Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkurler..cok guselmiş..
  • Sağolun siz böyle dedikçe bir şeyler yaptığımı Hayatımın bazı kısımlarını değerli bir şekilde değerlendirdiğimi umuyorum.
  • hocam bi sorum olucak en kısa zmnda yanıtlarsan cok sevinirim oyunda yeniyim ve b.k bilmiyorum millete buf nasıl atıcam bazıları bunun icin engry vermem grk falan dedilerde anlmadım bisey simdiden saol
  • İlk önce elf olcan

sonra Sağlam buff için energy vercen

Sonra Buff aura skill i bulcan sonrada Cayır cayır kasacan
  • hocam elfm ztn 61 lvl fazla bilmedigm icin sırf agillty kastım ve str bu saaten sonra engery vermek zor gelıo globalde bıed kasılmıo sımdı nasıl engry vercem offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hymk

hocam elfm ztn 61 lvl fazla bilmedigm icin sırf agillty kastım ve str bu saaten sonra engery vermek zor gelıo globalde bıed kasılmıo sımdı nasıl engry vercem offf

Mu online da pointleri sıfırlama gibi birşey yok

gamemaster la irtibata geç
  • Saol hocam bu arada mu hakkında yazdıkların cok saglam olmus ellerine saglık
  • Sen sağol
  • merhaba,

yardima ihtiyacim var..

rehberi bastan sona okudum, dark wizard ı dark lord yapmak icin malron dan ring of honor ve dark stone quest lerini yapmam gerekiyor. (scroll of emperor u devias taki hatuna goturup soul master oldum)
    Version 1.04h - Full Season 2

şu an lvl 338 deyim. malron u buldum, ring of honor u ona goturdum.(artık 6 exp alıyorum) sonrasında asagıdaki resimdeki gibi diyor.

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.-

mecburen "i will" e tıklıyorum ve malron ile gorusme bitiyor. ne yapacagımı bilemedim. yorumlarınızı bekliyorum.

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

merhaba,

yardima ihtiyacim var..

rehberi bastan sona okudum, dark wizard ı dark lord yapmak icin malron dan ring of honor ve dark stone quest lerini yapmam gerekiyor. (scroll of emperor u devias taki hatuna goturup soul master oldum)
    Version 1.04h - Full Season 2

şu an lvl 338 deyim. malron u buldum, ring of honor u ona goturdum.(artık 6 exp alıyorum) sonrasında asagıdaki resimdeki gibi diyor.

mecburen "i will" e tıklıyorum ve malron ile gorusme bitiyor. ne yapacagımı bilemedim. yorumlarınızı bekliyorum.

tesekkurler

Dark wizard dark lord olmaz.

Rehberi okuyamamışsın.

• SLM YAZI SUPER SAGOLUN

SORUMSA: MG LER İÇİN 3 NESİL KANAT NASIL YAPILIR VE GÖREVİ NEDİR NASIL TAMAMLANIP KANAT TAKILIR

ŞİMDİDEN THNX.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Dark wizard dark lord olmaz.

Rehberi okuyamamışsın.

uyandırdıgın icin saol :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: funeralMG

SLM YAZI SUPER SAGOLUN

SORUMSA: MG LER İÇİN 3 NESİL KANAT NASIL YAPILIR VE GÖREVİ NEDİR NASIL TAMAMLANIP KANAT TAKILIR

ŞİMDİDEN THNX.....

Mg ler için 3. nesil kanat yapılımı ve Magic gladiator un 3. Lvl e atlaması gibi sorular

ÜSt konumuzda Mevcut " Season 3"
  • SabroN Sen Nerde Oynuyorsun buaralar Kardesim
  • Hiç bir yerde
  • dark lordu lord emporeer nasil yabicas bazi serverlerde evo yasdikmi oluo oynadigim yerde yababimiorum yardim edermisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbike

dark lordu lord emporeer nasil yabicas bazi serverlerde evo yasdikmi oluo oynadigim yerde yababimiorum yardim edermisiniz.

servera girmen gerekli burda anlatsak baya bi uzun sürer kardes priest evin diye görevci var lvl 400 olmalısın gerekli itemleri var onları alıcaksın sonra görevciye teslim ediceksin o sana 10ar tane barracksdaki canavarlardan öldürmeni isteyecek sonra öldürdükden sonra gelip görevi teslim ediceksin sonra tekrar sana bir görev vericek Rwfugedeki High Elf lerden bir tane kesiceksin sonra tekrar görevciye geliceksin vericeksin görevi ve 3.nesil karakter olmussun.. Ama şuanda detaylı bilgi veremedim üzgünüm bu yüzden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbike

dark lordu lord emporeer nasil yabicas bazi serverlerde evo yasdikmi oluo oynadigim yerde yababimiorum yardim edermisiniz.

3Nesil Karakter Olmak...(CashRulez)
    Merhaba Arkadaşlar Sizlere şimdi Sezon 3 versiyonda 3 nesil karater olmayı anlatacağım,Lütfen çalıntı yapmayın tamamı MuMaster TeaM (ben)CashRulez'a aittir.2Nesil karakter olmayı anlatmayacağım çünkü birçoğumuz bunu biliyoruz.Öncelike 2nesil olduktan sonra 400 level olana kadar kasıyoruz.400 level olduktan sonra CryWolfdaki NPCye gidirek başlıyoruz:

Bu NPCye tıklayarak ilerliyoruz ve ilk görevimizi alıyoruz.ilk görevimizde bizden 3 çeşit eşyadan 3'er tane istiyor.
    1*)Feather of Phoenix of Darkness
    2*)Flame of Death Beam Knight
    3*)Horn of Hell Maine

1*)Feather of Phoenix of Darkness
    />

İcarus'ta olan Phoenix adlı yaratıktan düşüyor.Bu yaratık masallarda adı geçen anka kuşuna benziyor,alevli ve parlıyor.bulmak için icarusun sonuna gitmeniz gerek sadece orada çıkıyor...

2*)Flame of Death Beam Knight
    />

Tarkanda olan Death Beam Knight adlı yaratıktan düşer.bulmak biraz zordur tarkan2nin sağüst kısmında yer alıyorlar.Tarkan stadium kapasısı girişindede görülebilir.Sarı kanatları olan parlak bir yaratıktır.

3*)Horn of Hell Maine
    />

Aida2de düşer.Aida2nin sonundaki Hell Main adlı yaratıktan düşer.Bu yaratık şeytana benziyen geniş kanatları olan büyük bir yaratıktır kesmesi biraz zordur...

Bunları edindikten sonra Crywolfa geri dönüyoruz ve questimizin ilk görevini verip ikinci görevini alıyoruz.

Crywolfta gezinerek bu kapıyı bulmanız gerek(bazı serverlarda move ile gidilir).Bulduktan sonra tıklayıp giriyorsunuz.Sizi Barracks adlı haritaya atar.Burada bulunan isimlerinin başında (hero) bulunan yaratıkları keseceksiniz.isimleri Balram,Soram,Death Sprith Knight.Bu yaratıklardan 10'ar tane kestikten sonra crywolfa geri dönüyoruz ve üçüncü görevi alıyoruz.

Üçüncü questimizde daha önce gittiğimiz kapıdan (barracks)girip o haritada resimdeki kapıyı buluyorsunuz ve başka bir haritaya giriyorsunuz.Bu haritada 6 köşeli yıldızın ortasında bulunan darkelf adlı yaratığı kesiyorsunuz ve Gidip Questi tamamlıyorsunuz...

Alıntı Üstkonu__CashRulez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 9 Haziran 2008; 4:33:58 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.