Arkadaşlar ben 1 yıl aradan sonra tekrar Mu Online'ye döndüm.Server buldum clienti indirdim register falan oldum ama launcherden start'a bastığımda ekran kararıyor ve daha sonra oyundan atıyor.Bunun sebebini bilen var mı ? Belki pcde sorun vardır diyip format attım, ekran kartını güncelleme yaptım falan ama genede işe yaramadı.Eğer yardım edebilecek varsa yazarsa sevirinirm.
clientten sonra pacth cıkarmışlarmı ona bir bak. belki launcher güncellemen gerekebilir..
quote:
Orijinalden alıntı: Soul Master
clientten sonra pacth cıkarmışlarmı ona bir bak. belki launcher güncellemen gerekebilir..
Kardeş Global oynuyorum o patchi de denedim ama gene attı oyundan. nasıl iş anlamış değilim
quote:
Orijinalden alıntı: KeiT@
quote:
Kardeş Global oynuyorum o patchi de denedim ama gene attı oyundan. nasıl iş anlamış değilim
Vallahi şu globale bende başlamak istedim ama giremedim çok sinir olucu snra bıraktım zaten global hevesini
quote:
Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!
quote:
Orijinalden alıntı: KeiT@
quote:
Vallahi şu globale bende başlamak istedim ama giremedim çok sinir olucu snra bıraktım zaten global hevesini
Kardeş asıl oynanması gereken server global çünkü her private server elbet kapanıcak ama globalde öyle ihtimal yok ki
Oyunu dünya oynuyo para yatırsan bile değecek bir oyun ama oyun açılmıyo işte napalım