Şimdi Ara

MU ONLİNE OYNADIK DA NE OLDU..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: p1er

Muisrael ve Darklord eski serverlardan darklord zamanlarındaki oyunun kalitesini ve ortamı şimdiye kadar hiç bi serverin yakalayabildiği sölenemez.

Oy Oy Oy Darklord unutulurmu server merkezi manisaydı kurucularından erman abi namı diğer marsil oyunun kendi radyo yayını bile vardı mırcdan takip ediyoduk birbirine şarkı gönderenler falan ilk resimi 4 ayda zor atmıştım saatlerce pc başında oyuna girmeyi beklerdik server öle full oluyo oyuna giremiyoduk ne günlerdi yaw

• Dostum Gerçekten Güzel Aslında Çok Haklısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

zuhahaha güzel olmuş

ama realle sanalı ayırabilip herşeye vakit ayırabilen playerler var
    zaten bu devirde ya emo oluyolar yada online oyun oynuyolar ortası yok

emo olp mu oynayanlarda war ama

• quote:

Orjinalden alıntı: KanKaa

Oy Oy Oy Darklord unutulurmu server merkezi manisaydı kurucularından erman abi namı diğer marsil oyunun kendi radyo yayını bile vardı mırcdan takip ediyoduk birbirine şarkı gönderenler falan ilk resimi 4 ayda zor atmıştım saatlerce pc başında oyuna girmeyi beklerdik server öle full oluyo oyuna giremiyoduk ne günlerdi yaw

He Hee gercektende efsaneydi darklord bc kuyrukları resmen gorsel sowa donusuyodu :) cogu zman dısarda kalırdım giremezdim

• Ben Mu Online Oynadım Ne mi Oldu :

Çok Güzel Abiler
    Çok Güzel Adamlar Tanıdım..
    Sadece Oyun İçinde Değil Dışındada Arkadaşlarım Oldu..
    Zevkli Anlarım Oldu. Exp'in düşük olduğu zamanlardaki Çabalarımız Hep Anımız Oldu.
    Barlarda Oturup Alcol alıp makara yapmamız neşemiz oldu...

Ha Kötü Hiçmi Birşey Olmadı Tabi Oldu...
    Küfür Yediğim Çok Oldu
    Arkamdan Denmeyen Kalmadı
    Eşyalarımız Çalındı Çırpıldı Gasp edildi (:

Bunlar Olmasa Olmazdı Tabiki Yinede İyiki Varsın MU ONLİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 20 Nisan 2009; 1:21:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Ben Mu Online Oynadım Ne mi Oldu :

Çok Güzel Abiler
    Çok Güzel Adamlar Tanıdım..
    Sadece Oyun İçinde Değil Dışındada Arkadaşlarım Oldu..
    Zevkli Anlarım Oldu. Exp'in düşük olduğu zamanlardaki Çabalarımız Hep Anımız Oldu.
    Barlarda Oturup Alcol alıp makara yapmamız neşemiz oldu...

Dedigin Dogru Ama Bende oqul yok atildim Devamsizliqtan Disari bile cıkmıyom pc nin basindan. Amatabqi burdaqi arkadasliq paha bicilemez o yeterli benm icin
    Ha Kötü Hiçmi Birşey Olmadı Tabi Oldu...
    Küfür Yediğim Çok Oldu
    Arkamdan Denmeyen Kalmadı
    Eşyalarımız Çalındı Çırpıldı Gasp edildi (:

Bunlar Olmasa Olmazdı Tabiki Yinede İyiki Varsın MU ONLİNE

• ayeenennnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karavel

quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

MU ONLİNE OYNADIK DA NE OLDU..?

Ne mi oldu
    -okul yalan oldu,
    -hanım kapıdan kovdu,
    -Kızmanın haklı gururunu, yaşayan bir baba,
    -ilgisizlik ten kaybolan real dostluklar,
    -ilgisizlikten dolayı terkeden sevgili,
    -charına tüküreyim, git iş bul diyen anne-baba,
    -dalga geçen abla-abi,
    -beddua eden baba,
    -acıyarak bakan kankalar tayfası..dostlar,
    -Oturmaktan kabartma tozu fazla kaçmış kek gibi bir göbek,
    -Pc'nin önünde dolup boşalmaktan kararmış eski küllükler
    -Kestigim ve banlattigim adamlardan ögrendiğim bir küfür arşivi,
    -Msn listemde adını bile hatırlamadığım 100 lerce kişi,
    -Gece rüyalarim da, full option setler görmem cabası,
    -Hayattan beklentim; niye donete setim yok,
    -Warlari birinci bitirince madalyayı, eve mi? okula mı? yollar lar sizce,
    -Gözlerim boş boş bakıyor, dikkat problem im var, üstüm, başım ve oda sigara kokuyor, Tv kendi kendine çalışıyor, hangi kanal açık bilmiyorum, galiba doktora gitme zamanı geldi

