ONLİNE CHARACTER (Muasakka Bakabilirsin) Şeklindedir

Saygılarımla

KENDİNE SAYGISI OLMAYANIN KİMSEYE SAYGISI YOKTUR

EMEĞE SAYGI

EMEĞİNE SAĞLIK SABRON KARDEŞ !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THe_SCoRPioN_KiNG_ -- 3 Kasım 2006; 10:04:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _THe_SCoRPioN_KiNG_

Buradanda teşekkür etmek istedim sabron kardesim ama buraya gelen arkadaşlar sizlerede bilgi olarak sunu söyleyebilirim sabron forumda yeni bir konu açmış oraya bakın konu başlığı

MU ONLİNE CHARACTER (Muasakka Bakabilirsin) Şeklindedir

Saygılarımla

KENDİNE SAYGISI OLMAYANIN KİMSEYE SAYGISI YOKTUR

EMEĞE SAYGI

EMEĞİNE SAĞLIK SABRON KARDEŞ !!!!

Ben Sozumde Durdumya O Yeter Ve Bu kapsamli Aciklamalara

http://forum.donanimhaber.com/m_10189968/tm.htm Characterler

http://forum.donanimhaber.com/m_10198440/tm.htm Npc Ler

Buralardan ulasabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 3 Kasım 2006; 10:53:39 >

• sarbon :D
  • yakında Setler ve +10 +11 Yapimi İle Karsiniza Yine Gelcem Sizden İstedigim Up Yapin 2 3 Up yazin
  • UP UP UP :D:D

EVET FORM UP

SABRON KARDEŞ VERDİĞİN LİNKLERDE BİR SORUN VAR SANIRIM Bİ KONTROL EDERSEN İİ OLUR SAYGILAR
  • tmm şuan calısıyor
  • len olm siz varya :D upupupupupupup
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.