Şimdi Ara

Mu Online Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 yıl aradan sonra tekrar Mu Online'ye döndüm.Server buldum clienti indirdim register falan oldum ama launcherden start'a bastığımda ekran kararıyor ve daha sonra oyundan atıyor.Bunun sebebini bilen var mı ? Belki pcde sorun vardır diyip format attım, ekran kartını güncelleme yaptım falan ama genede işe yaramadı.Eğer yardım edebilecek varsa yazarsa sevirinirm.

• clientten sonra pacth cıkarmışlarmı ona bir bak. belki launcher güncellemen gerekebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

clientten sonra pacth cıkarmışlarmı ona bir bak. belki launcher güncellemen gerekebilir..

Kardeş Global oynuyorum o patchi de denedim ama gene attı oyundan. nasıl iş anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeiT@

quote:

clientten sonra pacth cıkarmışlarmı ona bir bak. belki launcher güncellemen gerekebilir..

Kardeş Global oynuyorum o patchi de denedim ama gene attı oyundan. nasıl iş anlamış değilim

Vallahi şu globale bende başlamak istedim ama giremedim çok sinir olucu snra bıraktım zaten global hevesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Orijinalden alıntı: KeiT@

quote:

Vallahi şu globale bende başlamak istedim ama giremedim çok sinir olucu snra bıraktım zaten global hevesini

Kardeş asıl oynanması gereken server global çünkü her private server elbet kapanıcak ama globalde öyle ihtimal yok ki

Oyunu dünya oynuyo para yatırsan bile değecek bir oyun ama oyun açılmıyo işte napalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda sorun mu var?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.