FULL DONETE = 150 YTL

VİPMASTER = 40 YTL

İNTERNET= 29 YTL

ELEKTRİK = 50 YTL

ADAM KESMEK O AHH SESİNİ DUYMAK VE GULUMSEMEK = PAHA BİCİLEMEZ :D

GÜZEL YORUMLAR TAM BANA GÖRE

on numaraya ya yeminle tam uydurmusunuz helalllllllllllllllll

• quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

Orijinalden alıntı: Karavel

quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

MU ONLİNE OYNADIK DA NE OLDU..?

Ne mi oldu
    -okul yalan oldu,
    -hanım kapıdan kovdu,
    -Kızmanın haklı gururunu, yaşayan bir baba,
    -ilgisizlik ten kaybolan real dostluklar,
    -ilgisizlikten dolayı terkeden sevgili,
    -charına tüküreyim, git iş bul diyen anne-baba,
    -dalga geçen abla-abi,
    -beddua eden baba,
    -acıyarak bakan kankalar tayfası..dostlar,
    -Oturmaktan kabartma tozu fazla kaçmış kek gibi bir göbek,
    -Pc'nin önünde dolup boşalmaktan kararmış eski küllükler
    -Kestigim ve banlattigim adamlardan ögrendiğim bir küfür arşivi,
    -Msn listemde adını bile hatırlamadığım 100 lerce kişi,
    -Gece rüyalarim da, full option setler görmem cabası,
    -Hayattan beklentim; niye donete setim yok,
    -Warlari birinci bitirince madalyayı, eve mi? okula mı? yollar lar sizce,
    -Gözlerim boş boş bakıyor, dikkat problem im var, üstüm, başım ve oda sigara kokuyor, Tv kendi kendine çalışıyor, hangi kanal açık bilmiyorum, galiba doktora gitme zamanı geldi

FULL DONETE = 150 YTL

VİPMASTER = 40 YTL

İNTERNET= 29 YTL

ELEKTRİK = 50 YTL

ADAM KESMEK O AHH SESİNİ DUYMAK VE GULUMSEMEK = PAHA BİCİLEMEZ :D

GÜZEL YORUMLAR TAM BANA GÖRE

on numaraya ya yeminle tam uydurmusunuz helalllllllllllllllll

arkadaslar ben surda hastahene konusunda hem fikirim biarakamiorum bunu bıraka bilmek icin veya pc kokten bırakmak icin sigara gibi bi yontem warmi walla geceleride kalkiorum 10 senedir walla zorla 3 manitam oldu zorlaaaaaaaaaaa help millet bırakmak istiyorum ama olmuyor babam baqip yazik yazik gencligini yedin diyip duruyo ana beynimi yiyo zati git dısari otura otura insanlıktan ciktin walla 3 tane arkadasim zorla war bu meletin yuzunden ama msn de tanimadigim 1000 tane adam war 1000 tane dediysem yani ornek gosteriom help millet bırakan nasi birakior askerde bile kurtulamadim meleten:D

• quote:

arkadaslar ben surda hastahene konusunda hem fikirim biarakamiorum bunu bıraka bilmek icin veya pc kokten bırakmak icin sigara gibi bi yontem warmi walla geceleride kalkiorum 10 senedir walla zorla 3 manitam oldu zorlaaaaaaaaaaa help millet bırakmak istiyorum ama olmuyor babam baqip yazik yazik gencligini yedin diyip duruyo ana beynimi yiyo zati git dısari otura otura insanlıktan ciktin walla 3 tane arkadasim zorla war bu meletin yuzunden ama msn de tanimadigim 1000 tane adam war 1000 tane dediysem yani ornek gosteriom help millet bırakan nasi birakior askerde bile kurtulamadim meleten:D

Valla ilk zmanlar bnde öle bi bagımlıydım ki pazartesi okul haftalıgımı alıyodum sabahtan int. cafeye bi gidiyodum o zmanlar 10tl bitiyodu 1 günde ve okuldan kaçıyodum sürekli. 6, 7, 8 sınıf hep böle oldu nerden baksan en az bi 30-35gün dewamsızlık oluyodu normalde ama müdür yardımcısı tanıdık oldugu için hep 10 gün flan yazıyodu. neyse konuya gelelim bn o zmanlar harby çok kötüydüm çok agresif dawranıyodum herkese bagırıyodum kavga ediyodum sonra bir gün dışarı çıktım ve arkadaşlarla güle güle eglene eglene gezdik ewe geldim pc açtım elim Launchere gidiodu oyuna girmek için ama CANIM İSTEMİYODU o gün baya bi zorlandım gireyimmi girmeyimmi die ama girmedim... bırakma sınırını zorladım en sonunda oyundan bıktım. 5-6 ay oynamadım sonra işte tek tük arada bi girmek istedigim zman giriyorum.

