Şimdi Ara

###Mu Online Oyun İçi Önemli Bilgiler Rehberi### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar uzatmaya gerek yok yazilanlari okuyorumda gercekten gulsemmi aglasammi sasirdim Nemesis konunun seninle bi alakasi yokken neden bu kadar gocundun onu anlayamadim tmm devildev'in yaptigi isin iyi yada kotu olmasi deilde ona yapilan elestiriler neden boyle zoruna gitti anlamis deilim.Okuduklarima gore olayi sen fitillemmissin Legend,Mu_Team,eto'yu uyararak.Heralde sen iyiligin we adaletin elcisi olmalisin (simdi sen haktan we emekten bahsedeceksin buyuk ihtimalle)Yani insanlari assagilamaya calismak zewk weren bisi olsa gerek senin gozunde bu arkadaslar sadece bi elestri yapmislar.Unutma burasi bi forum sinirlari asmadan isteyen istedigini yazar.Neyse fazla uzatmaya gerek yok seni akli basinda bi kisilik olarak biliorum sana TAWSİYEM uzatmayin kapatin bu konuyu cunku emegine saygi duydugun devildev'in topicini kirletiosunuz adamin ust konu hayellerini suya dusurmeyin.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 15 Kasım 2007; 14:56:01 >

• Şimdi güzel oldu işte
    Üstkonu olması dileğiyle
    Eline sağlık Devildev
  • Eger banada diosan sana sunu diyeyim kimse sana zorLa bişeLer yaz dmeedi kendin yazmışsın biz demediq iLla devildev bişeLer yap oke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mu_TeaM

Eger banada diosan sana sunu diyeyim kimse sana zorLa bişeLer yaz dmeedi kendin yazmışsın biz demediq iLla devildev bişeLer yap oke.

benimde cok umrumda degildi zaten gelen gecene bilgi vermek ama isde bana bu laflari soyleyenleri insan yerine koyup birseyler paylasmaya calisiyorum ama onlar ekmek veren eli ısırır gibi tersiliyolar ve bu bilgilere ihtiyaci olan arkadaslarimizida oyundan sogutuyolar

ayrıca paylasima gercekten saygı duyan insanlarida aralarinda hain olarak gorup surekli tasliyolar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.