Bnden Sana Tawsiye Anne-Babandan bi yardım iste PC'ye onlar bi şifre koysun PC açma dışarda gez eglen 1-2 ay böle idare et ondan sonra PC açsanda canın girmek istesede gir ama o kadar HIRS yapma xD bırak serverda sonuncu ol önemli deiil ama şunu unutmat HAYAT HER ŞEYDEN ÖNEMLİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 21 Mayıs 2010; 1:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

Valla ilk zmanlar bnde öle bi bagımlıydım ki pazartesi okul haftalıgımı alıyodum sabahtan int. cafeye bi gidiyodum o zmanlar 10tl bitiyodu 1 günde ve okuldan kaçıyodum sürekli. 6, 7, 8 sınıf hep böle oldu nerden baksan en az bi 30-35gün dewamsızlık oluyodu normalde ama müdür yardımcısı tanıdık oldugu için hep 10 gün flan yazıyodu. neyse konuya gelelim bn o zmanlar harby çok kötüydüm çok agresif dawranıyodum herkese bagırıyodum kavga ediyodum sonra bir gün dışarı çıktım ve arkadaşlarla güle güle eglene eglene gezdik ewe geldim pc açtım elim Launchere gidiodu oyuna girmek için ama CANIM İSTEMİYODU o gün baya bi zorlandım gireyimmi girmeyimmi die ama girmedim... bırakma sınırını zorladım en sonunda oyundan bıktım. 5-6 ay oynamadım sonra işte tek tük arada bi girmek istedigim zman giriyorum.

Bnden Sana Tawsiye Anne-Babandan bi yardım iste PC'ye onlar bi şifre koysun PC açma dışarda gez eglen 1-2 ay böle idare et ondan sonra PC açsanda canın girmek istesede gir ama o kadar HIRS yapma xD bırak serverda sonuncu ol önemli deiil ama şunu unutmat HAYAT HER ŞEYDEN ÖNEMLİ...

BİLADER BELKİ İNANMASİN GECEN Bİ MANİTA YAPTİM ODA ZORLA belki gorsen dersin senin nasi 1 tane olmus yuzume tukurursun o derece yani ama gitim manitayla 1 saat takildim aklim pcde kaldi ya sunu afk biraktimda admin gelip afk polisemi atmistir admin dc temismidir serverde en coq 1 ay online olana buyuk itemler veriolarda:D dedim sunu kosede bırakimde pc baqam kız 1 hafta surmedi kapiya koydu sen benle fazla ilgilenmiosun dedi falan ah ulan ah yasim 23 oldu Millet bana guluyoya:D

• kıza da öğretseydin mu yu birlikte kasardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

kıza da öğretseydin mu yu birlikte kasardınız

hahahahah hay babanla rahmet zati muturk kasarken onuda gormustum simdi yanlis olmasin mustangmiydi neydi onla bi kız arakadasida kasiodu mustangmiydi morpusmuydu neydi yoq ya millet 2 goturdum seyranmıdır ne zıkımaysa 3 saat oturuyor Ulan diom bu ne tezgahmi actiq ne:D
  • Ailecek Daha iyi Kasilir be Haci Sira Sira Once Buyukler
  • rahmeti felan karıştırma şimdi

kastıran kastırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba002

Ailecek Daha iyi Kasilir be Haci Sira Sira Once Buyukler

mhm:D
    kardesim kasio ufakta az ogrendi ama gostermiorum pc basina gectimi kovuyorum
  • Ben kardesime ogretiyom ama gittigimde lvl 200 geldigimde 201 ne yaptin bunca zaman diyom Hic Muhabbet ettim diyo
  • RealityMu da 1 Level için saatlerce Pcde oturduk... TheGame de sanki ülkeyi kurtarıcaz diye Yunanlılarla çekişip durduk... Serverlara bağlanmak için kuyruk dahi bekledik... Ama sonunda bu oyunuda bıraktık arada aklıma gelir ama eskiden ne dostluklar kurmuştuk "Mu Online" sayesinde...

Şaka bir yana bir çok şey götürdü hayatımdan ama çok şeyde öğretti bu oyun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.